Σήμερα η κηδεία της 11χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από τον θείο της – «Της είπα ότι θα την πάω βόλτα»

6
Κοινοποιήσεις
284
Προβολές
Διαφήμιση

Ο 37χρονος, σκότωσε την ανήλικη με ένα κατσαβίδι που είχε στο αυτοκίνητο του, αφού πρώτα επιχείρησε να τη βιάσει

Θλίψη και οργή έχουν προκαλέσει όσα διαδραματίστηκαν στην Ηλεία, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών, δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της, ο οποίος το 2020 φέρεται να καταδικάστηκε για βιασμό αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 37χρονος, τη σκότωσε με ένα κατσαβίδι που είχε στο αυτοκίνητο του, αφού πρώτα επιχείρησε να τη βιάσει. Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής. Ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή ενώπιον της Ανακρίτριας για τις ειδεχθείς πράξεις που του προσάπτονται.

Κυνικός ο δράστης

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου της και εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας  σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι σε απόσταση 25 χιλιομέτρων περίπου από το σπίτι της και από το σημείο που το άρπαξε ο δράστης.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», είχε «κανονίσει» να πάει βόλτα με την 11χρονη, και μάλιστα της είχε δώσει ραντεβού στις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, αποκάλυψε με κάθε κυνισμό γιατί έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την ανιψιά του. Όπως είπε, ήθελε να ασελγήσει στο παιδί, εκείνο αντιστάθηκε και το δολοφόνησε, με το ένα από τα χτυπήματα να τη βρίσκει στα ζωτικά όργανα. Μετά τη δολοφονία ο θείος της πέταξε το κατσαβίδι σε βάλτο.

Σε νέο βίντεο που παρουσιάζει το in φαίνεται το κορίτσι που μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου.

Ο δράστης έχει πείσει την 11χρονη να την πάει δήθεν μια βόλτα. Ανάβει τα αλάρμ του αυτοκινήτου και την περιμένει. Η 11χρονη τον βλέπει και τρέχει προς το αυτοκίνητο και μπαίνει μέσα.

Είναι ίσως το τελευταίο πλάνο που έχει καταγραφεί ζωντανή η 11χρονη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το κοριτσάκι να μπαίνει στο αυτοκίνητο του δολοφόνου 

Σήμερα το στερνό αντίο

Σήμερα, Τετάρτη 12/6 συγγενείς και φίλοι θα πουν στην 11χρονη Βασιλική το στερνό αντίο. Η εξόδιος ακουλουθία θα τελεστεί στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist