Σχεδιασμένο για επίδοξους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και για αρχάριους, το νέο σεμινάριο των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να βελτιώσει τις γνώσεις του και να διδαχθεί νέες συνταγές και τεχνικές από τους καλύτερους του κλάδου, για να φτιάχνουν μπάρες και γκρανόλα.
Οι συμμετέχοντες θ΄ ανακαλύψουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια σειρά από υγιεινά σνακ, από μπάρες πορτοκαλιού μέχρι μπάρες από ταχίνι και όλα τα ενδιάμεσα. Θα μάθουν επίσης, από διακεκριμένους σεφ, πώς φτιάχνονται vegan choco balls, energy balls και granola.
Όλα τα υλικά του σεμιναρίου παρέχονται από τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φυλλάδιο συνταγών, ώστε να συνεχίσουν να πειραματίζονται με βάση τις νέες γνώσεις, μετά το πέρας του σεμιναρίου.
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πέμπτη 06/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ και Παρασκευή 07/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ
Διάρκεια σεμιναρίου: 8 διδακτικές ώρες
Κόστος συμμετοχής* 90€.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Λ. Ικάρου &Αρχιμήδους, 1 Νέα Αλικαρνασσός.
Εισηγητές : Νικόλαος Κριτσωτάκης, Bakery Chef. Ασκεί την τέχνη του αρτοποιού εδώ και 23 χρόνια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής στις εταιρίες Τσατσάκης, Επιούσιος, Μαγαράκης και Δαμιανάκης, ενώ μεταγενέστερα διετέλεσε τεχνικός Αρτοποιίας στις εταιρίες πρώτων υλών Bacaldrin, Ledra και Olympic Foods για όλη την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ως RnD Manager στις εταιρείες Βενέτη