Μενέλαος Μποκέας | "Το Μαλεβίζι Μπορεί"

Το Μαλεβίζι Μπορεί

Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη την αλλαγή για όλους μας!Μαζικά, συλλογικά, συμμετοχικά! Έχοντας ως αφετηρία τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα σε κάθε μας βήμα!

Γιατί αυτός ο τόπος είναι πρωτίστως οι άνθρωποί του. Οι αγωνίες, ο μόχθος, η καθημερινότητά τους! Τα όνειρα, οι προσδοκίες και οι ελπίδες τους.

Μια κοινωνία, περήφανη, δυναμική, που διεκδικεί να αποκτήσει ξανά την αξία που της αναλογεί.Μια κοινωνία που αντιλαμβάνεται πρωτίστως ότι… Το Μαλεβίζι Μπορεί!

Μενέλαος Μποκέας

Το Μαλεβίζι πρέπει να είναι για την καθεμιά και τον καθένα από εμάς μια μεγάλη αγκαλιά. Μια αγκαλιά γεμάτη κουράγιο, ευκαιρίες, και προσδοκίες.

Σε αυτές τις προσδοκίες θέλω να ανταποκριθώ.

Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί!Μπορεί να φτάσει ψηλότερα!Μπορεί να πρωτοστατήσει και να καθορίσει τις εξελίξεις!

Στείλε το μήνυμα σου στον Μενέλαο Μποκέα   tomalevizimporei@gmail.com

Τα Νέα ΤηςΠαράταξης

"Το Μαλεβίζι μπορεί !" Τα τελευταία νέα της Παράταξης του Μενέλαου Μποκέα

ΥποψήφιοιΣυνδυασμού

 • Μιχάλης Αλμπαντάκης
  Μιχάλης Αλμπαντάκης
  Επιχειρηματίας
 • Χρυσούλα Λυρώνη
  Χρυσούλα Λυρώνη
  Επιχειρηματίας
 • Μιχάλης Βρέντζος
  Μιχάλης Βρέντζος
  Επιχειρηματίας
 • Γιώργος Πετούσης
  Γιώργος Πετούσης
  Επιχειρηματίας
 • Γρηγόριος Περυσινάκης
  Γρηγόριος Περυσινάκης
  Μελισσοκόμος

Απόψεις υποψηφίων

Σπύρος Καλλέργης- Τα νέα της Παράταξης ``Ενωμένο Μαλεβίζι``

Κώστας Μαμουλάκης- Τα νέα της Παράταξης ``Νέοι Δρόμοι``

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Μιχάλης Αλμπαντάκης
Επιχειρηματίας

Το Μαλεβίζι είναι ο τόπος μου. Σε αυτόν γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα, έχοντας στόχο της ζωής μου να μείνω, να δημιουργήσω και να τον στηρίξω.

Ολοκλήρωσα τη μαθητική μου ζωή, αποφοιτώντας από το Ενιαίο Γενικό Λύκειο Γαζίου, ενώ συνέχισα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, φοιτώντας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά και στο ΤΕΙ Κρήτης, λαμβάνοντας το πτυχίο στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας.

Η απόκτηση της οικογένειας μου, η σύζυγος μου Κατερίνα Ανδρουλιδάκη και οι δύο μου κόρες, είναι η κορύφωση της προσωπικής μου ευτυχίας.

Η ενασχόληση δε με το χώρο των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα με την Cretan Mill και τον Όμιλο Αλμπαντάκη, αποτελεί το επαγγελματικό μου επιστέγασμα, μέσα από το οποίο στόχος μου είναι να στηρίξω τον τόπο μου, τα προϊόντα του και φυσικά τους συμπολίτες μου

Με την πρωτοπόρο πορεία μου ως επιχειρηματίας και τις θέσεις αιχμής τις οποίες κατέχω ως αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιόλαδου, έχω καταφέρει σε ηλικία μόλις 35 ετών να συγκαταλέγομαι στους ανθρώπους που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και δη το χώρο του ελαιολάδου.

Με τα Κοινά ξεκίνησα την ενασχόληση ως φοιτητής, μετέχοντας σε φοιτητικές παρατάξεις, παράγοντας έργο και απτά αποτελέσματα για τη φοιτητική Κοινότητα του Πανεπιστημίου.

Φτάνοντας στο σήμερα, κοινό χαρακτηριστικό με την περίοδο εκείνη και κίνητρο για τη διεκδίκηση της ψήφου των συμπολιτών μου είναι μόνο η θέληση μου για ανιδιοτελή προσφορά, μέσα από τη Γνώση, την εμπειρία μου και την επιστημονική μου κατάρτιση.

Ως ενεργός πολίτης του Μαλεβιζίου, επιθυμώ να βοηθήσω ακόμη περισσότερο τον τόπο μου μέσα από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με νέες καινοτόμες ιδέες, πρωτοβουλίες και ενέργειες, αποφασίζοντας έτσι και την κάθοδο μου στις εκλογές του ερχόμενου Μάη 2019, στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα.

*Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης είναι υποψήφιος  με τον συνδυασμό "Το Μαλεβίζι μπορεί" του Μενέλαου Μποκέα

Χρυσούλα Λυρώνη
Επιχειρηματίας

Η Χρυσούλα Λυρώνη  γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλέσσα του Δήμου Μαλεβυζίου το 1983.

Είναι το δεύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας του Ανδρέα και της Σοφίας Λυρώνη, οι οποίοι εργάζονται ως δημόσιοι υπάλληλοι στο ΠΑΓΝΗ. Ο πατέρας της έχει διατελέσει επί 8 χρόνια Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Καλεσσών και νυν Τοπικός Σύμβουλος.

Είναι παντρεμένη επί 10 χρόνια με τον επιχειρηματία Γεώργιο Ν. Πάγκαλο και μητέρα δύο παιδιών, του Νικολάου και της Βασιλείας.

Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Γαζίου το 2001. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του ΑΤΕΙ Κρήτης. Έχει ολοκληρώσει το Προγράμματα Εκπαίδευσης Αμπελουργίας και Οινολογίας στο ΕΚΠΑ και Εμπορικής Διαχείρισης και Λογιστικής ELS.

Τη διετία 2000-2002 εργάστηκε ως βοηθητικό προσωπικό στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλεσσών.  Την περίοδο 2005-2006 ολοκλήρωσε την πρακτική της για την απόκτηση πτυχίου στον Δήμο Γαζίου. Επί τρία  χρόνια (2007-2009) διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου του Δήμου Γαζίου.

Από το 2012 έως και σήμερα εργάζεται στους τομείς προβολής, προώθησης και διαχείρισης προσωπικού στην εταιρεία Pagalos Group η οποία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και εμπορικό τομέα με έδρα το βιομηχανικό πάρκο Τυλίσσου.

Επιπροσθέτως ασχολείται με τη μεταποίηση πρωτογενών προϊόντων ελαιολάδου και κρασιού.

*Η Χρυσούλα Λυρώνη είναι υποψήφια με τον συνδυασμό "Το Μαλεβίζι μπορεί" του Μενέλαου Μποκέα
Μιχάλης Βρέντζος
Επιχειρηματίας

Ονομάζομαι Μιχάλης Βρέντζος, είμαι γιος του Στρατή Βρέντζου και της Σταματίας Βρέντζου Τριαλώνη. Έχω τρεις αδελφές , τη Βάλια, τη Γωγώ και την Πόπη. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Δαριβιανάκη κι έχουμε δύο γιους τον Στρατή και τον Αντώνη.

Γεννήθηκα το 1982 στο Καβροχώρι του Δήμου Μαλεβιζίου όπου και μεγάλωσα. Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στο Γάζι και είμαι πτυχιούχος τους Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α ΤΕΙ Κρήτης.
Επαγγελματικά εργαζόμουν στις οικογενειακές επιχειρήσεις που είχε ιδρύσει ο πατέρας μου Στρατής Βρέντζος που είναι από τους πρώτους που δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο Γάζι με διάφορες επιχειρήσεις από το 1975 ως και σήμερα.

Αποκορύφωμα της επιχειρηματικής του ενασχόληση ήταν το 2003 η ίδρυση της ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY AE (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ), σε συνεργασία με μια ομάδα από πράκτορες του ΟΠΑΠ.
Από το 2016 έως και σήμερα είμαι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY AE, που αριθμεί 17 καταστήματα και 62 άτομα προσωπικό και δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Ηρακλείου.

Η επιθυμία να συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα προκύπτει από την επιθυμία μου να συνεισφέρω στον τόπο μας (που μας έχει όλους ανάγκη) όπως μπορώ και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Μαλεβίζι. Γιατί, ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ!

Με εκτίμηση
Μιχάλης Βρέντζος

*Ο Μιχάλης Βρέντζος είναι υποψήφιος  με τον συνδυασμό "Το Μαλεβίζι μπορεί" του Μενέλαου Μποκέα

Γιώργος Πετούσης
Επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Πετούσης είναι κάτοικος της Αμμουδάρας Γαζίου. Γεννήθηκε το 1977 στο Βανκούβερ Καναδά όπου είχαν μεταναστεύσει οι γονείς του. Ένα χρόνο μετά επιστρέφουν οικογενειακώς στην Ελλάδα και αποφασίζουν να ζήσουν μόνιμα στο Γάζι όπου αρχίζουν να δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης ιδρύοντας την πρώτης τους ταβέρνα.

Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Γάζι στο Δήμο Μαλεβιζίου. Παντρεύτηκε την Ζωή Παπανικολάου με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Μαρίνα και την Αναστασία μετακομίζοντας στην Αμμουδάρα όπου ζει μέχρι και σήμερα.

Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, ασχολείται από νεαρή ηλικία με τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Η ομώνυμη πλέον οικογενειακή Ταβέρνα «ΠΕΤΟΥΣΗΣ» μετακομίζει από το Γάζι στην Αμμουδάρα σε ιδιόκτητο οικόπεδο και το 2004 ιδρύεται και το ξενοδοχείο ΠΕΤΟΥΣΗΣ. Όντας ανήσυχο πνεύμα και προοδευτικός άνθρωπος, το 2000 παράλληλα με την εστίαση, ιδρύει με τον αδερφό του Βασίλη την δική τους επιχείρηση καφέ μπαρ «ΣΑΛΟΥΝ», η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία την εποχή εκείνη. Καθώς όμως οι υποχρεώσεις της οικογενειακής επιχείρησης μεγαλώνουν και προβλέποντας την άνοδο του τουριστικού κλάδου, αποφασίζει να πουλήσει το «ΣΑΛΟΥΝ» και να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον τομέα αυτό.

Το 2006, ιδρύει μαζί με τον αδερφό του Βασίλη την ΜΙΝΟΑΝ ΓΚΑΖ ΑΕ , δημιουργώντας μια από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγραερίου στην ΒΙΠΕ Τυλίσου. Το 2008 ιδρύουν και την ΚΡΕΤΑ ΓΚΑΖ ΑΕ επεκτείνοντας την δραστηριότητα τους στην εμπορία, χύμα και εμφιαλωμένου υγραερίου, έχοντας πια κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της κρητικής αγοράς.

Ερασιτεχνικά ασχολείται με το TAE KWON DO και το κυνήγι.

*Ο Γιώργος Πετούσης είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "Το Μαλεβίζι μπορεί" του Μενέλαου Μποκέα

Γρηγόριος Περυσινάκης
Μελισσοκόμος

Ονομάζομαι Γρηγόριος Περυσινάκης του Γεωργίου και της Ρεγγίνας το γένος Μαυράκη.

 

Γεννήθηκα το 1988 στην Τύλισο του Δήμου Μαλεβιζίου όπου και κατοικώ μόνιμα.
Το 2006 αποφοίτησα από το Ενιαίο Γενικό Λύκειο Γαζίου και συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Τεχνικών Υπολογιστών και Μηχανών Γραφείου του ΙΕΚ Ξυνή Αθηνών.

Είμαι μελισσοκόμος-παραγωγός και πιστεύω στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα, που σίγουρα έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μου και από το 2010 ως και σήμερα έχω διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου, ενώ την τελευταία τετραετία είμαι Πρόεδρος του εν λόγω Συλλόγου.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με αίσθημα ευθύνης, αλλά και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και την ανιδιοτελή προσφορά μου στα κοινά, συστρατεύομαι με την παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί" του Μενέλαου Μποκέα.

Θεωρώ ότι, ως γέννημα-θρέμα Μαλεβιζιώτης, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες της περιοχής μου και μπορώ με τις γνώσεις και τη μέχρι σήμερα εμπειρία μου να συνεισφέρω στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συνδημοτών μου.

Ο πρώτος βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις μέρες μας χρειάζεται ανθρώπους με νέες ιδέες, δραστήριους, με αγάπη για τον τόπο και όρεξη για προσφορά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, τον οποίο γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, θεωρώ ότι συγκεντρώνει όλες εκείνες τις ικανότητες για μια σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση του Δήμου. Πιστεύω, επίσης, ότι μέσα από την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει αποδείξει ότι είναι άριστος στη διοίκηση και τη διαχείριση δυναμικού (ανθρώπινου και μη).
Για τους λόγους αυτούς στηρίζω τον Μενέλαο, γιατί έχω την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να παλεύει για τη νέα γενιά και για το Μαλεβίζι.

Στόχος όλων μας, πρέπει να είναι ο κοινός αγώνας για να μπορέσει το Μαλεβίζι να γίνει Δήμος-πρότυπο.

Γιατι το Μαλεβίζι Μπορεί!

*Ο Γρηγόριος Περυσινάκης είναι υποψήφιος  με τον συνδυασμό "Το Μαλεβίζι μπορεί" του Μενέλαου Μποκέα