Η Ενορία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιθάριδας έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην ετήσια Κοπή της Πίτας για το 2025! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, στις 13:00, στο Κέντρο Γαλήνη, Γαλήνιος Δίας στον Κρουσώνα.
Αυτή η ευχάριστη συνάντηση θα περιλαμβάνει μοναδικές μουσικές στιγμές με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Νίκο Γωνιανάκη, ο οποίος αναμένεται να μας ταξιδέψει με τις μελωδίες του και να δημιουργήσει μία όμορφη ατμόσφαιρα.
Η Κοπή της Πίτας είναι μια παράδοση που φέρνει κοντά τις οικογένειες και τους φίλους της Κιθάριδας, προσφέροντας την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί την έλευση του νέου έτους με κέφι και εορταστική διάθεση.
Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6948270923.
Σας περιμένουμε όλους με ανυπομονησία για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με θετική ενέργεια, παράδοση και καλή μουσική!