Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έρχεται στο φως από την υπόθεση δολοφονίας που διαπράχθηκε στο Παγκράτι το πρωί της Πέμπτης (27/02), όταν ο 56χρονος γιος ομολόγησε ότι σκότωσε την 94χρονη μητέρα του, ισχυριζόμενος ότι «ήθελα να τη λυτρώσω από το κακό». Η δήλωσή του έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία στην κοινωνία.
Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από τη δική της μαγκούρα, την οποία χρησιμοποίησε ο γιος της ως φονικό όπλο. Στην αρχή, ο δράστης φέρεται να είχε διατυπώσει ασυνάρτητα πράγματα κατά την ανάκριση, δημιουργώντας επιπλέον σύγχυση στις αρχές.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο 56χρονος βρέθηκε κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, γεγονός που εξέπληξε τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την αρχική ιατροδικαστική εξέταση, η 94χρονη είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ εντοπίστηκαν και αμυντικά τραύματα στα χέρια της, καταδεικνύοντας ότι προσπάθησε να αμυνθεί κατά την απερίγραπτη επίθεση του γιου της.
Η υπόθεση αυτή δεν αφορά απλώς μία οικογενειακή τραγωδία, αλλά εγείρει σημαντικά κοινωνικά και ψυχιατρικά ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν σε μια τέτοια ανατριχιαστική πράξη. Οι αρχές θα συνεχίσουν την έρευνά τους για να κατανοήσουν καλύτερα το σκεπτικό πίσω από τη δολοφονία και να διασφαλίσουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.