Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ύστερα από ατύχημα που σημειώθηκε όταν συγκρούστηκε με έναν πεζό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από το parakritika.gr, το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στην οδό Κισάμου. Η γυναίκα χτύπησε έναν νεαρό άνδρα που, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, αποφάσισε ξαφνικά να διασχίσει τον δρόμο. Η γυναίκα, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και αποκάλυψε το ατύχημα.
Άμεσα κλήθηκε το ασθενοφόρο, ενώ μια εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού προσέφερε πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη.
Η κυκλοφορία των οχημάτων επηρεάστηκε προσωρινά, καθώς η γυναίκα παρέμεινε στο οδόστρωμα μέχρι να έρθει η βοήθεια. Ο άνδρας υπέστη ελαφριά τραυματισμό στο πρόσωπο, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες.