Για τη ζύμη
720 γρ αλεύρι γοχ κοσκινισμένο
8 γρ. μαγιά στιγμής (1 φακελάκι)
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
2 κούπες νερό χλιαρό
6 κ.σ. ελαιόλαδο Κεφαλονιάς
1/2 κ.γ. ρίγανη ξερή
1 κ.σ σκόρδο σε σκόνη
Για την επικάλυψη
4 κ.σ. ελαιόλαδο Κεφαλονιάς
3 κ.σ. πελτές ντομάτας
500 γρ. ντοματίνια
1 ξερό κρεμμύδι
1/4 κούπας ελιές, χωρίς κουκούτσι
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
1/4 κ.γ. ανθός αλατιού
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί: