Υλικά
- 1 πακέτο άνθος αραβοσίτου που βράζει με γεύση βανίλια
- 3ποτήρια γάλα
- 3 ποτήρια πορτοκαλάδα
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο ορθογώνιο τάπερ βαλτε μία στρώση από τα μπισκότα αφού πρώτα τα έχετε βουτήξει ελαφρά στο γάλα.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε τη μισή ποσότητα της κρέμας αραβοσίτου, ένα ποτήρι ζάχαρη,τα τρία ποτήρια γάλα και ανακατέψτε.
- Αφήστε το μείγμα σας να βράσει ελφρά μέχρι να πήξει.
- Όταν πήξει,ρίξτε το πάνω στα μπισκότα και έπειτα απλώστε ακόμα μία στρώση με μπισκότα.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε την υπόλοιπη κρέμα, ένα ποτήρι ζάχαρη και την πορτοκαλάδα και αφήστε το να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
- Ρίξτε το νέο μείγμα πάνω από τη δεύτερη στρώση μπισκότα, βάλτε το γλυκό σας στο ψυγείο και σε λίγη ώρα που θα πήξει, θα μπορείτε να το απολαύσετε.