Το κανάλι Homemade στο YouTube παρουσιάζει λαχταριστές, σπιτικές συνταγές όπως η παρακάτω.
Υλικά για το Σουφλέ
12 φέτες ψωμί του τόστ
12 φέτες ζαμπόν γαλοπούλα
500 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
5 αυγά
1 λίτρο γάλα πλήρες
αλάτι
πιπέρι
λίγο φυτικό βούτυρο για το άλειμμα
Εκτέλεση
Αλείφουμε το πυρέξ με βούτυρο και στη συνέχεια στρώνουμε μία μία τις φέτες από το ψωμί του τοστ.Μετά βάζουμε από πάνω μία μία τις φέτες με το ζαμπόν γαλοπούλα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω το μισό τριμμένο κασέρι.
Επαναλαμβάνουμε για να κάνουμε μία δεύτερη «στρώση».
Στη συνέχεια βάζουμε το γάλα σε ένα μπολ και σπάμε μέσα 5 αυγά.Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε.
Ρίχνουμε το μίγμα αυτό πάνω από το σουφλέ ώστε να πάει παντού.
Το αφήνουμε για 20 λεπτά, προκειμένου να «ρουφήξει» το γάλα και στη συνέχεια το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.