Κατέληξε μετά την καισαρική 38χρονη έγκυος απο κορονοϊό

6
Κοινοποιήσεις
322
Προβολές
Διαφήμιση

Μία 38χρονη έγκυος από την Κατερίνη που νόσησε με κορονοϊό, κατέληξε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά την καισαρική στην οποία υποβλήθηκε και την διασωλήνωσή της.

Οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική να πάρουν το βρέφος, το οποίο είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα voria.gr, η άτυχη γυναίκα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου θετική στην Covid, ενώ διένυε την 33η εβδομάδα της κύησης. Στις 28 Σεπτεμβρίου πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί το Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, στις 30 Σεπτεμβρίου λόγω της κατάστασης της υγείας της γυναίκας, έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Άλλη μια 35χρονη, η οποία ήταν έγκυος, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία και αυτή νοσεί με κορονοϊό, γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του. Και οι δύο γυναίκες, που ήταν έγκυες, δεν είχαν εμβολιαστεί.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist