Εξετάζεται πλέον και η αυτοκτονία για την υπόθεση του πτώματος στο βαρέλι στο Ρέθυμνο

6
Κοινοποιήσεις
289
Προβολές
Διαφήμιση

Έχουν καταλήξει στην πιθανή ταυτότητα του θύματος περιμένουν όμως την επιβεβαίωση ή διάψευση από τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων

Στην τελική ευθεία βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για την λύση του μυστηρίου σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσα σε βαρέλι στον Πλατανιανό Ποταμό. Όλα δείχνουν αυτοκτονία Ρεθεμνιώτη.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι αρμόδιες ερευνητικές αρχές έχουν καταλήξει στην αναγνώριση της ταυτότητας του ανθρώπου που κλείστηκε και πέθανε μέσα στο βαρέλι που βρέθηκε στον Πλατανιανό Ποταμό.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για την αυτοκτονία συγκεκριμένου Ρεθεμνιώτη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί το 2018 από την ευρύτερη περιοχή του Πλατανιά.

Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα ειδικών εξετάσεων για να γίνει η τελική ταυτοποίηση.

Τα ευρήματα εντός του βαρελιού καθώς και η ιατροδικαστική εξέταση που δεν έδειξε στοιχεία εγκληματικής πράξης, είχαν εξ αρχής αφήσει ανοιχτό το θέμα της αυτοκτονίας. Η περαιτέρω έρευνα οδήγησε με ακόμα πιο ισχυρές ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση και θεωρείται πως η άκρη του νήματος έχει ήδη βρεθεί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA και οι λοιπές που έχουν διαταχθεί να γίνουν, αναμένεται να έρθουν και να πιστοποιήσουν αυτό που πιστεύουν οι αρμόδιες αρχές.

 

Πηγή: rethemnosnews.gr

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist