Υλικά για 6 άτομα
1.200γρ. μοσχάρι Βέροιας (ποντίκι), κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 λίτρα νερό
2 κρεμμύδια
2 κλωνάρια σέλερι
1 καρότο
1 πράσο
1 μεγάλη πατάτα
1 ντομάτα
1/4 κούπας ελαιόλαδο
4 φύλλα δάφνης
2 φλούδες λεμονιού
2 φέτες τζίντζερ
1 αστεροειδής γλυκάνισος
1 κ.γ. ανθός αλατιού
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
4 κ.σ. κους κους
χυμός από 1 λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση στο video