Η Κλαυδία αναδείχθηκε νικήτρια του ελληνικού τελικού της Eurovision 2025, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Η 22χρονη τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας, με το τραγούδι «Αστερομάτα».
Λίγες ώρες μετά τη νίκη της, το βράδυ της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, η Κλαυδία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ανεβάζοντας μια παιδική της φωτογραφία. Στη λεζάντα, εξέφρασε τη βαθιά συγκίνησή της και την ευγνωμοσύνη της για αυτή τη σπουδαία στιγμή, αναφέροντας πως θέλει να κάνει περήφανο το μικρό κορίτσι της φωτογραφίας.
Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά την ΕΡΤ και την ομάδα της για τη στήριξη και τη βοήθειά τους, δηλώνοντας έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή της Eurovision.