Δύο Έλληνες άνδρες συνελήφθησαν τη νύχτα της 7ης Μαρτίου 2025 στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, με κατηγορίες για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην κυκλοφορία.
Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, οι δύο κατηγορούμενοι καθοδήγησαν κοπάδι αμνοεριφίων να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα ένας οδηγός μοτοσικλέτας να παρασύρει κάποια από τα ζώα, προκαλώντας σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για θεραπεία, ενώ πέντε από τα αμνοερίφια υπέστησαν θανατηφόρα τραύματα λόγω της σύγκρουσης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, όπου θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους που οδήγησαν στο ατύχημα. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τυχόν παραβιάσεις των κανόνων οδικής ασφάλειας και την ευθύνη των κατηγορουμένων.
φωτό αρχείου