Υλικά
3 ώριμες μπανάνες
30 γρ. κακάο
300 γρ. βρόμη
κανέλα σε σκόνη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Στο multi αλέστε τις δύο ώριμες μπανάνες με το κακάο και την κανέλα (προαιρετικά).
Μόλις γίνει το μείγμα λείο, το προσθέτετε στο μπολ με τη βρόμη και ανακατεύετε ώστε να δέσουν τα υλικά.
Σε μια φόρμα ( αποσπώμενη κατά προτίμηση) στην οποία έχει βάλει λαδόκολα, ρίχνετε το μισό μείγμα και το απλώνετε με μια σπάτουλα.
Στη συνέχεια κόβετε σε ροδέλες την τρίτη μπανάνα και τις τοποθετείτε στη σειρά πάνω από το μείγμα.
Σκεπάζετε τις ροδέλες μπανάνες με το υπόλοιπο μείγμα που έχετε κρατήσει. Το στρώνετε με μια σπάτουλα και σκεπάζετε με μια διάφανη μεμβράνη.
Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για τρεις ώρες και στη συνέχεια ξεφορμάρετε.
Μπορείτε να σερβίρετε το γλυκό αμέσως ή να χτυπήσετε στο multi μια ώριμη μπανάνα με κακάο, να περιχύσετε το γλυκό και να το πασπαλίσετε με ξηρούς καρπούς ή ό,τι άλλο θέλετε.
mothersblog.gr