Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης – Απών ο πατέρας της

18
Κοινοποιήσεις
581
Προβολές
Διαφήμιση

Την ίδια ώρα θολό παραμένει το τοπίο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Άρειος Πάγος εξέδωσε απόφαση με αφορμή το προηγούμενο ατύχημα στη Χαλκίδα που αναφέρει ότι απαγορεύεται η χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος από ανήλικους χρήστες και μάλιστα επιβάλλεται έξω από κάθε μηχάνημα να υπάρχει σχετική ειδοποίηση ότι απαγορεύεται η χρήση από ανήλικους. Φως στο θέμα θα ρίξει η αυτοψία των εμπειρογνωμόνων που ορίστηκαν όχι μόνο από την αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, αλλά και των τεχνικών συμβούλων όλων των εμπλεκομένων πλευρών που ξεκίνησαν χθες το έργο τους και αναμένεται να παραδώσουν το πόρισμα σε επτά ημέρας.

Εν τω μεταξύ, ο χειριστής του μηχανήματος – παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι δεν ασκήθηκε ποτέ ποινή δίωξη σε βάρος του και παρά το γεγονός ότι διαθέτει άδεια παραμονής και άδεια εργασίας, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ώστε να καταθέσει πώς έγινε το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα ωστόσο με τον δικηγόρο του δεν έχει κληθεί για κατάθεση.

volos.ert.gr

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist