Σήμερα φτιάχνουμε ένα γρήγορο δροσερό πιάτο, αυγά γεμιοστά
Υλικά συνταγής
8 αυγά βρασμένα
3 φέτες μπέικον
⅓ φλιτζ. μαγιονέζα
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 πιπεριά πράσινη (προαιρετικά για ντεκόρ)
1 πιπεριά κόκκινη (προαιρετικά για ντεκόρ)
αλάτι
πιπέρι
cookmik
λιγότερο από 60 λεπτά
τηγάνι, μπολ
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 8 άτομα
Διαδικασία συνταγής
Κόβουμε σε μικρά κυβάκια το μπέικον και το τσιγαρίζουμε. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως το μπέικον και κόβουμε τα αυγά στη μέση.
Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αυγά και τους πολτοποιούμε. Προσθέτουμε μαγιονέζα, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το μπέικον και το φρεσκο κρεμμύδι και γεμίζουμε τα αυγά.
Αφήνουμε τα αυγά στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες. Σερβίρουμε προσθέτοντας προαιρετικά ένα κομμάτι πιπεριάς από πάνω.
.cooklos.gr