Κώστας Μαμουλάκης | "Νέοι Δρόμοι"

Νέοι Δρόμοι

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Η δημοτική παράταξη που αποτελείται από πολλούς άξιους και ικανούς ανθρώπους που όλοι γνωρίζουμε, με αποδεδειγμένες ικανότητες, ήθος και διάθεση για προσφορά στον τόπο μας.

Γυναίκες και άνδρες καταξιωμένοι στους τομείς τους, που μπαίνουν μπροστά και συμβάλλουν στο να χτίσουμε όλοι ΜΑΖΙ το Μαλεβίζι του αύριο.

Το Μαλεβίζι της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης, της χαράς και της δημιουργίας!

Κώστας Μαμουλάκης

Μαζί με τα μεγάλα και σπουδαία έργα υποδομών που θωρακίζουν το Μαλεβίζι, προχωράμε και στα καθημερινά και σημαντικά που βελτιώνουν την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας

. Με εμπειρία και όραμα, αξιοπιστία και διαφάνεια, υψηλούς στόχους, σχέδιο, και αποφασιστικότητα και με τον απόλυτο σεβασμό στον πολίτη, συνεχίζουμε ΜΑΖΙ αυτή την όμορφη, κοινή πορεία. Και το Μαλεβίζι, γίνεται μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα!

Στείλε το μήνυμα σου στον Κώστα Μαμουλάκη  mayor@malevizi.gr

Τα Νέα ΤηςΠαράταξης

"Νέοι Δρόμοι !" Τα τελευταία νέα της Παράταξης του Κώστα Μαμουλάκη

ΥποψήφιοιΣυνδυασμού

 • Εύη – Ευαγγελία Αποστολάκη
  Εύη – Ευαγγελία Αποστολάκη
  Επιχειρηματίας
 • Άρης Σαλούστρος
  Άρης Σαλούστρος
  Επιχειρηματίας
 • Μαρία Φιολιτάκη
  Μαρία Φιολιτάκη
  Χημικός Μηχανικός
 • Θανάσης Κύρκος
  Θανάσης Κύρκος
  Πολιτικός Επιστήμονας
 • Άννα Φραντζεσκάκη
  Άννα Φραντζεσκάκη
  Νηπιαγωγός
 • Ευαγγελία Άννα Ορφανουδάκη
  Ευαγγελία Άννα Ορφανουδάκη
  Χημικός Ερευνήτρια
 • Στέλλα Καντιδάκη
  Στέλλα Καντιδάκη
  Πολιτικός Επιστήμονας
 • Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη- Πιτσικάκη
  Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη- Πιτσικάκη
  Kαθηγήτρια Mουσικής
 • Ειρήνη Μπρίνταλου – Κουγιουμουτζή
  Ειρήνη Μπρίνταλου – Κουγιουμουτζή
  Επιχειρηματίας
 • Βασίλης Σταυρακάκης
  Βασίλης Σταυρακάκης
  Υδραυλικός
 • Σοφία Πιταρίδη
  Σοφία Πιταρίδη
  Διοικητικός Υπάλληλος
 • Ευριπίδης Φτενός
  Ευριπίδης Φτενός
  Κτηνοτρόφος
 • Στριλιγκάς Εμμανουήλ
  Στριλιγκάς Εμμανουήλ
  Δασοπόνος - Δασολόγος
 • Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης)
  Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης)
  Ασφαλιστής
 • Ιωάννης Νικηφόρος Βιογραφικό*
  Ιωάννης Νικηφόρος Βιογραφικό*
  Αστυνομικός

Απόψεις υποψηφίων

Σπύρος Καλλέργης- Τα νέα της Παράταξης ``Ενωμένο Μαλεβίζι``

Μενέλαος Μποκέας- Τα νέα της Παράταξης ``Το Μαλεβίζι Μπορεί!``

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Εύη – Ευαγγελία Αποστολάκη
Επιχειρηματίας

Μαλεβίζι: Ζω και δημιουργώ δίπλα σας! Στα χρόνια της κρίσης καταφέραμε πολλά. Με τη στήριξη και τη συμμετοχή σας μπορούμε ακόμα περισσότερα.

Συνεχίζω με εμπειρία, δυναμισμό, νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη, του καταξιωμένου Δημάρχου μας και επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Σχεδιάζουμε για το αύριο σύγχρονα και αποτελεσματικά, από την πρωτεύουσά μας το Γάζι, τις παραλίες μας, την ενδοχώρα και τα γραφικά  χωριά μας. Στόχος μας ο ικανοποιημένος πολίτης και το Μαλεβίζι ο τόπος που θέλεις να ζεις.

Είμαστε μια δυνατή ομάδα με όραμα και σχέδιο, δουλεύουμε, διεκδικούμε και φέρνουμε αποτελέσματα.

 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΗ- ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκα το 1966 είμαι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – ΑΣΟΕΕ. Μιλώ Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Διατηρώ οικογενειακή επιχείρηση στην Αγία Πελαγία από το 1985 στον ξενοδοχειακό και εμπορικό τομέα. Είμαι η μοναδική γυναίκα μέλος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας - ΕΣΕΕ.

Από το 2014 υπηρετώ το Δήμο Μαλεβιζίου ως Δημοτική Σύμβουλος από τις θέσεις:

Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης - Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. με αντικείμενο την εξυπηρέτηση των λουομένων με ασφάλεια, εγκαταστάσεις ΑμεΑ και ομοιόμορφο οικολογικό εξοπλισμό στις παραλίες της Αγίας Πελαγίας, της Λυγαριάς και του Μονοναύτη.

Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού με δράσεις για την ανάδειξη του πανέμορφου τόπου μας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής με ιδιαίτερη συνεισφορά στην ίδρυση και οργάνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας - Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ..

Μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Μαλεβιζίου.

 

: evi@malevizi.gr

 

 

: 6947025662

 

 

: https://www.facebook.com/evi.agpelagia

 

* Η Εύη - Ευαγγελία Αποστολάκη είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη

Άρης Σαλούστρος
Επιχειρηματίας

Ο Άρης Σαλούστρος γεννήθηκε το 1968 στα Ανώγεια κατοικεί στο Γάζι.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ανδρεαδάκη και έχουν τρία παιδιά.

 Είναι επιχειρηματίας στο κλάδο της εστίασης.

 Από το 2013 είναι Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου

  Με κύριες αρμοδιότητες:

Έχει διατελέσει:

Μαρία Φιολιτάκη
Χημικός Μηχανικός

Ονομάζομαι Φιολιτάκη Μαρία του Σπύρου και της Ειρήνης Φιολιτάκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τύλισο Μαλεβιζίου, σε ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Κρήτης και κεφαλοχώρια του Δήμου Μαλεβιζίου. Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Βουϊδάσκη, έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, το Βασίλη, την Ειρήνη και τη Σωτηρία και τώρα διαμένουμε στα Ανώγεια Μυλοποτάμου.

Έζησα στην Αθήνα για κάποιο χρονικό διάστημα, όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα Χημικών Μηχανικών. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχω πτυχίο της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Lower, γνώσεις Η/Υ και AutoCAD και έχω παρακολουθήσει συνέδριο με θέμα "Εναλλακτικές Πηγές Ενέργειας"

Τον ελεύθερο χρόνο μου, πέρα από αυτόν που αφιερώνω στις διάφορες δραστηριότητες με τα παιδιά μου, ασχολούμαι με τη ζωγραφική, το διάβασμα ιστορικών βιβλίων και μυθιστορημάτων, και το σκάκι.

Έχω εργαστεί στο βιομηχανικό τομέα παραγωγής και τυποποίησης τροφίμων ως υπεύθυνη εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων(ELOT EN ISO 22000), καθώς και στη βιομηχανική μονάδα της πολυεθνικής εταιρείας COCA-COLA ως ποιοτικός ελεγκτής στην παραγωγή εμφιάλωσης νερού. Επίσης, έχω εργαστεί στη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου, ενώ έχω διεξάγει την πρακτική μου στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης και την διπλωματική μου άσκηση, σε πειραματικό επίπεδο, στον τομέα "Αξιοποίηση Βιομάζας".

Εξελέγην Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Τυλίσου και επίσης, διετέλεσα Πρόεδρος του Τ.Σ. Τυλίσου για ορισμένο χρονικό διάστημα. Υπήρξα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου για 4 χρόνια.

Θέτω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη, έναν αξιόλογο και καταξιωμένο Δήμαρχο, ο οποίος έχει αλλάξει ριζικά τη δομή του Δήμου Μαλεβιζίου, τόσο την πολεοδομική όσο και την κοινωνική. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από τα χιλιάδες έργα που έχει υλοποιήσει καθόλη τη διάρκεια της Δημαρχίας του, όπως αναφέρω μερικά από τα πιο σημαντικά: η κατασκευή της Δημοτικής Πινακοθήκης “Μπότη Θαλασσινού”, η κατασκεύη δύο μονάδων αφαλάτωσης, η λειτουργία αρκετών μονάδων βιολογικού καθαρισμού, η ενεργειακή αναβάθμιση και ανακατασκευή πολλών σχολικών συγκροτημάτων, η δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου και παντοπωλείου, η διάνοιξη δρόμων, οι αναπλάσεις δημόσιων κτιρίων και πλατειών, αλλά και τόσα άλλα σπουδαία έργα
υποδομών και εκπονήσεις μελετών και σύγχρονων εφαρμογών.

Πιστεύω στον Κώστα Μαμουλάκη και στη συνέχιση του έργου του, διότι αποτελεί μία εξαίρετη προσωπικότητα, με τεράστια εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και με τεχνικές γνώσεις. Διαθέτει μεγάλη εσωτερική δύναμη και επιμονή ώστε να επιτύχει την ολοκλήρωση του οράματός του για το Μαλεβίζι. Μα πάνω απ' όλα, για εμένα, είναι άνθρωπος και γι' αυτό ενστερνίζεται τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις ανησυχίες των συμπολιτών του.

Είμαι μια νέα γυναίκα με τεχνικές γνώσεις, που αποκόμισα από το Πολυτεχνείο Αθηνών, αλλά και γεμάτη δύναμη και θέληση να προσφέρω όσο το δυνατό περισσότερα στην ανάπτυξη του Δήμου Μαλεβιζίου και στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, στην ενίσχυση και εκσυγχρονισμό της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής της ενδοχώρας του Μαλεβιζίου, αλλά και στην προβολή της ιστορίας και του πολύπλευρου πολιτισμού του, προωθώντας παράλληλα τον τουρισμό.

Το Μαλεβίζι εκτείνεται από τις παραθαλάσσιες περιοχές του Φόδελε μέχρι τις Κρουσανιώτικες κορυφές και την οροσειρά του Στρούμπουλα, που ανάμεσά τους απλώνονται καλλιεργήσιμες εκτάσεις και χωριά με ιδιαίτερη ομορφιά και πλούσια παράδοση.

Αξίζει λοιπόν ο αγώνας μαζί με τον αξιοσέβαστο και πολυπράγμωνα Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για την
εξέλιξη του τόπου μας, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Μαλεβιζίου, αξιοποιώντας το φυσικό πλούτο αλλά και την πολιτισμική, ιστορική κληρονομιά μας.

Αγαπώ το το Μαλεβίζι γιατί μεγάλωσα με τις αξίες, τα ήθη και έθιμα αυτού του τόπου και είμαι έτοιμη να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στα αιτήματα των συμπολιτών μου και με σύγχρονες, επιστημονικές μεθόδους, να συνεισφέρω.

Η Μαρία Φιολιτάκη είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη

Θανάσης Κύρκος
Πολιτικός Επιστήμονας

Ο Θανάσης Κύρκος γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στην Τύλισο Μαλεβιζίου.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φούρναρη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Το 2009 αποφοίτησε από το Τμήμα  Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Το 2012 παρακολούθησε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης  Πολιτική Ανάλυση, Δημόσιες και Ευρωπαϊκές Πολιτικές.

 Από το 2012 είναι Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου

Με κύριες αρμοδιότητες:

Έχει διατελέσει:

Επίσης είναι μέλος στα διοικητικά συμβούλια:

*Ο Θανάσης Κύρκος είναι υποψήφιος με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη.

Άννα Φραντζεσκάκη
Νηπιαγωγός

Λίγα λόγια για μένα

Ονομάζομαι Φραντζεσκάκη Άννα και κατάγομαι απ’ την Τύλισο από πολυτεκνική οικογένεια. Κατοικώ στον οικισμό του Αγ.Δημητρίου στο Γάζι από το 1998. Έχω 2 ενήλικα παιδιά .Η κόρη μου είναι τριτοετής φοιτήτρια Προσχολικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Βόλου και ο γιός μου απόφοιτος Οικονομικού τμήματος ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακός φοιτητής. Είμαι παντρεμένη με το Νικήτα Φραγκουλάκη ελεύθερο επαγγελματία με οικογενειακή επιχείρηση όπου στηρίζουμε όλοι στον ελεύθερο χρόνο μας.

  Αποφοίτησα από την Σχολή Νηπ/γών Χανίων και πήρα πτυχίο από το τμήμα εξομοίωσης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. Τελείωσα την διετή Μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και εργάζομαι για 28 συναπτά έτη στην Εκπαίδευση.

Έχω πτυχίο Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Lower και άριστη πιστοποίηση στις Νέες Τεχνολογίες.

Στα πλαίσια τόσο της επαγγελματικής όσο και της επιστημονικής μου κατάρτισης έχω συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα (πρώτων βοηθειών, συναισθηματικής αγωγής, εκπαίδευσης ενηλίκων κ.α).

Έχω συνεργαστεί με το Ε.Ι.Ν.(Εθνικό ίδρυμα Νεότητας)ως βασικό μέλος της επιστημονικής ομάδας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος και συμμετέχω διαρκώς σε προγράμματα επιδιώκοντας την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μου έργου σε συνεργασία με αρκετούς φορείς και υπηρεσίες. Είμαι μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Υπηρετώ στο 1ο Νηπιαγωγείο της Αγίας Μαρίνας από το 2011. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει που μου δίδεται η ευκαιρία να τα βοηθώ σε αυτή την τρυφερή ηλικία να κοινωνικοποιούνται και να διαμορφώνουν χαρακτήρα.

Όσον αφορά την κοινωνική μου δραστηριότητα συμμετείχα:

Όσον αφορά την Πολιτική μου δράση:

Αγαπητές φίλες και φίλοι συνδημότες,

Η ανθρωπότητα έχει δημιουργηθεί για να έχει συνεχώς ανάγκες. Ο τόπος όπου μένουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας ,η κοινωνία μας πρέπει να εξελίσσεται και να βελτιώνονται διαρκώς οι συνθήκες διαβίωσης μας.

Στις εκλογές και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ασχολούνται άνθρωποι που αγαπάνε τον τόπο τους και τον στηρίζουν. Άνθρωποι που να έχουν όραμα, πάθος και χρόνο να μπορούν να διαθέσουν. Πρέπει να έχουν επιμονή, υπομονή και πείσμα έτσι ώστε να μην τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία. Πιστεύω ότι ανήκω σε αυτή την κατηγορία και το έχω αποδείξει γιατί στόχος μου είναι η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας.

Όταν μου προτάθηκε το 2014 από τον Δήμαρχο μας, τον κ.Μαμουλάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του, το είδα σαν ευκαιρία, γιατί από την πολύχρονη προσφορά μου σε κάτι συλλογικό πίστευα ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση θα είχα την δυνατότητα να βοηθήσω περισσότερο τον τόπο μου. Πραγματικά η συνεχή επικοινωνία μου με τους συμπολίτες μας όπου βασιζόταν πάντα στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό απέναντί τους ,μου έδωσε την ευκαιρία να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου, να εμπλουτίσω τις εμπειρίες μου, να δουλέψω και να βοηθήσω έτσι ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για την ποιοτική αναβάθμιση του τόπου μας.

«Γι’ αυτό με καθαρό, τίμιο και ειλικρινές βλέμμα και γνώμονα πάντα την αγάπη μου, την πείρα μου και το ενδιαφέρον για τον τόπο μου θέλω να συνεχίσω την προσπάθεια μου ζητώντας την εμπιστοσύνη σας έτσι ώστε να θέσουμε όλοι μαζί νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, για μια ανθρώπινη κοινωνία».

«Είναι κατάντια να σε νοιάζει η νίκη.

Αξιοπρεπέςηθικό είναι να πολεμάς

μόνο γιατί δεν συμφωνείς με το άδικο

και να νιώθεις ότι το κέρδος σου

θα είναι μόνο αυτό….ότι δεν έσκυψες το κεφάλι.

Έκανες το χρέος σου,

ήσουν τίμιος πρώτα απέναντι στον εαυτό σου

Νίκος Καζαντζάκης

* Η Άννα Φραντζεσκάκη είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη

Ευαγγελία Άννα Ορφανουδάκη
Χημικός Ερευνήτρια

Μία επιτυχής συνεργασία ξεκινά μεταξύ του Δήμου Μαλεβιζίου και της κας Ορφανουδάκη Ευαγγελίας - Άννας του Σαμψών. Στην κα Ορφανουδάκη, κάτοικο Μαλεβιζίου προτάθηκε από το Δήμαρχο μας κύριο Μαμουλάκη να ασχοληθεί με τα κοινά και να στηρίξει τον τόπο μας σε μία εποχή δύσκολη που η οικονομική, και όχι μόνο, κρίση βάλλει την κοινωνία μας. Η πρόταση υποβολής υποψηφιότητας για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου έγινε από εκείνη με χαρά αποδεκτή.

Στην συντονισμένη και δυναμική προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα η κα Ορφανουδάκη βάσει των γνώσεων της, έχοντας πτυχίο Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και 2 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα στην «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον» της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης & Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην «Χημεία» του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, και με διπλώματα γλωσσομάθειας στην αγγλική, την γαλλική και την ιταλική γλώσσα προτίθεται να εργασθεί σκληρά και να φέρει αποτελέσματα σε όποιο πόστο της ανατεθεί.

Βάσει της εμπειρίας της στον τομέα του περιβάλλοντος που απορρέει και από τον εργασιακό της χώρο, εργαζόμενη στο ερευνητικό Κέντρο Τεχνολογίας Υλικών και Φωτονικής (ΚΕΤΥΦ), στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, μπορεί να αξιοποιηθεί και να προσφέρει, εκτός των άλλων, και σε προκύπτοντα ζητήματα ενεργειακής εκμετάλλευσης που δύναται να εξασφαλίσει ο Δήμος μας.

Στην όρεξη της να προσφέρει, το πνεύμα συνεργασίας που την διακατέχει και τις οργανωτικές τις ικανότητες, έρχεται να προστεθεί και η αίσθηση ευθύνης για το κοινό καλό του τόπου μας. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας έχει αλλάξει ριζικά καθώς ο Δήμαρχος μας παλεύει σε πολλά επίπεδα για να αξιοποιήσει όλους τους πόρους που διαθέτει.

Πάνω σε αυτή την βάση θέλει και εκείνη να συμμετάσχει με όλες της τις γνώσεις και τις δυνάμεις της. Θεωρεί ότι όλοι οι πολίτες έχουν ευθύνη για την βελτίωση συνθηκών ζωής και η ευθύνη του εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι βαρύτατη.

Για εκείνη είναι χαρά αλλά και πρόκληση η συμμετοχή της καθώς έχει πολλά να δώσει και να μάθει από ένα τέτοιο εγχείρημα. Τέλος, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θέση όπως αυτή του Δημοτικού Συμβούλουδεν είναι θέση αξιώματος αλλά θέση σκληρής εργασίας, επίπονη μα πολύ – πολύ δημιουργική.

*Η Ευαγγελία Άννα Ορφανουδάκη είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη.

Στέλλα Καντιδάκη
Πολιτικός Επιστήμονας

Στέλλα Καντιδάκη
Πολιτικός Επιστήμονας
Υπάλληλος Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Ηράκλειου Κρήτης (ΕΦΚΑ)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μαλεβιζίου

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1992. Οι γονείς μου είναι ο Μιχαήλ Καντιδάκης, ξενοδοχουπάλληλος με καταγωγή από τις Γωνίες Μαλεβιζίου και η Αικατερίνη Ρεμυδιανάκη από την Αγία Μαρίνα (Τσαλικακι). Επίσης έχω έναν αδερφό, τον Ηρακλή Καντιδάκη, οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την μαγειρική τέχνη.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Γαζιου το 2010. Σπούδασα στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο, όπου αποφοίτησα ως αριστούχος. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Ολλανδία, όπου ολοκλήρωσα με επιτυχία μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τις Διεθνείς Σχέσεις και Διεθνείς Οργανισμούς, με ειδίκευση τη Διεθνή Ασφάλεια. Στην Ολλανδία συμμετείχα στο Τιμητικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Χρόνινγκεν με θέμα την Ηγεσία, (Aletta Jacobs) Master's Honours Programme about "Leadership: making the difference", University of Groningen.

Επίσης, υπήρξα μέλος της Φοιτητικής Οργάνωσης των Διεθνών Σχέσεων και Διεθνών Οργανισμών (Study Association of International Relations and International Organizations).

Εργάζομαι στο Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε εμπορική εταιρεία καθώς επίσης και ως ξενοδοχουπ'αλληλος.
Γνωρίζω άπταιστα Αγγλικά (Certificate in Advanced English/ Cambridge, IELTS ACADEMIC) και γερμανική (Goethe- Zertifikat Deutsch). Έχω βασικές γνώσεις σε Γαλλικά, Ρώσικα και Τούρκικα. Καθώς επίσης έχω άριστη γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή με πιστοποίηση International Diploma in IT skills, VELLUM Global Educational Services with University of Cambridge International Examinations.
Ως πολιτικός επιστήμονας ενημερώνομαι συνεχώς για τα διεθνή και εγχώρια δρώμενα. Παρακολούθησα δεκάδες εκπαιδευτικά σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης έχω υποβάλλει πάνω από 20 ακαδημαϊκές εργασίες. Περιστασιακά γράφω άρθρα σε εφημερίδες σχετικά με τις ιδέες και τις απόψεις μου.

Από φοιτήτρια είχα σαν στόχο την ενασχόληση μου με τα κοινά και κυρίως την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να συμβάλλω όπως μπορώ για το γενικό καλό του τόπου.
Ως μόνιμη κάτοικος Γαζιου, βιώνω καθημερινά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες. Παρά τη δύσκολη εποχή, η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να δράσει με στόχο τη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζιου και ελπίζω να φανώ χρήσιμη σε όποιο θέμα μου ζητηθεί η συνδρομή μου.

Θέτω λοιπόν, την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη. Δήμαρχος ικανός, αξιόλογος, με γνώσεις και αρχές, κατάφερε να αλλάξει δραστικά την όψη του Δήμου μας από άκρη ως άκρη καθ' όλη τη διάρκεια των προηγούμενων θητειών του.

Ακράδαντες αποδείξεις τα χιλιάδες μικρά και μεγάλα έργα, όπως τα νέα σχολικά συγκροτήματα και η ανακατασκευή των παλαιοτέρων, οι μονάδες αφαλάτωσης, οι μονάδες βιολογικού καθαρισμού, έργα πολιτισμού όπως η Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Δημοτική Πινακοθήκη "Μπότη Θαλασσινού", η δημιουργία δομών αθλητισμού και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, νέες πλατείες, η διάσωση και ανάδειξη ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων και κτιρίων. Κι όλα αυτά είναι μερικά σπουδαία έργα από όσα έπονται να γίνουν ακόμα, με εκπονήσεις μελετών και σχέδια για την επόμενη τετραετία!

Στις ιδέες μου, δίνω έμφαση στην αναδιαμόρφωση προς μια εποχή εκσυγχρονισμού, κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ιστορικής και τουριστικής ανάδειξης, περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και αθλητικής μέριμνας. Όπως επίσης σημαντική και η ανάπτυξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα του Δήμου μας.
Με εμπιστοσύνη προς τον Κώστα Μαμουλάκη στην εμπειρία και τις γνώσεις του, σε συνδυασμό με καινοτόμες ιδέες, ο Δήμος Μαλεβιζίου μπορεί να γίνει ένας Δήμος πρότυπο προς μίμηση, με σωστά σχέδια, συνέπεια, διαύγεια, διορατικότητα και με ισχυρή θέληση για ένα καλύτερο αύριο, γιατί πάνω από όλα, οι δημότες το αξίζουν.

Με μεγάλη αγάπη, ενδιαφέρον για το Μαλεβίζι και  τον συνάνθρωπο, οπλισμένη με όνειρα και ιδέες, ισχυρή θέληση για δράση και πράξεις.

Με ανιδιοτέλεια, με αίσθημα ευθύνης, με ήθος  και βλέμμα ειλικρινές, κάνω την προσπάθεια μου για να συμβάλλω όπως μπορώ για το γενικό καλό του τόπου μας.
Με αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά!

* Η Στέλλα Καντιδάκη είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη

Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη- Πιτσικάκη
Kαθηγήτρια Mουσικής

Η Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη- Πιτσικάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με καταγωγή από το καμάρι Μαλεβιζίου. Είναι παντρεμένη με τον ιερέα π. Κωνσταντίνο Πιτσικάκη και μητέρα τριών παιδιών.

 

 Ολοκλήρωσε τις λυκειακές σπουδές της στο 4ο λύκειο Ηρακλείου. Έπειτα στην Αθήνα σπούδασε Βυζαντινή Μουσική στο Ωδείο Αγ. Στεφάνου Αθηνών όπου πήρε και το δίπλωμά της. Αργότερα ενώ ήταν παντρεμένη και ήδη μητέρα τριών παιδιών ολοκλήρωσε τις πτυχιακές σπουδές της στη Μουσική Ακαδημία Φιλιππουπόλης με τίτλο σπουδών “Παραδοσιακή Μουσική”. Έπειτα, απέκτησε τον πρώτο Μεταπτυχιακό τίτλο “Ο Ταμπουράς” και τον δεύτερο στη Διεύθυνση ορχήστρας και χορωδίας .Συνεχίζει με τη συγγραφή της Διδακτορικής της διατριβής στην Εθνολογία. Μιλάει άριστα Βουλγάρικα και Αγγλικά.

Μέχρι σήμερα εργάζεται στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως αναπληρώτρια καθηγήτρια μουσικής. Ενώ την τελευταία 12ετία είναι μαέστρος στη Παραδοσιακή χορωδία Μικρασιατών Κρήτης “Άγιος Πολύκαρπος” με πολλαπλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, παράλληλα τον τελευταίο χρόνο, ανέλαβε την διεύθυνση της μικτής χορωδίας ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου. Είναι δημιουργός του γυναικείου φωνητικού συνόλου “Thirathen Vocal Group”

.Επί σειρά ετών υπήρξε ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου “Επέκτασις”, επίσης εργάστηκε ως επιμελήτρια στο Ορφανοτροφείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης ενώ διετέλεσε γραμματέας στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης καθώς και επιστημονικός συνεργάτης στην ερευνητική ομάδα της Ιατρικής σχολής Κρήτης.

Εμπνεύστηκε και δημιούργησε με τη στήριξη πάντοτε του συζύγου της, το Μουσείο Παραδοσιακών Οργάνων ¨Έρευνας και Τεκμηρίωσης “Θύραθεν “,του οποίου τα ηνία έχει σήμερα αναλάβει ο πρωτότοκος γιος της ενώ παραμένει στο ΔΣ ως γραμματέας του φορέα. Το 2014 οργάνωσε το 1ο διεθνές εθνομουσικολογικό συνέδριο με θέμα "Η αστική μουσική της Κρήτης από την Κρητική πολιτεία μέχρι την ανταλλαγή των πληθυσμών. Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια ως εισηγήτρια πάνω στο αντικείμενό της.

Ενώ ήταν στην οργανωτική επιτροπή της πρώτης συνάντησης χορωδιών του Μουσείου Θύραθεν υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Την τελευταία πενταετία έχει την τιμή να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή των Φεστιβάλ παιδικού τραγουδιού που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου.

τηλ: 6972833098

email:euakoutsogiannaki@gmail.com

* Η Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη- Πιτσικάκη είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη

Ειρήνη Μπρίνταλου – Κουγιουμουτζή
Επιχειρηματίας

Ειρήνη Μπρίνταλου - Κουγιουμουτζή Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα το 1969 και μεγάλωσα στο Καβροχώρι Μαλεβιζίου όπου κατοικώ μόνιμα με τον σύζυγο και τα παιδιά μου. Πατέρας μου είναι ο Δημήτριος Μπρίνταλος από τα Ανώγεια Μυλοποτάμου και μητέρα μου η Φρειδερίκη Σπινθούρη από το Χαράκι Μονοφατσίου.

Φοίτησα στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου και εν συνεχεία παρακολούθησα μαθήματα στην Ιδιωτική Σχολή (διακόσμηση εσωτερικού χώρου). Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κουγιουμουτζή και έχουμε δύο γιούς, το Νίκο και το Δημήτρη.

Από το 1993 έως σήμερα διατηρώ μαζί με το σύζυγο μου την επιχείρηση ειδών υγιεινής και πλακιδίων «ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗΣ» στο Γάζι Μαλεβιζίου. Έχοντας πραγματοποιήσει πολλούς από τους στόχους μου τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή, δηλώνω έτοιμη να προσφέρω και να αγωνιστώ για την τοπική κοινωνία του Δήμου Μαλεβιζίου, πάντα με σεβασμό, υπευθυνότητα και αξιοπιστία απέναντι στους συμπολίτες μας.

 Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 αποτελούν κομβικό σημείο για τη συνέχεια της ήδη επιτυχημένης αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η συμμετοχή μου σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί μπορώ να συμβάλλω δυναμικά προς αυτή την αναπτυξιακή πορεία με θέληση, αποφασιστικότητα, όρεξη και δημιουργικότητα, με καινοτόμες ιδέες και παρεμβάσεις.

Συμμετέχω στην παράταξη «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Μαμουλάκη.

* Η Ειρήνη Μπρίνταλου - Κουγιουμουτζή είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη

Βασίλης Σταυρακάκης
Υδραυλικός

Ονομάζομαι Βασίλης Σταυρακάκης.

Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Κακουλάκη και έχουμε πέντε παιδιά,την Δήμητρα,τον Τηλέμαχο,τον Στέλιο,τον Λευτέρη και την Μαρία-Ισμήνη.

Γεννήθηκα το 1962 στα Ανώγεια όπου και μεγάλωσα μέχρι τα δεκαοχτώ μου χρόνια.
Το επάγγελμα μου είναι υδραυλικός και είμαι συνεργάτης της επιχείρησης σούπερ-μάρκετ Χαλκιαδάκης στον τομέα της συντήρησης.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από το 2003 όπου και διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 44ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου.

Στην συνέχεια του Δημοτικού Σχολείου Καβροχωρίου,ενώ υπήρξα και μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γαζίου καθώς και μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης έργων του Δήμου Γαζίου.

Στηρίζω τον Κώστα Μαμουλάκη γιατί πιστεύω στις ικανότητες του και στην διάθεση του για προσφορά.
Τον εκτιμώ για το ήθος και την αξιοπρέπεια του.

* Η Βασίλης Σταυρακάκης είναι υποψήφιος με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη
Σοφία Πιταρίδη
Διοικητικός Υπάλληλος
Σοφία Πιταρίδη του Γρηγορίου και της Ελένης

Γεννήθηκα το Φεβρουάριο του 1979 και μεγάλωσα στις εργατικές κατοικίες Γαζίου. Τα τελευταία 3 χρόνια μένω στο Παλαιόκαστρο Δ. Διαμερίσματος Ροδιάς με τον σύζυγό μου, Βαγγέλη Τουτουντζάκη, καρδιολόγο, και τα 3 μας παιδιά, την Ελένη, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο.Το 1996 τελείωσα τις σπουδές μου στη Νοσηλευτική και το 1998 διορίστηκα μόνιμη νοσηλεύτρια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Κατόπιν, συνέχισα τις σπουδές μου και απέκτησα Πτυχίο Υπαλλήλων Διοίκησης, ενώ το 2006 μετατάχτηκα στο Διοικητικό Τομέα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

 

Από το 2015 έως σήμερα, εργάζομαι ως Διοικητικός Υπάλληλος, προσφέροντας γραμματειακή υποστήριξη στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΒενιζέλειουΝοσοκομείου. Παράλληλα με τη δουλειά μου, φοιτώ στο τμήμα Λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης.

Μιλάω 3 ξένες γλώσσες, Αγγλικά (Lower, 1993), Ιταλικά (Superiore,2002), Γερμανικά (Zertifikat, 2003) και είμαι κάτοχος ECDL.

Από το Σεπτέμβριο του 2018, είμαι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, ενώ το 2017 διατέλεσα Αντιπρόεδρος αλλά και Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου.

Ακόμη, τα τελευταία δύο χρόνια, ασχολούμαι με τη μουσική και συγκεκριμένα παρακολουθώ μαθήματα πιάνου.

* Η Σοφία Πιταρίδη είναι υποψήφια με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη

Ευριπίδης Φτενός
Κτηνοτρόφος

Ο Φτενός Ευριπίδης γεννήθηκε στις Γωνιές Μαλεβιζίου το 1979. Είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας του Δημήτρη και της Αρσινόης Φτενού. Ο Ευριπίδης μεγάλωσε στις Γωνιές, μαθήτευσε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού ενώ από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία και τις αγροτικές εργασίες.

Είναι παντρεμένος με τη Δραμουντάνη Ελένη και είναι πατέρας ενός παιδιού, του Δημήτρη. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα, στο χώρο της κτηνοτροφίας και της αγροτικής παραγωγής.

Αποτέλεσε πάντα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας του, με έντονη κοινωνική δράση και συμμετοχή στα κοινά του τόπου του. Διαθέτοντας κοινωνική ευαισθησία, αλλά και όραμα για την πρόοδο του Δήμου Μαλεβιζίου, επιθυμεί να αποτελέσει κι αυτός ένα ενεργό μέρος και μέλος της προσπάθειας αυτής.

*Ο Ευριπίδης Φτενός είναι υποψήφιος με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη.

Στριλιγκάς Εμμανουήλ
Δασοπόνος - Δασολόγος

Στριλιγκάς Εμμανουήλ τ Γεωργίου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στους ΝΈΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ Μαλεβιζίου με το Κ.Μαμουλακη.

Ο Μανόλης Στριλιγκάς παιδί τρίτεκνης οικογένειας το γένος Κλάδου γεννήθηκε στο Μαλεβίζι όπου μεγάλωσε και κατοικεί.

Τελειόφοιτος Γεωπονικού πάνεπιστημιου Αθηνών του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων με θέμα διαχείριση και εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων, δασοπροστασία ,δασική εδαφολογία και πυρκαγιές.

Ιδιαίτερα φιλομαθής και δραστήριος από μικρή ηλικία διακρίθηκε στα μαθητικά χρόνια σε ράλι ανάγνωσης καθώς και με τη συμμετοχή  του σε μαθητικό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας. Έχει δραστηριοποιηθεί σε αθλητικούς ομίλους όπως του Εργοτέλη και το φιλαθλητικό με ιδιαίτερες αθλητικές ικανότητες. Εργάζεται από μικρός προσφέροντας βοήθεια στην οικογενειακή επιχείρηση.

Κατέχει πτυχία αγγλικής γλώσσας (TOEIC και, EDEXCEL level 3) και πτυχίο Η/Υ (ECDL του ΕΟΠΠΕΠ.)
Ο Μανόλης μεταξύ άλλων ανέφερε " ευχαριστώ πολύ για τη τιμητική πρόταση του Κ Μαμουλακη να συμμετέχω στους ΝΈΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.Δέχτηκα με χαρά πιστεύοντας ότι μπορώ κι εγώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από τους  ΝΈΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ.

*Ο Στριλιγκάς Εμμανουήλ είναι υποψήφιος με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη.

*Ο Στριλιγκάς Εμμανουήλ είναι υποψήφιος με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη.

Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης)
Ασφαλιστής

Γεννήθηκα το 1960 στα Καλέσσα, από όπου κατάγομαι και κατοικώ. Έχω τελειώσει τα ΚΑΤΕΕ Ηλεκτρονικών. Για 15 χρόνια εργαζόμουν στο τμήμα επικοινωνίας και διαφήμισης της εφημερίδας «ΤΟΛΜΗ». 12 χρόνια προϊστάμενος πωλήσεων στη διαφημιστική εταιρία ¨ΠΡΟΒΟΛΗ¨.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με ασφαλιστικές δραστηριότητες. Είμαι ομόρρυθμο μέλος της «ISTOS» (ασφαλιστικές , τεχνική και μεσιτική εταιρία) με έδρα το Γάζι.

Από νεαρή ηλικία είχα δραστηριότητες σε πολιτικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο. Ασχολούμαι με το κομμάτι της προπονητικής ποδοσφαίρου από χόμπυ.

Πάντα η σκέψη μου είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο.

*Ο Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) είναι υποψήφιος με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη.

Ιωάννης Νικηφόρος Βιογραφικό*
Αστυνομικός

Ο  Ιωάννης Νικηφόρος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1988 και έχει καταγωγή από την Αξό Μυλοποτάμου.

Κατοικεί στον οικισμό του Αγ. Δημητρίου στο Τσαλικάκι από το 1992 έως και σήμερα.

Στρατιωτικές ικανότητες ειδικές δυνάμεις (αλεξιπτωτιστής) 2007-2008.

Αποφοίτησε από την σχολή Ειδικών Φρουρών στην Κομοτηνή και είναι εν ενεργεία αστυνομικός.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κωστάκη και έχουν αποκτήσει ένα παιδί τον Σταύρο δύο ετών.

Ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ο.Φ.Η, έπαιξε στον Γ.Σ. Αλμυρού, έπειτα ήταν στο Α.Σ. Ανδρούτσος Γραβιάς και τώρα είναι στην ομάδα Όμιλος Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας  (ΟΦΑΜ).

*Ο Ιωάννης Νικηφόρος είναι υποψήφιος με την παράταξη "Νέοι Δρόμοι" του Κώστα Μαμουλάκη.