Το Σάββατο 22 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, 35 μαθητές με τη συνοδεία 3 μουσικών ανεβάζουν μια συγκινητική μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Μέσα από ποίηση και θεατρικά δρώμενα, οι μαθητές εκφράζουν τα συναισθήματα και τη διαμαρτυρία της κοινωνίας απέναντι στις προσπάθειες συγκάλυψης της υπόθεσης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Φροντιστήριο Ορίζοντες Αρκαλοχωρίου με υπεύθυνη την Κλειώ Βλαχάκη. Στην παράσταση θα παραστούν η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης, οι οποίοι έχουν συνδεθεί με τον αγώνα για δικαιοσύνη.
«Με μεγάλο σεβασμό, θλίψη αλλά και θυμό, συμπάσχουμε στον αγώνα αυτών των ανθρώπων. Ένα μνημόσυνο για όσους χάθηκαν άδικα και ένας τρόπος να εκφράσουμε την αντίδρασή μας», δηλώνει η υπεύθυνη της παράστασης.
Μια πρωτοβουλία με βαθιά μηνύματα που τιμά τη μνήμη των θυμάτων και ενώνει τη φωνή της νεολαίας με το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη.