Μενέλαος Μποκέας | "Το Μαλεβίζι Μπορεί"

Το Μαλεβίζι Μπορεί

Μπλε. Το χρώμα της εντιμότητας και της διαφάνειας. Συμβολίζει το φως, τους ανοιχτούς ορίζοντες, την ηρεμία και την εμπιστοσύνη.

Πράσινο. Το χρώμα της συναίνεσης και της συνεργασίας. Συμβολίζει την ενότητα, τη συμμετοχή και την ισορροπία.

Κόκκινο. Το χρώμα της αποφασιστικότητας και της εργατικότητας. Συμβολίζει τη δυναμική, τη διεκδίκηση και τη συνεχή προσπάθεια.

Πορτοκαλί. Το χρώμα της αποτελεσματικότητας και της μεθοδικότητας. Συμβολίζει τη δημιουργία και την καινοτομία.

Κίτρινο. Το χρώμα της γνώσης και της αξιοπιστίας. Συμβολίζει την ελπίδα και το μέλλον.

Αυτές είναι οι αξίες μας. Κι εμείς στο Μαλεβίζι τις κάναμε έμβλημα. Ενωμένες σε μια καρδιά που πάλλεται, σχηματίζοντας τα γεωγραφικά όρια του τόπου μας. Την καρδιά του Μαλεβιζίου.

Για το Μαλεβίζι που μπορεί, υπάρχει μόνο μία κατεύθυνση: Καθαρά, Δυνατά, Ψηλά!

Μενέλαος Μποκέας

Το Μαλεβίζι σήμερα είναι πρωταγωνιστής! Καθορίζει το μέλλον του με δυναμισμό, και δίνει όλες τις μάχες με σοβαρότητα, συνέπεια και επιμονή, προχωρώντας μόνο μπροστά, περήφανα και δυνατά.

Το Μαλεβίζι σήμερα αλλάζει! Κατακτάμε κορυφές και προγραμματίζουμε για τις επόμενες γενιές, έργα εμβληματικά που αλλάζουν τον τόπο μας.
Όχι τυχαία. Με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια.
Δεν ήταν εύκολο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια -μαζί- περάσαμε και ξεπεράσαμε πολλά.
Ενωμένοι, όμως, τα καταφέραμε.
Σήμερα το Μαλεβίζι είναι πιο ισχυρό κι εμείς είμαστε, σίγουρα, πιο έμπειροι.
Απελευθερωμένοι από τους δεσμούς της πανδημίας, στρεφόμαστε στην καθημερινότητα, με μεγαλύτερη ένταση, γνώση και εμπειρία.

Τα επόμενα βήματα θα είναι πάντα καθαρά, θα είναι πάντα δυνατά και θα μας πάνε μόνο ψηλά. Γιατί αυτές είναι οι αξίες που μας κάνουν περήφανους. Και αυτό το καθήκον είναι πάντα ο οδηγός μας.

Συνεχίζουμε, μαζί. Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί!

Μενέλαος Μποκέας Δήμαρχος Μαλεβιζίου tomalevizimporei@gmail.com

Τα Νέα Της Παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί»

"Το Μαλεβίζι μπορεί !" Τα τελευταία νέα της Παράταξης του Μενέλαου Μποκέα

Υποψήφιοι Συνδυασμού

 • Βιογραφικό Δημάρχου Μαλεβιζίου, Μενέλαου Μποκέα
  Βιογραφικό Δημάρχου Μαλεβιζίου, Μενέλαου Μποκέα
 • Μιχάλης Αλμπαντάκης
  Μιχάλης Αλμπαντάκης
 • Μανώλης Βίστης
  Μανώλης Βίστης
 • Δημήτρης Κουτάντος
  Δημήτρης Κουτάντος
 • Ελευθερία Μερονιανάκη
  Ελευθερία Μερονιανάκη
 • Γιώργος Πετούσης
  Γιώργος Πετούσης
 • Γρηγόρης Περυσινάκης
  Γρηγόρης Περυσινάκης
 • Κωνσταντίνος Μακριδάκης
  Κωνσταντίνος Μακριδάκης
 • Βαγγέλης Παρασύρης
  Βαγγέλης Παρασύρης
 • Άρης Σαλούστρος
  Άρης Σαλούστρος
 • Θεονύμφη (Έφη) Παπαντωνάκη
  Θεονύμφη (Έφη) Παπαντωνάκη
 • Γιάννης Στρατάκης
  Γιάννης Στρατάκης
 • Γιώργος Ρεράκης
  Γιώργος Ρεράκης
 • Γιώργος Φιολιτάκης
  Γιώργος Φιολιτάκης
 • Μπάμπης Κουτσογιάννης
  Μπάμπης Κουτσογιάννης
 • Στέφανος Βλασιάδης
  Στέφανος Βλασιάδης
 • Μαρίνα Βογιατζή
  Μαρίνα Βογιατζή
 • Μαρία Τριγώνη
  Μαρία Τριγώνη
 • Μενέλαος Σκουλούδης
  Μενέλαος Σκουλούδης
 • Αγγελική Ρεράκη
  Αγγελική Ρεράκη
 • Γρηγόρης Φασουλάκης
  Γρηγόρης Φασουλάκης
 • Γιάννης Βελιβασάκης 
  Γιάννης Βελιβασάκης 
 • Ευγενία Μαζαράκη
  Ευγενία Μαζαράκη
 • Μάνος Μακριδάκης
  Μάνος Μακριδάκης
 • Βιογραφικό Κωνσταντίνου Σύρμου
  Βιογραφικό Κωνσταντίνου Σύρμου

Απόψεις υποψηφίων

Μαρία Τριγώνη: Υγιής Γήρανση και Ποιότητα Ζωής – Να προσθέτουμε ΖΩΗ στα χρόνια και όχι απλά περισσότερα χρόνια

* Άρθρο της Μαρίας Τριγώνη Καθώς καταγράφεται αύξηση του βιοτικού επιπέδου του πληθυσμού ο ρυθμός γήρανσης τις τελευταίες δεκαετίες έχει...

Δημήτρης Κουτάντος: Ο πρωτογενής τομέας πηγή κύριου ή συμπληρωματικού εισοδήματος για πολλούς Μαλεβιζιώτες

 Ο πρωτογενής τομέας για πολλούς Μαλεβιζιώτες είναι πηγή κύριου ή συμπληρωματικού εισοδήματος. Και στις δυο περιπτώσεις η σπουδαιότητα είναι σημαντική....

Πολιτική Προστασία και Μαλεβίζι: Οι ιδιαιτερότητες, οι προκλήσεις και η κινητοποίηση των πολιτών

Οι γραμμές αυτές γράφονται την ώρα που μεγάλες περιοχές της Ελλάδας δοκιμάζονται από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel, με φαινόμενα πρωτόγνωρα...

Μανώλης Βίστης: Οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά για τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό στο Μαλεβίζι!

*Άρθρο του Μανώλη Βίστη Το Μαλεβίζι είναι ένας τόπος ευλογημένος. Ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα και που έζησα όλα...

Ελευθερία Μερονιανάκη: Πώς μπορεί να ενισχυθεί ο εναλλακτικός τουρισμός στην ενδοχώρα του Μαλεβιζίου

Ελευθερία Μερονιανάκη: Με αφορμή τη διοργάνωση για πρώτη φορά από το Δήμο Μαλεβιζίου του «Φεστιβάλ Μαλεβιζίου» που θα πρέπει να...

Δημήτρης Πιτσικάκης- Τα νέα της Παράταξης ``Συνεργασία για το Μαλεβίζι``

Δημόκριτος Σαλούστρος- Τα νέα της Παράταξης ``Λαϊκή Συσπείρωση ``

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Βιογραφικό Δημάρχου Μαλεβιζίου, Μενέλαου Μποκέα

O Μενέλαος Μποκέας είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί»

O Μενέλαος Μποκέας γεννήθηκε το 1982 ως το πρώτο παιδί του αείμνηστου δικηγόρου Σωτήρη Μποκέα και της εκπαιδευτικού Μαρίνας Ξημέρη.

Μεγάλωσε στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι Γαζίου), όπου ζει με την οικογένειά του μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Άννα Περάκη, Τεχνολόγο Περιβάλλοντος και έχουν αποκτήσει δυο γιους τον Σωτήρη 6,5 ετών και τον Βασίλη 1,5 έτους.

Από το Σεπτέμβριο του 2019 διατελεί Δήμαρχος Μαλεβιζίου.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου με την παράταξη «Το Μαλεβίζι μπορεί!».

Σπουδές

Σταδιοδρομία

Διοικητική δράση

Κοινωνική δράση

 

Μιχάλης Αλμπαντάκης

* Μιχάλης Αλμπαντάκης

 

Είμαι ο Μιχάλης Αλμπαντάκης, είμαι πατέρας δυο παιδιών και είμαι Καλεσσανός. Αυτό είναι το βιογραφικό μου. Αυτή είναι η ταυτότητα κι η υπογραφή μου. Σ΄αυτή την πρόταση συνοψίζεται όλη μου η ύπαρξη.

Γεννήθηκα το 1984. Γέννημα θρέμμα Μαλεβιζιώτης. Σ’ αυτό τον τόπο έμαθα να ονειρεύομαι, να ελπίζω, να δημιουργώ. Εδώ αποφάσισα να χτίσω τη ζωή μου και στον τόπο μας επιθυμώ να προσφέρω. Κι ήταν απόφαση συνειδητή αυτή. Που πάρθηκε ήδη από τα χρόνια που φοιτούσα στο Ενιαίο Γενικό Λύκειο Γαζίου και γιγαντώθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του πρώην ΤΕΙ Κρήτης, σήμερα Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Από τότε άλλωστε ξεκίνησε και το ταξίδι της ενασχόλησης μου με τα κοινά. Μαζί με τον Μενέλαο Μποκέα, ως φοιτητές – σύντροφοι από τότε – μέσα από σπουδαίους αγώνες που με τους συμφοιτητές μας δώσαμε, καταφέραμε να προσφέρουμε στη φοιτητική Κοινότητα της Κρήτης και όχι μόνο ανοίγοντας δρόμους.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμε στο χώρο του ελαιολάδου και των μεταφορών. Ακολουθώντας την παράδοση της οικογένειας έβαλα στόχο να φτάσει ο χρυσός τη Κρήτης και γενικότερα τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας στα πέρατα της γης. Έχοντας τα Καλέσα ως αφετηρία αλλά και ορμητήριο μου, ταξίδεψα κι εξακολουθώ να ταξιδεύω τα προϊόντα της κρητικής γης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Πραγματοποιώντας εξαγωγές σε 45 χώρες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, την Κίνα, τη Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Ρωσία, μπορώ να πω πια πως είμαι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου μου.

Η πορεία της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL της οικογένειας Αλμπαντάκη, που λειτουργεί πλέον σε υπερσύγχρονες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις έχοντας στο δυναμικό της και 4 ελαιουργεία και 1 πυρηνελαιουργείο, το επιβεβαιώνει. Η αναγνώριση από ανταγωνιστές, η εμπιστοσύνη των παραγωγών, ο σεβασμός και η εκτίμηση των παραγόντων της αγοράς, οι θέσεις ευθύνης τις οποίες κατέχω στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιόλαδου, αλλά και το γεγονός ότι συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους 100 Έλληνες του 21 αιώνα με την μεγαλύτερη συνεισφορά στον κλάδο των τροφίμων το πιστοποιούν.

Στην πορεία αυτή, συνοδοιπόρος ανεκτίμητος είναι η σύζυγός μου Κατερίνα Ανδρουλιδάκη που μου χάρισε τα δυο μου κορίτσια, την Χρυσάνθη και την Ανδριάνα, η ανάσα κι ο χτύπος της καρδιάς μου.

Η ενασχόλησή μου με τα αυτοδιοικητικά ξεκίνησε το 2019. Στις εκλογές τότε, συντάχθηκα όπως ήταν αναμενόμενο με τον Μενέλαο Μποκέα και την παράταξη «Το Μαλεβίζι μπορεί». Τότε απευθύνθηκα για πρώτη φορά σε όλους εσάς τους συντοπίτες μου, εκφράζοντάς σας την επιθυμία μου να προσφέρω κι από αυτό το μετερίζι στο τόπο μου, θέτοντας στις υπηρεσίες σας τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου, την δημιουργικότητά μου, την αγάπη μου για το Μαλεβίζι.

Με τιμήσατε με την ψήφο σας και σας είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτό. Ο Μενέλαος Μποκέας με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και μου ανέθεσε αρχικά την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και στην συνέχεια την Αντιδημαρχία Πολεοδομικού σχεδιασμού και Αποκατάστασης Πληγέντων Περιοχών.

Είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζώης και της Φορολογικής Επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου. Επιπλέον, είμαι αναπληρωματικό μέλος του ΕΣΔΑΚ και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, αναπληρώνοντας τον Μενέλαο Μποκέα.

Αξίζει θαρρώ να σας αναφέρω πως είμαι άμισθος αντιδήμαρχος που σημαίνει πως προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο δήμο και όλους εσάς τους δημότες μας καθαρά εθελοντικά και με μοναδικό κίνητρο την άδολη αγάπη μου για το Μαλεβίζι.

Σήμερα θέτω εαυτόν και πάλι στη κρίση σας. Στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στο πλευρό σταθερά του Μενέλαου Μποκέα. Κίνητρό μου η πίστη μου στις δυνατότητες του τόπου μας και το πρόγραμμα της παράταξής μας.

Με το βλέμμα στο αύριο των παιδιών μου και των παιδιών σας, στέκομαι και πάλι μπροστά σας και σας ζητώ στις κάλπες του Οκτώβρη να ανανεώσετε την εντολή στην παράταξή μας, δίνοντας μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας για ένα Μαλεβίζι που μπορεί και μας αξίζει.

Το 2019 η αλλαγή ξεκίνησε. Το 2023 κάνουμε το επόμενο βήμα ολοκληρώνοντάς την αλλαγή του τόπου μας. Γιατί «Το Μαλεβίζι Μπορεί» κι εμείς στην παράταξη με επικεφαλής το Μενέλαο Μποκέα το ξέρουμε και το θέλουμε.

 

* Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

Μανώλης Βίστης

* Μανώλης Βίστης Βιογραφικό

 

Ο Βίστης Μανώλης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γάζι. Είμαι πρωτότοκος γιος του Βασίλη Βίστη και της Αθηνάς Ξυλούρη.

Σε ηλικία 32 ετών παντρεύτηκε την Όλγα Βαρότση, που μαζί απέκτησαν δυο γιους τον Βασίλη και τον Αλέξανδρο.

Καταγόμενος από μια οικογένεια με μακρά πολιτική παράδοση ένιωσε την ανάγκη, μα κυρίως την έντονη θέληση, να συμβάλλει στα κοινά του τόπου του καθώς η σταθερή επαγγελματική του πορεία με πολλαπλές επιχειρήσεις στο Μαλεβίζι, τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε φυσικά καταστήματα, τον έφεραν πολύ κοντά στην καθημερινότητα και τις πραγματικές ανάγκες που έχουν οι συμπολίτες του.

Αφιερώνει καθημερινά χρόνο στον αγαπημένο του αθλητικό – ποδοσφαιρικό σύλλογο Αλμυρού, ένα σύλλογο που αγαπά ιδιαίτερα, αφού ο πατέρας του υπήρξε ιδρυτικό μέλος του. Διετέλεσε Πρόεδρος σε μια κομβική περίοδο για την ομάδα, που μαζί με τους υπόλοιπους Συμβούλους και όλους τους εμπλεκόμενους, κατάφεραν για πρώτη φορά να ανέβουν κατηγορία Γ’ Εθνική που βρίσκονται μέχρι και σήμερα. Υλοποιήθηκαν αρκετά έργα, όπως η δημιουργία νέων χώρων και εγκαταστάσεων.

Για 16 συνεχή χρόνια συμβάλλει ενεργά με την υπόλοιπη ομάδα υπεύθυνων ανταλλάσσοντας προτάσεις, απόψεις και μέτρα, ώστε κάθε χρόνο να συμμετέχουν όλο και περισσότερα άτομα και να ασχολούνται με το άθλημα και τις δραστηριότητες που τους καλλιεργούν τα πιο δυνατά συναισθήματα, θέλησης και επιμονής.

 

“Για το τόπο που μεγαλώσαμε και θέλουμε να δούμε να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να παρέχει σε όλους τους πολίτες του ίσα δικαιώματα, ίσες ευκαιρίες και ίσες προοπτικές για το μέλλον.

Ένα μέλλον που γραφούμε σήμερα για τα παιδιά μας. “ κλείνει χαρακτηριστικά ο κ.Βίστης.

 * Ο Μανώλης Βίστης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Δημήτρης Κουτάντος

Δημήτρης Κουτάντος Βιογραφικό*

| Ο Κουτάντος Δημήτρης, γιος του αείμνηστου Παπά Γιώργη Κουτάντου και της Ευαγγελίας Δαφέρμου γεννημένος στην Αξό Ρεθύμνου. |

Είναι 44 ετών παντρεμένος με την Μαρία Παναγιωτάκη, και έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδιά την Ευαγγελία και την Ειρήνη.

Επαγγελματικά από το 2000 και σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των ασφαλειών υπηρετώντας με μεγάλη αγάπη και επαγγελματισμό τον θεσμό των ασφαλειών μέχρι και σήμερα.

 

Από το 2004 έχει επενδύσει στον χώρο της εστίασης αναπτύσσοντας με επιτυχία γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εστίασης και καφέ.
Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ήταν σε σχετικά μικρή ηλικία όταν για δέκα συνεχόμενα χρόνια υπήρξε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Αξού. Ήταν μια περίοδος των πρώτων χρόνων εφαρμογής του Καποδίστρια και της συνένωσης των δήμων και κοινοτήτων όπου οι πολιτιστικοί σύλλογοι έπαιζαν σπουδαίο ρόλο στη ζωή των μικρών χωριών της κάθε περιφέρειας.

Με την στήριξη όλων των μελών, εκείνου του συμβουλίου αλλά και των συγχωριανών του καταφέρανε η Αξός να έχει τον πιο δραστήριο πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής αφήνοντας παρακαταθήκη ένα σημαντικό έργο στις επόμενες γενιές.

Ένα έργο πολιτισμού και παράδοσης το οποίο ευτυχώς συνεχίζεται από όλα τα επόμενα συμβούλια που ανέλαβαν μετά.

Σαν χόμπι τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με τα μαχητικά αθλήματα του kickboxing και του Taekwondo.

Ένα χόμπι το οποίο τον κέρδισε και το ακολούθησε, σε επίπεδο πρωταθλητισμού αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες προπόνησης έχοντας πολλές συμμετοχές αλλά και διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την πρώτη θέση το 2022 μέσα στην Κωνσταντινούπολη στο παγκόσμιο κύπελλο της WAKO.

Πιστεύει ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό προάγει τόσο την σωματική μα κυρίως την ψυχική υγεία – ευεξία, το ευ αγωνίζεσθαι, την δημιουργία στόχων και μεθοδικής επίτευξής τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που παρακίνησε και τα δικά του παιδιά να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό.
Κύριο γνώρισμά του, που επιβεβαιώνουν όσοι τον γνωρίζουν, είναι η αποφασιστικότητα και η επιμονή που δείχνει όταν ξεκινά κάτι δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό!

Δεν σταματά εάν δεν το πετύχει στο έπακρο.

O Δημήτρης Κουτάντος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Ελευθερία Μερονιανάκη

* Βιογραφικό Ελευθερίας Μερονιανάκη

Γεννήθηκα το 1985 στον Κρουσώνα Μαλεβιζίου, όπου και μεγάλωσα. Γονείς μου είναι ο ιερέας Δημήτριος Μερονιανάκης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Χαραλάμπους Κρουσώνα και η Καλλιόπη Καλλιγιαννάκη και αδελφός μου ο Απόστολος Μερονιάνακης, οικονομολόγος. Είμαι παντρεμένη με το Γεώργιο Πιτσικάκη, με καταγωγή επίσης από τον Κρουσώνα, φυσικοθεραπευτή και έχουμε έναν γιο, το Ζαχαρία, ηλικίας σήμερα 5 ετών.

Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2007 και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, με κατεύθυνση την "Πολιτική Ανάλυση και Θεωρία".

Είμαι δικηγόρος και ασκώ μάχιμη δικηγορία ήδη από το έτος 2009 ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου. Ολοκλήρωσα την άσκησή μου στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Βασικό αντικείμενο απασχόλησής μου αποτελεί το Δημόσιο και Κοινωνικοασφαλιστικό Δίκαιο, συνεργαζόμενη επί σειρά ετών με Δημόσιους Κοινωνικοασφαλιστικούς Φορείς, καθώς και πλήθος σωματείων με φιλανθρωπικό σκοπό.

Την τελευταία τριετία (2020-2023) διετέλεσα Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Μαλεβιζίου, ούσα πάντοτε ευαισθητοποιημένη στην προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας.

Μέσα δε από την εμπειρία αυτή, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τις αξίες και τις θέσεις της δημοτικής παράταξης Το Μαλεβίζι μπορεί! στην καθημερινότητα των πολιτών, καθώς και την άμεση και δραστική προσπάθεια για την επίλυση των καίριων προβλημάτων του Δήμου μας. Ως εκ τούτου θεώρησα τιμή μου να πλαισιώσω το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου με την παράταξη αυτή, Μενέλαου Μποκέα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από την παιδική μας ηλικία και να δώσουμε από κοινού τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας!

 * H Ελευθερία Μερονιανάκη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Γιώργος Πετούσης

Γιώργος Πετούσης Βιογραφικό

Ο Πετούσης Γιώργος γεννήθηκε στο Μαλεβίζι, από μια οικογένεια, όπου ο πατέρας του Ζαχαρίας και η μητέρα του Μαρίνα, ανήκαν στις πρώτες-πρώτες οικογένειες που είχαν εγκατασταθεί στο Μαλεβίζι. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Παπανικολάου, που μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά.

Πιστεύει έντονα στα οφέλη που φέρει ο αθλητισμός, διδάσκοντας την επιμονή, την μεθοδικότητα και την συνεχή προσπάθεια για την επίτευξη του αναμενόμενου αποτελέσματος.

Ασχολήθηκε με τα αθλήματα του Taekwondo και Kick Boxing, όπου πολύ γρήγορα η δραστηριότητα αυτή εξελίχθηκε σε πρωταθλητισμό, με αρκετές συμμετοχές σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο με διακρίσεις και επαίνους πάντα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

 

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εντάχθηκε νωρίς στις επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχειακών καταλυμάτων μυούμενος στο χώρο της φιλοξενίας και της παράδοσης.

Τα τελευταία χρόνια διατελεί Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μαλεβιζίου, αμισθί. Σκοπός του, είναι να δημιουργηθεί με στρατηγικό σχεδιασμό το Μαλεβίζι που οραματιζόμαστε.

“Ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας. Ο δρόμος είναι μακρύς, μα έχουμε διανύσει ήδη ένα μεγάλο μέρος μαζί, σε δυσμενείς περιόδους με πρωτόγνωρες συνθήκες για όλο το πλανήτη που άλλαξαν τα δεδομένα, και χρειάστηκαν άμεσες και καίριες λύσεις. Η παράταξη μας, κατέβαλε κάθε προσπάθεια για ομαλή μετάβαση από το κορωνοϊό και τις επιπτώσεις που επέφερε σε κάθε τομέα πρωτογενή μέχρι τριτογενή.“ αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για τα έργα που ξεκινήσαμε και θέλουμε να ολοκληρώσουμε. -Γιώργος Πετούσης

 

O Γιώργος Πετούσης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Γρηγόρης Περυσινάκης

Γρηγόρης Περυσινάκης Βιογραφικό*

Ονομάζομαι Γρηγόρης Περυσινάκης, του Γεωργίου και της Ρεγγίνας, το γένος Μαυράκη. Κατάγομαι από την περήφανη και ιστορική Τύλισο Μαλεβιζίου, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένος με την Άννα-Κρυσταλλία Βαλλίου με την οποία έχουμε αποκτήσει μια υπέροχη κόρη τη Ρεγγίνα, δύο ετών.

Ως μαθητής, φοίτησα στο Ενιαίο Λύκειο Γαζίου και στη συνέχεια ολοκλήρωσα σπουδές ως Τεχνικός Υπολογιστών και Μηχανών Γραφείου, απόφοιτος του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθηνών. Σήμερα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα, διατηρώντας δική μου επιχείρηση.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για τον τόπο και τους ανθρώπους μας με οδήγησαν στα κοινά. Τα πρώτα μου βήματα συμμετοχής με έφεραν στο Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας Τυλίσου. Έπειτα για 10 ολόκληρα χρόνια (έως και το 2019) διετέλεσα εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου, τον οποίο υπηρέτησα και από τη θέση του Προέδρου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 οι συντοπίτες μου με τίμησαν οδηγώντας με, με την ψήφο τους, στη Δημοτική Αρχή του Μαλεβιζίου με Δήμαρχο ένα οραματικό, μαχητικό και αποτελεσματικό νέο Μαλεβιζιώτη, το Μενέλαο Μποκέα. Συνοδοιπόροι από την πρώτη στιγμή, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του αναθέτοντάς μου χωρική αρμοδιότητα στην Τύλισο, αλλά και σημαντικούς τομείς δραστηριότητας. Σήμερα υπηρετώ τους Μαλεβιζιώτες με το χαρτοφυλάκιο του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθημερινότητας του Δημότη.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, το ενδιαφέρον και η προσφορά μου για τον τόπο και τον συνάνθρωπο ήταν η κινητήριος δύναμή μου. Κουβαλώντας πλέον σημαντική εμπειρία δημόσιας διοίκησης σε δημοτικό επίπεδο, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στην υπηρεσία των δημοτών, δίνοντας καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες για ζητήματα που τους απασχολούν.

Νιώθω περήφανος ως συνοδοιπόρος με το Μενέλαο Μποκέα, ένα Δήμαρχο ικανό, που έδωσε από το πρώτο λεπτό όλες τις μάχες και παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις και τα δυο νεκρά χρόνια της πανδημίας δεν άφησε λεπτό να πάει χαμένο για να δούμε το Μαλεβίζι να αλλάζει. Περήφανος νιώθω παράλληλα και για το θετικό πρόσημο που βάλαμε σε όλη αυτή τη γεμάτη διαδρομή που με σκληρή δουλειά, συστηματική προσπάθεια και ενότητα
έφερε εμβληματικές νίκες και κορυφαίες στιγμές για τον τόπο μας, μας οδηγεί σήμερα ενώπιον σας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας στην εκ νέου υποψηφιότητα μου με την παράταξη «ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Μενέλαο Μποκέα.

Δώστε μου τη δύναμη να ανανεώσουμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης, και ΜΑΖΙ να συνεχίσουμε να παλεύουμε ΚΑΘΑΡΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΨΗΛΑ!

 

O Γρηγόρης Περυσινάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Κωνσταντίνος Μακριδάκης
* Βιογραφικό Κωνσταντίνου Μακριδάκη
ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΉΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑΣ Το γένος Σταμπουλή. Γεννήθηκα στις 06/02/1974 στο Ηράκλειο Κρήτης .
Με καταγωγή από τον Κρουσώνα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο παππούς μου ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ  ( με το παρατσούκλι χωρίστρης) και την γιαγιά μου Ειρήνη από την Κιθαρίδα..
Μεγάλωσα μαζί με τις δύο μικρότερες μου αδερφές την Ειρήνη και την Ελευθερία .Ο πατέρας μου διατηρούσε μια οικογενειακή επιχείρηση όπου από μικρός μυήθηκα στην κατασκευή και την δημιουργία ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος..
Πάνω σε αυτές τις βάσεις έγιναν και οι σπουδές μου στον μηχανολογικό τομέα…
Οι ανησυχίες μου ήταν πολλές και το 1998 έκανα πράξη το παιδικό μου όνειρο και πήρα το πτυχίο του μηχανικού αεροσκαφών..
Ενώ παράλληλα εργαζόμουν στην οικογενειακή επιχείρηση…
Το 2004 παντρεύτηκα με την Αγγελική Κροντηρά και έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά,
Τον Μιχαήλ   18 ετών
Τον Διονύση   11 ετών
Την Αναστασία 9 ετών
Έχω εργαστεί ως πτυχιούχος στα Μηχανολογικά και Μηχανουργικά σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες στην  Κρήτη και μεγάλα έργα όπως το αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης (επέκταση και κόμβο στην εθνική το 1993 ) το αεροδρόμιο Σητείας(1995) και στην Αθήνα στην Αττική ΟΔΌ (από 1995 έως το 1998)παράλληλα με τις σπουδές μου ως Μηχανικός Αεροσκαφών …
Στις 16/03/2005 ήρθε η πρόσληψη μετά από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στην ΔΕΗ και στον ΑΗΣ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ  ως τορναδόρος όπου διατηρώ μέχρι και σήμερα ως Αρχητεχνίτης …
Παράλληλα εργάζομαι ως part time από το 2006 ως μηχανικός αεροσκαφών…
Και διατηρώ την οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο της Μεταποίησης..
Συνδικαλιστικά και γενικά με τα κοινά άρχισε η δραστηριότητα μου από πολύ μικρή ηλικία…
Στα 12 με 13 είχα βάλει μαζί με άλλα παιδιά(που είχαμε κάνει μια ομάδα για να κρατάμε το χώρο καθαρό)ταμπέλα στο Λιμανάκι της Παντάνασσας ώστε να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στην παραλία και φεύγοντας να μαζεύουν τα σκουπίδια τους…
Αυτό λειτούργησε και μου έδωσε την χαρά του να προσφέρω…
Έτσι λοιπόν αργότερα πάντα να εκλέγομαι στο πενταμελές της εκάστοτε τάξης μου και  στο 15μελες του σχολείου σε γυμνάσιο και λύκειο…
– Από το λύκειο δίπλα στον πατέρα που διετέλεσε 22 χρόνια πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου εργατικών κατοικιών Γαζίου (το σημερινό Πολύδροσο που επί προεδρίας του πήρε το όνομά αυτό)
Με έργα όπως η αποπεράτωση της εκκλησίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΚΑ ΕΛΕΝΗΣ , την παιδική χαρά , την πίστα skateboard , τον δρόμο που ενώνει τις εργατικές κατοικίες με την Ανδρέα Παπανδρέου στην αμμουδαρα με το απαραίτητο σύστημα αποχέτευσης και αντιπλημυρικη πρόβλεψη , τον ποδηλατόδρομο κλπ
– ΔΣ ως εποχικός στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης για τα δικαιώματα των εργαζομένων..
– ΔΣ στον ομάδα του Γαζίου τον Αλμυρό όπου ήμουν και αντιπρόεδρος
– ΔΣ Στην λέσχη προσωπικού ΔΕΗ όπου σήμερα είμαι αντιπρόεδρος 
– ΔΣ στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου με πρόεδρο το ΣΤΕΛΙΟ ΒΟΡΓΙΑ  τα τελευταία 2 χρόνια αφού για 15 χρόνια τώρα οι συνάδελφοι μου με τιμούν με την ψήφο του ως εκπρόσωπος τους στο ΕΚΗ..
Είμαι ενεργό μέλος στα πολιτικά δρώμενα και θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου διανύοντας το 50ντικοστό έτος της ηλικίας μου και έχοντας αποκτήσει πολλές θεωρητικές και ακόμα περισσότερες πρακτικές γνώσεις…
Έχω μάθει να εργάζομαι από τα 13 μου χρόνια και παράλληλα να γεμίζω την φαρέτρα μου με θεωρητικές γνώσεις με τα απαραίτητα πτυχία….
Τηλ. Επικοινωνίας 6972321769
makridakisk1974@gmail.com
Πάμε ΚΑΘΑΡΆ 
Να κερδίσουμε ΔΥΝΑΤΆ 
Να ανεβάσουμε το Μαλεβιζι ΨΗΛΆ 
Το Μαλεβιζι Μπορεί

 * Ο Κωνσταντίνος Μακριδάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Βαγγέλης Παρασύρης

Ο Βαγγέλης Παρασύρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γάζι, όπου ζει με την οικογένειά του μέχρι και σήμερα.

Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης και είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Από το 2007 εργάζεται ως λογιστής ενώ από το 2019 μέχρι και σήμερα είναι Υπεύθυνος λογιστηρίου σε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Δια Βίου Μάθηση και στην υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Επιδιώκοντας τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων του έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την οργάνωση λογιστηρίου, τη μηχανογραφημένη λογιστική και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Γιανναράκη και έχουν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Δέσποινα.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο του και κυρίως για τους συνανθρώπους του, τον οδήγησε στην ενασχόλησή του με τα κοινά το 2014 στο Δήμο Μαλεβιζίου. Το 2019 εξελέγη πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου, με τον συνδυασμό «Το Μαλεβίζι μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα.  

Τα τελευταία χρόνια είναι επίσης μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας όπου φοιτούν τα παιδιά του.

Έχει εστιάσει στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων όχι μόνο της Κοινότητας Γαζίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή, με πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε καλοκαίρι και με τεράστιες ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θεωρεί ότι είναι αναγκαίο να αφουγκραστεί κανείς τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες της περιοχής, ώστε να συμβάλει στη διαμόρφωση των συνθηκών για μια βελτιωμένη καθημερινότητα.

Άλλωστε, τα πρώτα βήματα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι εμφανές.

* Ο Βαγγέλης Παρασύρης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

Άρης Σαλούστρος

* Άρης Σαλούστρος 

 

Ο Άρης Σαλούστρος γεννήθηκε το 1968 στα Ανώγεια και κατοικεί στο Γάζι από το 1993.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ανδρεαδάκη και έχει τρία παιδιά. Δραστηριοποιείτε ενεργά ως ελεύθερος επαγγελματίας στο κλάδο της εστίασης και του εμπορίου.

Σε ηλικία 25 ετών εκλέγεται για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ανωγείων.

Από το 2010 έως και σήμερα είναι ενεργός δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο οποίο έχει διατελέσει επί σειρά ετών αντιδήμαρχος, στη νευραλγική θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών και πολιτικής προστασίας.

Επίσης έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ, πρόεδρος της επιτροπής κυκλοφορίας, μέλος στην οικονομική επιτροπή και στην επιτροπή ποιότητας ζωής, καθώς και σε πολλές ακόμη επιτροπές του δήμου.

Η μεγάλη εμπειρία στα κοινά αλλά και η καθημερινή επαφή του με τους συμπολίτες μας,  καθώς και η επιθυμία του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο  του Δήμου Μαλεβιζίου, αποτελούν το μοναδικό κίνητρο του για να είναι υποψήφιος με την παράταξή του κ. Μενέλαου Μποκέα.

 

O Άρης Σαλούστρος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Θεονύμφη (Έφη) Παπαντωνάκη

«Κάθε άλλο παρά τυχαίο γεγονός αποτελεί η επιλογή της Έφης Παπαντωνάκη στο ψηφοδέλτιο του Μενέλαου Μποκέα για τις επερχόμενες εκλογές»

Η τριανταεννιάχρονη Παπαντωνάκη Θεονύμφη (Έφη) είναι μητέρα 2 παιδιών, 4 και 8 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Βαρδαλαχάκη ο οποίος έλκει την καταγωγή του και από τους δυο του γονείς από τον Κρουσώνα Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν πολυπράγμων άνθρωπο, μια ξεχωριστή προσωπικότητα η οποία πατάει σταθερά στα πόδια της και με όπλο της την γνώση και την εμπειρία διακρίνεται στους τομείς του τουρισμού και της εκπαίδευσης ενηλίκων. Χαρακτηρίζεται από την οργανωτικότητα, την ασίγαστη επιμονή, τη συνεχή θέληση για εξέλιξη αλλά και την βαθιά ενσυναίσθηση και το νοιάξιμο για τον άνθρωπο.

Από το 2006, υπηρετεί με μεγάλη αγάπη και σεβασμό τον τουρισμό και την εστίαση, έχοντας εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων του νησιού μας, κατακτώντας σταδιακά θέσεις υψηλής ευθύνης.

Από το 2013 εφαρμόζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησε αφενός μέσω των σπουδών της αλλά και από την εμπειρία της ως εργαζόμενη στον ξενοδοχειακό κλάδο, καλλιεργεί την έννοια της φιλοξενίας αλλά και τις αξίες του τόπου της μέσω της εκπαίδευσης.

Με γνώμονα το υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν που μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες του το νησί μας, διδάσκει σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτήρια μαθήματα κορμού σε ειδικότητες του τουριστικού τομέα.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υποδιευθύντρια σε ιδιωτική σχολή τουριστικών επαγγελμάτων, ενώ παράλληλα, υπερασπιζόμενη τη δημόσια και δωρεάν παιδεία, απασχολείται και ως καθηγήτρια σε δημόσιες εκπαιδευτικές δομές.

Σπουδές

Πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης – 2006

Πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, τμ. Τουριστικών Επιχειρήσεων, ΤΕΙ Κρήτης – 2013

Κάτοχος πιστοποίησης εκπαιδευτή ενηλίκων της Μη τυπικής εκπαίδευσης, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων -2017

Κάτοχος Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας με βαθμό 9,65-Άριστα, Πανεπιστήμιο Κρήτης -2018

Κάτοχος πιστοποιητικού επιμόρφωσης «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση», Πανεπιστήμιο Αιγαίου -2022

Κάτοχος πιστοποίησης «Γνώση Γραφής και Ανάγνωσης Τυφλών Braille»
Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών -2022

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Επιστήμες της Αγωγής-Κριτική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών» με βαθμό 9,3-Άριστα, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης -Απρίλιος 2023

Συμπληρωματικά..

Είναι εξετάστρια φυσικώς αδυνάτων αλλά και πρακτικής δοκιμασίας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια με εισηγήσεις σχετικά με τον τουρισμό αλλά και την εκπαίδευση.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα προγράμματα κατάρτισης για τον εμπλουτισμό και την εξέλιξη των γνώσεων της.

Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα κινητικότητας Erasmus+ σπουδαστών αλλά και καθηγητών σε πόλεις του εξωτερικού, ενώ συμμετείχε ενεργά και στην οργανωτική διαδικασία αυτών.

Έχει επισκεφτεί αρκετές χώρες προκειμένου να γνωρίσει την κουλτούρα, τον πολιτισμό αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Μέσα από την ενασχόληση της με την εκπαίδευση, τη σύνδεση με τους σπουδαστές, αλλά και από την επαφή της με άτομα του περιβάλλοντος της που ανήκουν στην κατηγορία των Α.ΜΕ.Α και άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, όραμα για την εξέλιξη μιας κοινωνίας πιο δίκαιης και προσβάσιμης σε όλους.

Αποφασιστική, πειθαρχημένη και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη στοχεύει στην τουριστική αναβάθμιση της περιοχής παράλληλα με την διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας των δημοτών.

 * Η Θεονύμφη (Έφη) Παπαντωνάκη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

Γιάννης Στρατάκης

* Βιογραφικό Γιάννη Στρατάκη

Αγαπητοί φίλοι

Ονομάζομαι Γιάννης Στρατάκης του Ανδρέα και της Χρυσής Ροδίτου, γεννήθηκα στις 16/10/1986, μεγάλωσα και μένω μόνιμα στον ευλογημένο τόπο, τη Ροδιά Μαλεβιζίου. Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Κουγιουμουτζή από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου και έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, τη Χρυσή 7 ετών, τον Ανδρέα 5 ετών και τον Παύλο 4 ετών.

Στη Ροδιά δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά διατηρώντας ένα mini market και ένα κρεοπωλείο και γενικότερα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με την ύπαιθρο. Την κτηνοτροφία και την γεωργία ταυτόχρονα. Το 2014, σε ηλικία 28 ετών ασχολήθηκα για πρώτη φορά επίσημα με τα κοινά του τόπου μου ως πρόεδρος της Ροδιάς με Δήμαρχο τον κ. Μαμουλάκη και το 2019 εκλέχτηκα ξανά 1 ος σε σταυρούς προτίμησης, πάλι πρόεδρος της κοινότητας, αντιπροσωπεύοντας μια ομάδα φίλων και συνεργατών που είχε «κατέβει» στις εκλογές ως ανεξάρτητη δύναμη.

Τώρα, το 2023 θα ζητήσω για 3η φορά την ψήφο σας, πλέον όλων των Δημοτών του Μαλεβιζίου ως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα. Όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν καλά και όσοι δεν με γνωρίζουν θα το διαπιστώσουν σύντομα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και ούτε θα γίνω ποτέ. Τους κοιτάω όλους στα μάτια με ειλικρίνεια και έχω μάθει από τους γονείς μου ότι, ο λόγος μου να είναι συμβόλαιο.

Για αυτό λοιπόν σαν δίνω το λόγο μου ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στον τόπο που αγαπάμε, στον τόπο που μεγαλώσαμε, στον τόπο που όλοι θέλουμε να το δούμε να προοδεύει. Γνωρίζω αρκετά καλά τα προβλήματα της υπαίθρου, τα οποία τα ζω καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι ο προγραμματισμός και οι ενέργειες μας θα επιλύσουν τα περισσότερα από αυτά.

Με ειλικρίνεια και καθαρή ματιά.

Αυτή είναι η μοναδική προεκλογική δέσμευση που θέλω να κάνω. Τα υπόλοιπα θα φανούν από τις πράξεις, τόσο τις δικές μου όσο και της παράταξης του Μενέλου Μποκέα που πλέον έχει, πέρα από τη θέληση, τις γνώσεις και την εμπειρία για να φέρει σε πέρας όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και οραματιστεί για το Μαλεβίζι.

Εγώ θα σας κοιτάω στα μάτια και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Σας το υπογράφω…

Γιάννης Στρατάκης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας – Το Μαλεβίζι μπορεί

Γιώργος Ρεράκης

*Γεώργιος Ρεράκης

Ονομάζομαι Γεώργιος Ρεράκης του Εμμανουήλ και της Άννας. Γεννήθηκα το 1963 στη Ροδιά Μαλεβιζίου, όπου κατοικώ έως και σήμερα.
Είμαι παντρεμένος με την Κυριακή Παπαδάκη. Έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, την Άννα τελειόφοιτη σχολής γραφικών τεχνών, τον Μανώλη δημόσιο υπάλληλο (ΔΕΗ) και την Μαρία-Ιωάννα πτυχιούχο μαθηματικό πανεπιστήμιου Κρήτης.

Είμαι τελειόφοιτος της Σχολής Τουριστικών επαγγελμάτων Ηρακλείου. Από νεαρή ηλικία εξασκώ το επάγγελμα του μάγειρα, καθώς έχω εργαστεί σε Ποντοπόρα πλοία, εστιατόρια και ξενοδοχεία εντός και εκτός Κρήτης, για 15 χρόνια εργαζόμουν ως Α' Μάγειρας στο κέντρο πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων «Οι Κουρήτες».

Τα τελευταία χρόνια διατηρώ με την οικογένεια μου εστιατόριο στα Λινοπεράματα καθώς επίσης ενοικίασης εξοπλισμού catering. Η ενεργή ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε πριν 21 χρόνια, όπου υπήρξα τοπικός σύμβουλος Ροδιάς έως το 2019 όπου εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ» με Δήμαρχο τον ΜΕΝΕΛΑΟ ΜΠΟΚΕΑ, ενώ τους τελευταίους 6 μήνες είμαι Αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Στόχος μου είναι κάθε μέγιστη δυνατή βελτίωση του τόπου μας σε όλους τους τομείς.

Να γίνει ο τόπος μας πιο φιλικός και βιώσιμος στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ανήκουμε σε έναν Δήμο με τεράστιες δυνατότητες, όπου τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά, αλλά όχι μη επιλύσιμα.

Η παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας καταβάλουμε καθημερινά προσπάθειες για την ομαλή καθημερινότητα των δημοτών!

Στις επερχόμενες εκλογές ζητώ ξανά την στήριξη σας για να συνεχίσω την προσπάθεια μου για ένα Μαλεβίζι όπως το έχουμε όλοι ονειρευτεί.

*Ο Γεώργιος Ρεράκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Γιώργος Φιολιτάκης

* Βιογραφικό Γιώργου Φιολιτάκη

Ονομάζομαι Γιώργος Φιολιτάκης του Νικολάου & της Ροδάνθης και είμαι 28 ετών . Κατοικώ μόνιμα στη Τύλισο Μαλεβιζίου τα τελευταία 10 χρόνια .

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος “ Πολιτισμική Τεχνολογία & Επικοινωνία ” του πανεπιστημίου Αιγαίου .

Εργάζομαι σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία στο κομμάτι των πωλήσεων .

Η φύση της εργασίας μου συντέλεσε στη περαιτέρω καλλιέργεια του επικοινωνιακού μου χαρακτήρα καθώς η καθημερινή συναναστροφή με ανθρώπους , σε φέρνει κοντά στις ανησυχίες και στα προβλήματα τους.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από νωρίς συμμετέχοντας σε συμβούλια και συλλόγους θέλοντας να βοηθήσω την πολιτισμική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μου. Εν συντομία έχω διατελέσει :

Αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου
Αντιπρόεδρος στον Φοιτητικό Σύλλογο Κρητών Μυτιλήνης “ Ερωτόκριτος ”
Μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας Τυλίσου

Η συμμετοχή μου στα πολιτιστικά δρώμενα σε συνδυασμό με τις σπουδές μου και την εργασιακή μου εμπειρία με βοήθησε να κατανοήσω τις ανάγκες της εποχής όχι μόνο στο κομμάτι του πολιτισμού αλλά και στην κοινωνία , όπου χρειάζεται να ενισχυθεί ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον φιλικό και ασφαλές για τις επόμενες γενιές .

Η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη των τελευταίων δεκαετιών μας βοήθησε να βελτιώσουμε πολλούς τομείς στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου μας . Πλέον η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε και να την εντάσσουμε σε κάθε πτυχή της κοινωνίας .

Με τις αξίες και τις αρχές που με πρεσβεύουν θα παλέψω για ένα Μαλεβίζι σύγχρονο , ισχυρό & δυνατό .

*Ο Γιώργος Φιολιτάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Μπάμπης Κουτσογιάννης

*Βιογραφικό Χαράλαμπου Κουτσογιάννη

Ο Χαράλαμπος Κουτσογιάννης γεννήθηκε στις Κορφές Μαλεβιζίου το 1965 και είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Κρανιωτάκη Μαρία το γένος Ξυλούρη (καταγωγής Κρουσώνα Μαλεβιζίου) και έχουν τρία παιδιά.

Το Μανόλη οικονομολόγο που είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Άρτεμις Μπουμάκη, την Έλενα τελειόφοιτη της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και τη Στέλλα φοιτήτρια 4ου έτους Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Και τα τρία παιδιά απασχολούνται στην οικογενειακή επιχείρηση Ζώων Θρέψις, που εδρεύει στη ΒΙΟ.ΠΑ Τυλίσου.

Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου και υπηρέτει ως Δάσκαλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.Ασχολείται με τη βιομηχανική παραγωγή και εμπόρια ζωοτροφών καθώς έχουν οικογενειακή επιχείρηση ζωοτροφών και γάλακτος στο Βιομηχανικό Πάρκο Τυλίσου.

Κοινωνική δραστηριότητα:

 

Δράση στον Αθλητισμό:

 

Δράση στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση:

Δράση στο Δήμο Μαλεβιζίου

* Ο Χαράλαμπος Κουτσογιάννης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα.

 

Στέφανος Βλασιάδης

* Βιογραφικό Στέφανου Βλασιάδη

Ο Στέφανος Βλασιάδης του Κωνσταντίνου και της Βαρβάρας Σαβουϊδάκη, γεννήθηκε στις 24-3-1979 . Έλκει καταγωγή από τα Άνω Μούλια Μονοφατσίου, όπου έζησε μέχρι δώδεκα χρονών.

Τα εφηβικά του χρόνια, τα έζησε στην Κύπρο καθώς εκεί μετακόμισε η οικογένεια του για λόγους εργασίας. Εκεί, φοίτησε στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ παράλληλα δούλευε ως βοηθός στον κλάδο των κατασκευών κτιρίων και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον τόπο του τον ώθησε να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη το 2007. Είναι παντρεμένος με την Αμάντα Κουρλετάκη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Μαρίνα. Μόνιμος κάτοικος Γαζίου από το 2011 απασχολείται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση "Κουρλετάκης Ιωάννης".

Έχει αναπτύξει πλούσια εθελοντική δράση αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Γαζίου και της ευρύτερης περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της εθελοντικής του συμμετοχής για 8 συναπτά έτη στην Πολιτική Άμυνα της Κύπρο.
Κινητήρια δύναμη του για την ενασχόληση του με τα κοινά, είναι η αστείρευτη αγάπη του για την περιοχή που κατοικεί με την οικογένεια του και η αγωνία του για το μέλλον σ' ένα τόπο με προοπτική και δυναμική.

Ξανά μαζί με τον Μενέλαο Μποκέα και την παράταξη το «Το Μαλεβίζι Μπορεί» με υπευθυνότητα, σεβασμό και σκληρή δουλειά για να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο Ψηλά, Καθαρά και Δυνατά!!!

*Ο Στέφανος Βλασιάδης είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Γαζίου με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Μαρίνα Βογιατζή

*Βιογραφικό Μαρίνας Βογιατζή

Γεννήθηκα το 1986 στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι. Κατοικώ με την οικογένεια μου στον Οικισμό Αγίας Παρασκευής. Είμαι κόρη του Νικολάου Βογιατζή (πρώην Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου) με καταγωγή από τον Καμαριώτη και της Ρένας Σαμόλη από τα Ανώγεια. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Καραπουλάκη με τον οποίο έχω αποκτήσει  δύο παιδιά, τον Σταύρο 10 ετών και τη Μαρινίκη 7 ετών.

Δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στην περιοχή καθώς εργάζομαι ως Βοηθός φαρμακοποιού στην Αμμουδάρα από το 2017.

Από το 2007 έως το 2014 εργάστηκα ως  στέλεχος σε Εκπαιδευτική-Αναπτυξιακή Εταιρία με αρμοδιότητες σχεδιασμού, υποβολής και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης σε ανέργους, εργαζομένους και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Η εργασιακή μου αυτή  διαδρομή μου πρόσφερε σημαντική εμπειρία σε θεματικά πεδία όπως διοίκηση και οικονομία, πρωτογενής τομέας, πληροφορική, περιβάλλον, τουρισμός, διεκδίκηση προγραμμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων…

Έχω παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων κατάρτισης σε θέματα εναλλακτικών μορφών τουρισμού, πληροφορικής, ολοκληρωμένης προστασίας, ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικών ομάδων πληθυσμού, υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 οι άνθρωποι του Μαλεβιζίου με στήριξαν με την ψήφο τους και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμή αυτή.  Τα χρόνια αυτά κατέβαλλα κάθε δυνατή προσπάθεια και εργάστηκα καθαρά, δίκαια και αξιοκρατικά για τον τόπο μας.

Κατά την διάρκεια αυτών των 4 αυτοδιοικητικών χρόνων, ο Δήμαρχος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, αναθέτοντας μου τη θέση της Αντιπρόεδρου και μετέπειτα της Προέδρου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ. Ασχολήθηκα συστηματικά με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μέσα σε μια συγκυρία δύσκολη λόγω της πανδημίας που απαιτούσε στοχευμένες παρεμβάσεις σε νέες ιδιαίτερες συνθήκες για όλους μας. Παράλληλα υπηρετώ ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Κοινωνικής Πολιτικής, Εθελοντισμού και Επιχείρησης με αρμοδιότητες τη διαχείριση ζώων συντροφιάς, τον συντονισμό των διοικητικών, κοινωνικών υπηρεσιών και των ΚΕΠ.

Είμαι μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ και στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και υπήρξα Γραμματέας Δημοτικού Συμβούλιου για 3 χρόνια.

Μέσα από αυτή την πορεία είμαι πεπεισμένη ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε το αυτοδιοικητικό πρότυπο διοίκησης του Δήμου  με βασικά χαρακτηριστικά την ομαδικότητα, τη συμμετοχική δημοκρατία και την συνεργασία  με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που όλοι βιώνουμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς.  Αξίζει στο Μαλεβίζι μια ηγεσία με όραμα διαφάνεια και ταυτόχρονα υψηλή αποτελεσματικότητα. Αξίζει το Μαλεβίζι να συνεχίσει  να κάνει πράξη το όραμα που μαζί σχεδιάσαμε το 2019.

Όραμα μου ένας Δήμος σύγχρονος, καινοτόμος, με πρωτοποριακές ιδέες, με ήθος και σεβασμό προς το σύνολο, που βάζει το γενικό συμφέρον πάνω από το ατομικό καλό.

Ένας Δήμος με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, με μέριμνα για ειδικές πληθυσμιακές ομάδες που θα επενδύει στον άνθρωπο και στις ανάγκες του. Συνεχίζουμε τον ανασχεδιασμό των υπηρεσιών και  αξιοποιώντας  στο μέγιστο βαθμό  νέες τεχνολογίες, χρηματοδοτικά εργαλεία με οδηγό την εμπειρία των προηγούμενων ετών.

Πιστεύω στην δύναμη της ομάδας και στην συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες σχεδιάζοντας και υλοποιώντας παρεμβάσεις  για ένα ανθρώπινο Μαλεβίζι.

Συστρατεύομαι ξανά με το Μενέλαο Μποκέα στηρίζοντας τον κοινό μας στόχο για ευημερία και ανάπτυξη του τόπου μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια και αγωνιστικότητα διατηρώντας το αναπτυξιακό μας αποτύπωμα και εστιάζοντας πιο δυναμικά και αποτελεσματικά με παρακαταθήκη την εμπειρία, την ωριμότητα.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ,ΨΗΛΑ… για ένα Μαλεβίζι φιλικό, ανθρώπινο, συνεργατικό.

Ένα Μαλεβίζι που οι γονείς μας, τα παιδιά μας, εμείς μπορούμε να ζούμε με ασφάλεια και ποιότητα ζωής.

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας στην εκ νέου υποψηφιότητα μου με την παράταξη «ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Μενέλαο Μποκέα.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ…

 * H Μαρίνα Βογιατζή είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Μαρία Τριγώνη

Βιογραφικό Μαρίας Τριγώνη*

Τριγώνη Μαρία, Διδάκτορας Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Κοινωνική Λειτουργός, Πολιτικός Επιστήμονας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Δήμου Μαλεβιζίου

Με τον Μενέλαο Μποκέα «Το Μαλεβίζι μπορεί»

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΠΟΥΔΕΣ

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο και μεγάλωσα στη Δαμάστα Μαλεβιζίου, όπου έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Μανώλη Βάμβουκα και μαζί έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτος Κοινωνικής Εργασίας (ΤΕΙ Κρήτης) και Πολιτικών Επιστημών (ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο). Έχω διδακτορικό τίτλο στην Κοινωνική και Οικογενειακή Ιατρική (Πανεπιστήμιο Κρήτης).

Θεμελιώδεις αξίες μου ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, οι αρχές της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας, ο σεβασμός στην μοναδικότητα του ατόμου.

Χαρακτηριστικά μου η ενσυναίσθηση, η υπομονή, η επιμονή στους στόχους και η ακεραιότητα στον χαρακτήρα μου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ & ΔΡΑΣΗ

Επαγγελματική πορεία

1987-1989: Κοινωνική Λειτουργός στον Οικογενειακό Προγραμματισμό του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Παράλληλες δράσεις: Συμμετοχή σε προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας και προληπτικής ιατρικής, ερευνητικά προγράμματα Πανεπιστημίου Κρήτης, ενημερωτικές εκστρατείες αγωγής και προαγωγής υγείας, εκπαίδευση φοιτητών Κοινωνικής Εργασίας, ιδρυτικό μέλος συλλόγου «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Ακαδημαϊκή ενασχόληση

1994 – 2016

Επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΕΛΜΕΠΑ

2004 έως σήμερα

Επιστημονικός συνεργάτης στο ΜΠΣ της Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Δημόσιας Υγείας και Διοίκηση Μονάδων Υγείας

2015 έως σήμερα

Σύμβουλος καθηγήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) «Διοίκηση Μονάδων Υγείας»

Ερευνητικό έργο

Το ερευνητικό μου έργο έχει δημοσιευθεί σε έγκυρα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχουν ανακοινωθεί σε επιστημονικά συνέδρια.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Από τα φοιτητικά μου χρόνια έως σήμερα ασχολούμαι ενεργά με τα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μου ως ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, ενώ σήμερα είμαι ενεργό μέλος του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.

Μου αρέσει το διάβασμα, ο χορός, ασχολούμαι με την ζωγραφική, την αγιογραφία, την λαϊκή παράδοση και τέχνη, την κατασκευή κοσμημάτων – χειροτεχνιών και η αγαπημένη μου ασχολία στον ελεύθερο χρόνο μου είναι η γυμναστική.

Τα Σαββατοκύριακα μου αρέσει να πηγαίνω στο χωριό μου και να περνώ χρόνο στη φύση.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ;

Μέσα από την πολυετή μου πορεία στο χώρο της Κοινωνικής Εργασίας, έχω αποκτήσει εξειδίκευση και τεχνογνωσία όσον αφορά στην κοινωνική υποστήριξη διαφόρων ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως: ενήλικα άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας, βρέφη/παιδιά/έφηβους με νεοπλασία, σακχαρώδη διαβήτη, ψυχική νόσο, θύματα παραμέλησης/κακοποίησης, γυναίκες με χρόνια νοσήματα, ανεπιθύμητη κύηση, εγκυμοσύνη-λοχεία, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμεΑ, ηλικιωμένους σε κίνδυνο, ανέργους που διαβιούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, άστεγους, θύματα ενδοοικογενειακής βίας, άτομα με εξαρτήσεις, μετανάστες, αιτούντες άσυλο. Έχοντας εμπειρία στην κοινωνική φροντίδα των ατόμων και στη διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών τους θεμάτων πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω καθοριστικά τους δημότες του Μαλεβιζίου να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ;

Σε κάθε ερώτηση….. ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι η απάντηση.

Προτεραιότητά μου να σας ακούσω και να κατανοήσω τις ανάγκες και τις αγωνίες σας. Θα προσπαθήσω να σταθώ δίπλα σας, με ενσυναίσθηση και απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του καθενός. Όραμα μου ο σεβασμός στον άνθρωπο που κινείται μέσα σε ένα προσιτό, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον. Σας καλώ να ονειρευτούμε μαζί ένα Δήμο πρότυπο, κοινωνικό, συμμετοχικό, δημοκρατικό, αξιοκρατικό, με προσφορά σε όλους τους δημότες.

Με αποφασιστικότητα, κοινωνική ευθύνη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, ξεκινώ το ταξίδι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με επίγνωση της ευθύνης της εμπιστοσύνης σας.

Για το Μαλεβίζι που ΜΠΟΡΕΙ!!!!

Γιατί το Μαλεβίζι ΜΠΟΡΕΙ!

Ελάτε να συμπορευθούμε και να πετύχουμε μαζί το αύριο που ονειρευόμαστε.

Email: megtrigoni@gmail.com

Τηλέφωνο: 6970889091

* Η Μαρία Τριγώνη είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

 

Μενέλαος Σκουλούδης

* Μενέλαος Σκουλούδης

Γεννήθηκα στο Βενί Μυλοποτάμου το 1972. Από το 1990 μένω μόνιμα στο Γάζι Μαλεβιζίου.
Το 1995 δημιούργησα την επιχείρησή μου στο Γάζι, το κατάστημα ενδυμάτων Μενέλαος Μόδα, όπου και διατηρώ ακόμα.
Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Αναγνωστάκη και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά, την Μαριρένα πτυχιούχο Προσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης, την Κατερίνα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου ΕΛΜΕΠΑ και την Φιλία μαθήτρια 2ας Γυμνασίου.
Από το 2000 ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά. Πιο συγκεκριμένα ήμουν στο συμβούλιο του Πολιτιστικού συλλόγου Γαζίου μέχρι το 2017.
Από το 2006 εκπροσωπώ την επιχειρηματικότητα του Γαζίου στον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι στην θέση του Οικονομικού Επόπτη.
Είμαι αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και στην Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.
Παράλληλα, είμαι ορκωτός πραγματογνώμονας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και εκπρόσωπος των εργοδοτών στην επιτροπή Τ.Δ.Ε του ΕΦΚΑ Ηρακλείου.
Όπως και εκπρόσωπος εργοδοτών στην περιφερειακή επιτροπή στον ΔΥΠΑ πρώην ΟΑΕΔ.
Από το 2021 μέχρι και σήμερα είμαι πρόεδρος στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Μαλεβιζίου.

* Ο Μενέλαος Σκουλούδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

Αγγελική Ρεράκη

*Βιογραφικό Αγγελικής Ρεράκη

Αγαπητές συμπολίτισσες,

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ονομάζομαι Αγγελική Ρεράκη και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συμπράττω τις δυνάμεις μου με τον Μενέλαο Μποκέα και την παράταξη «το Μαλεβίζι Μπορεί» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Γεννήθηκα στις 08-06-1987 στην Ροδιά όπου και μεγάλωσα, τόπο καταγωγής του πατέρα μου Αντώνη Ρεράκη. Σε αυτόν τον τόπο που ξεχωρίζω κι αγαπώ επέλεξα να δημιουργήσω και την δική μου οικογένεια. Σήμερα είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Σαββόγλου Οικονομολόγο-Διευθυντή γνωστής εμπορικής εταιρείας του Ηρακλείου κι έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία μαθητεύουν στο Δημοτικό Σχολείο Ροδιάς.

Από την παιδική μου ηλικία, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου Γιώργος Ρεράκης γαλουχηθήκαμε με τις παραδοσιακές αρχές μιας Κρητικής Οικογένειας, όπως ΗΘΟΣ-ΣΕΒΑΣ-ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΜΟΝΗ. Φυσικά στα παραπάνω ακρογωνιαίο λίθο αποτέλεσε και αποτελεί η μητέρα μας Ελένη Καλλέργη από το Καβροχώρι.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα από τις σπουδές μου πάνω στην Διαχείριση Πληροφοριών, διακρίνοντας θέματα τα οποία έχρηζαν σημαντικής βελτίωσης κυρίως στην καθημερινότητα των παιδιών αλλά και γενικότερα στην ποιότητα ζωής του κάθε πολίτη. Ακόμα και κατά την νηπιακή ηλικία των τέκνων μου, και το προσωπικό χρόνο σημαντικά περιορισμένο, στεκόμουν αρωγός σε κάθε ιδέα και προσπάθεια κάθε ενεργού πολίτη και σωματείου της Ροδιάς για την επίτευξη των παραπάνω.

Το 2022 γνωρίστηκα με τον Μενέλαο Μποκέα στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας για το Μεταπτυχιακό μου στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ ( Digital Marketing), όταν επέλεξα να μελετήσω ένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης με τίτλο «Έρευνα και Σχεδιασμός ενός Βιώσιμου Μοντέλου Ανάπτυξης για τον Δήμο Μαλεβιζίου στην Ψηφιακή Εποχή», το οποίο θα μπορούσε να φανεί πρακτικά χρήσιμο για την περιοχή μου και δεν θα έμενε στα συρτάρια ενός καθηγητή Πανεπιστημίου.

Έκτοτε συνεργάστηκα με τον Δήμο Μαλεβιζίου παρέχοντας μελέτες σε θέματα Μάρκετινγκ και Στρατηγικής με έμφαση τον Τουρισμού. Παράλληλα ανέλαβα την διαχείριση διαφόρων ενεργειών της ΜΑΕΔΗΜ, κυρίως σε θέματα Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων εκμεταλλευόμενη την ακαδημαϊκή μου γνώση αλλά και την εργασιακή μου εμπειρία σε διάφορες θέσεις του ιδιωτικού τομέα, με πιο πρόσφατη αυτή στην εταιρεία ArabExpo με έδρα το Dubai.

Το τελευταίο έτος (2022), διαχειριστικά και συμμετείχα καθοριστικά στην ανάπτυξη και υλοποίηση:

Ανήκω στην νέα γενιά γυναικών που εργάζεται και μοχθεί για να ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους και σχέσεις και παράλληλα κάνει όνειρα για ένα καλύτερο αύριο.

Στόχος και φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω από το μετερίζι μου, σε ένα τόπο που αναπτύσσεται ταχύτατα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά, τους κατοίκους αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες του Δήμου μας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να μπορώ να μάχομαι για όλα αυτά που πιστεύω πως θα βελτιώσουν τον τόπο μας, τον τόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ,

Αγγελική Ρεράκη

 * H Αγγελική Ρεράκη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Γρηγόρης Φασουλάκης

* Βιογραφικό Γρηγόρη Φασουλάκη

Ο Γρηγόρης Φασουλάκης γεννήθηκε στον Κρουσώνα το 1978 και είναι παντρεμένος με την Αθανασία Ιωάννου, ιατρό στο επάγγελμα και έχουν δύο παιδιά, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο. Είναι ιατρός, επιμελητής Α τμήματος επειγόντων περιστατικών του ΠΑΓΝΗ.

Επαγγελματική εμπειρία

10/04/2009-20/09/2010: θέση αγροτικού ιατρού κέντρου υγείας Περάματος για την εκπλήρωση υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου.

7/04/2016: Επιμελητής Β Γενικής ιατρικής κέντρου υγείας ηρακλείου.

13/05/2019 μέχρι και σήμερα: Επιμελητής Α Γενικής ιατρικής στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του ΠΑΓΝΗ.

Εκπαίδευση-Κατάρτιση

Ο Γρηγόρης Φασουλάκης εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κρουσώνα το 2019.

Είναι μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου και πρόεδρος της φορολογικής επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου.

Είναι Διατάκτης του Δήμου και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος οικονομικών.

Ο Γρηγόρης Φασουλάκης ήταν ο άνθρωπος που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος το κρίσιμο διάστημα της πανδημίας, ως ο υπεύθυνος για θέματα covid-19 στο Δήμο που είχε την ευθύνη συντονισμού της διαχείρισης.

Μάλιστα ο Δήμος Μαλεβιζίου είχε βραβευτεί για τη συνεισφορά του στη διαχείριση της πανδημίας και την υποστήριξη των πολιτών από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας.

*Ο Γρηγόρης Φασουλάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Γιάννης Βελιβασάκης 

* Βιογραφικό Γιάννη Βελιβασάκη

Γεννήθηκα στις 30 Ιουνίου 1975 στο Ηράκλειο. Κατάγομαι από μια οικογένεια με ρίζες στο Μαλεβίζι και η οικογενειακή μας παράδοση στον τομέα της επιχειρηματικότητας έχει διαμορφώσει τον δρόμο και τις αξίες μου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η παιδική μου ηλικία στο Γάζι με έκανε να εκτιμήσω την κοινότητα και την τοπική κληρονομιά. Αποφάσισα να επενδύσω στον εαυτό μου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά στο ACT (American College of Thessaloniki). Αυτή η εμπειρία με εξόπλισε με τις απαραίτητες γνώσεις για να διαχειρίζομαι πολύπλοκες καταστάσεις και να λαμβάνω αποφάσεις βάσει της γνώσης και της κρίσης μου.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, η ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ Α.Ε., ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αφοσιωμένος στην επιχείρηση από μικρή ηλικία, πέρασα από όλα τα επίπεδα της εταιρείας και, τα τελευταία 20 χρόνια, κατέχω τις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Προέδρου. Αυτή η πορεία με δίδαξε την αξία της εργασίας, της αφοσίωσης και της δεξιοτεχνίας στον επιχειρηματικό κόσμο.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας, η ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ Α.Ε., αποτελεί πρωτοποριακή πρόταση στον χώρο της αντιπροσωπείας και διανομής καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων. Με έδρα στο Ηράκλειο και υποκατάστημα στα Μάλια, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες στην τοπική αγορά, επιδεικνύοντας δέσμευση για αριστεία και καινοτομία.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ

Πέρα από τον επαγγελματικό ρόλο μου, ο ρόλος του συζύγου και του πατέρα καταλαμβάνει σημαντική θέση στη ζωή μου. Είμαι παντρεμένος με την Αφροδίτη Γιαννακάκη και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η οικογένεια αποτελεί τον πυρήνα των αξιών μου και με ενδυναμώνει να δημιουργώ ένα καλύτερο μέλλον για τους αγαπημένους μου ανθρώπους και την κοινότητά μου.

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Εκτός από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, είμαι δραστήριος στην τοπική κοινότητα. Πιστεύω στη δύναμη της συνεργασίας για την πραγματοποίηση θετικών αλλαγών και είμαι πάντα αρωγός σε γεγονότα και δραστηριότητες που αναδεικνύουν τον τόπο. Η εμπειρία μου στην επιχειρηματικότητα και η δέσμευσή μου για την στήριξη της τοπικής προόδου, με καθοδηγούν στην προσφορά μου στην κοινωνία.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΜΠΙ

Πέρα από τα επαγγελματικά καθήκοντα, αφιερώνω χρόνο σε ενδιαφέροντα και χόμπι που εμπλουτίζουν τη ζωή μου. Είμαι αφοσιωμένος στο Taekwondo και έχω φτάσει στη μαύρη ζώνη 1 dan. Η κατάδυση Scuba είναι άλλο ένα πάθος μου, με προχωρημένες εξειδικεύσεις σε Advanced PADI και Advanced Barakuda. Επιπλέον, συμμετέχω στη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος από το 2002.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία και αφοσίωση στις αξίες που με καθοδηγούν. Η πορεία μου ως πολιτικού υποψηφίου αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της οικογενειακής μας παράδοσης και της δέσμευσής μας για την ανάπτυξη του τόπου μας. Με βάση τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την αγάπη μου για την κοινότητα, θέλω να συμβάλλω στη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα αντιμετωπίζει προκλήσεις με αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη.

 

*Ο Γιάννης Βελιβασάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

Ευγενία Μαζαράκη

*Ευγενία Μαζαράκη

Γεννήθηκα το 1981, είμαι δημότισσα Μαλεβιζίου και κατοικώ στο Τσαλικάκι. Γονείς μου είναι ο Ηρακλής Μαζαράκης από τον Αχεντριά και η Βασιλική Μαζαράκη από τη Μονή Μαλεβιζίου.

Έχω τρία παιδιά τα οποία φοιτούν στο Λύκειο Γαζίου και στο 1ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας. Αποφοίτησα από το τμήμα βρεφοκομίας του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Ηρακλείου.

Έχω παρακολουθήσει προγράμματα/σεμινάρια στους τομείς λογιστικής, πληροφορικής και τουρισμού. Αποφοίτησα από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων το 2005 και εργάστηκα στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης στο τμήμα marketing. Είμαι πτυχιούχος του δημοσίου ΙΕΚ του τμήματος επιχειρήσεων και γνωρίζω Αγγλικά και Γερμανικά. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας από το 2000 μέχρι σήμερα στον τομέα του τουρισμού.

 

Ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και τα τελευταία χρόνια είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 1ο νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας, στο 1ο δημοτικό Αγίας Μαρίνας και στο Λύκειο Γαζίου όπου εξακολουθώ να είμαι ακόμη. Τα τελευταία 7 έτη είμαι πρόεδρος στο σύλλογο γυναικών “Μαλβαζία” που σκοπό έχει τις κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς και τη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

 

Είμαι ενεργό μέλος στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή του δήμου τα τελευταία 6 έτη. Στόχος μου είναι η αναβάθμιση της περιοχής μας και για το λόγο αυτό δείχνω εμπιστοσύνη και στηρίζω τον τωρινό μας δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, έχοντας εμπιστοσύνη στις γνώσεις του και στην εμπειρία που έχει.

 

* Η  Ευγενία Μαζαράκη είναι Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Γαζίου με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

Μάνος Μακριδάκης

*Εμμανουήλ (Μάνος) Μακριδάκης

Για να σε εμπιστευθεί κάποιος, πρέπει πρώτα να σε γνωρίσει!

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Μακριδάκης του Μιχαήλ και της Βασιλείας, το γένος Μιχαλίτση. Κατάγομαι από το πανέμορφο χωριό Καμαριώτη Μαλεβιζίου, αλλά διαμένω στο Γάζι όπου μεγάλωσα και σχεδίασα τα πρώτα όνειρά μου. Συντροφιά με τη σύζυγό μου Μαρία Βάρλα (το γένος Κουράτορα), έχουμε αποκτήσει δύο κόρες, τη Βασιλική και την Αγγελική, για τις οποίες οραματίζομαι να μεγαλώσουν σε έναν τόπο σύγχρονο, που δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν για να βαδίσουν υπεύθυνα και χαρούμενα τα μονοπάτια της σχολικής ζωής, της ενηλικίωσης, αλλά και της επαγγελματικής κατάρτισης.

Φοίτησα στο 1ο Δημοτικό σχολείο Γαζίου, όπου συνέχισα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σπούδασα στο ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Ηρακλείου .Φοίτησα επιπλέον στο ΕΠΑΛ Ηλεκτρολογίας, Η/Υ και δικτύων Ηρακλείου κατακτώντας ταυτόχρονα πτυχίο Τεχνικού και σχεδιασμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Εργαζόμενος από το 2003, οι κυριότερες θέσεις εργασίας ήταν στον τομέα κατασκευών (Φράγμα Αποσελέμη, Αγωγοί ύδρευσης νομών Ηρακλείου και Λασιθίου) και της Βιομηχανίας, στον τομέα Βιομηχανικού αυτοματισμού και Ηλεκτρολογίας.

Αγαπώντας το Μαλεβίζι, είμαι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, με την αρμοδιότητα του ταμία.

Με διάπυρη πίστη στην κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη, συμμετέχω επιπροσθέτως ενεργά στη νεοσύστατη Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μαλεβιζίου ως υπεύθυνος ΜΜΕ.

Στον τόπο μας βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τεράστιο έργο Διασύνδεσης κι έπονται κι άλλα, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στην οικονομία και την ενεργειακή ανάπτυξη αυτού ως το 2030, αλλά και κατ’ επέκταση όλου του κράτους. Για αυτό τον λόγο ας μη συμμετέχουμε αγαπητοί φίλοι σε πειραματισμούς, αλλά σε απτές πράξεις!

Οραματίζομαι έναν αλληλένδετο Δήμο Μαλεβιζίου, αρωγό για τα παιδιά μας. Η ενδοχώρα μπορεί να συνδεθεί τόσο μηχανολογικά (Ενέργεια, Ύδρευση,Δρόμοι, Ανανεώσιμες Πηγές), όσο και οικονομικά μέσω του Τουρισμού, της Θάλασσας και της Εσωτερικής μικρο-οικονομίας, μέσω της έντονης αγροτικής και κτηνοτροφικής δράσης των γύρω περιοχών.

Ως ενεργός πολίτης, εργαζόμενος και πάνω απ’ όλα οικογενειάρχης, θέλω να παλέψω για το νέο, αναπτυσσόμενο και σύγχρονο Μαλεβίζι. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για να προχωρήσουμε όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΚΑΘΑΡΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΨΗΛΑ

Μάνος Μακριδάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

Βιογραφικό Κωνσταντίνου Σύρμου

Βιογραφικό Κωνσταντίνου Σύρμου*

Λέγομαι Κωνσταντίνος Σύρμος και είμαι 44 ετών. Είμαι μόνιμος κάτοικος Παλαιόκαστρου, Ροδιάς και οι κύριες ασχολίες μου είναι η λογοτεχνία και η κοινωνικοπολιτική αρθρογραφία. Ενώ έχω διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιόκαστρου, τις περιόδους 2018-2020 και 2020-2022, αντιστοίχως.

Είμαι ένας άνθρωπος που λέει αυτό που σκέφτεται κα διεκδικεί αυτό που θεωρεί δίκαιο και χρήσιμο. Πιστεύω στον άνθρωπο, πιστεύω σε εμάς και στην ικανότητά μας να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό των δυνατοτήτων μας. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό μου – το οποίο δεν κρύβεται – είναι η κινητική αναπηρία. Μέσα από την καθιστή μου οπτική γωνία, βιώνω την καθημερινότητα με έναν διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι αυτή η ίδια καθημερινότητα που βιώνουν όλοι και όλες.

Το δικό μου όραμα, είναι να συνεισφέρω στο να φτιάξουμε μαζί, Δημοτική Αρχή και δημότες, έναν Δήμο Μαλεβιζίου, που δε θα αφήνει κανέναν και καμία απ’ έξω λόγω κάποιων σκαλοπατιών, που δε θα κοιτά αδιάφορα στην όποια μορφή βίας, που δε θα επιτρέπει να μένει πίσω ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες.

Έναν Δήμο ο οποίος δε θα βοηθά απλώς τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες, συντηρώντας ουσιαστικά την αδυναμία τους, αλλά θα στοχεύει να τις καταστήσει δυνατές. Έναν Δήμο, ο οποίος θα εμπνεύσει και θα ξυπνήσει στους δημότες του, τη δύναμη του εθελοντισμού, τη γαλήνη της προσφοράς, την ανάγκη της συνεργασίας και την προσφορά της αλληλεγγύης.

Εστίασα σε αυτό το μικρό κείμενο, που θα έπρεπε να είχε το ρόλο του βιογραφικού μου, στο να αναδείξω, στο μέτρο του δυνατού, ποιος είμαι, τι πιστεύω και όλα όσα θέλω να πραγματοποιηθούν με τη συνεισφορά μου στον Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο λόγος που δεν εστίασα στα βιογραφικά μου στοιχεία, είναι γιατί δε θέλω την ψήφο σας για όσα ήδη έχω κάνει, αλλά για όσα μαζί θέλω να πετύχουμε. Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί μόνο μαζί σας, να καταφέρει όσα ονειρευόμαστε.

 

Ο Κωνσταντίνος Σύρμος είναι υποψήφιος με την παράταξη το «Μαλεβίζι Μπορεί» του Μενέλαου Μποκέα

 

Προσθήκη Νέας Playlist