Υλικά
– 1 κιλό γλυκοκολοκύθα
– 2 κιλά κρεμμύδια
– Κρασί
– Ξύδι
– Μπαχαρικά(πιπέρι, μπαχάρι, γαρίφαλο)
– Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και τα σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το ψήνουμε για μια ώρα περίπου.
Προσθέτουμε την κολοκύθα σε κύβους και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά.
*Η συνταγή ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυθέας και δημοσιεύτηκε στον Οδηγό Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας