-
6 ρόδια (καθαρισμένα)
-
1/2 lt κονιάκ
-
1 lt τσίπουρο ή βότκα
-
600 γρ. ζάχαρη
-
1 ξύλο κανέλας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πρώτα τα ρόδια.
Τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο δοχείο που να κλείνει αεροστεγώς.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κονιάκ, το τσίπουρο και τη ζάχαρη, καθώς και το ξύλο κανέλας.
Αφήνουμε το λικέρ να ωριμάσει για 20-25 ημέρες ανακινώντας τακτικά το γυάλινο δοχείο για να λιώσει η ζάχαρη.Το σουρώνουμε σε διπλό τουλουπάνι και το μοιράζουμε σε μπουκάλια του λικέρ.