Οι ζέστες στην εποχή της Φίνος Φιλμ

6
Κοινοποιήσεις
285
Προβολές
Διαφήμιση
Στο βίντεο φαίνονται οι αξέχαστοι πρωταγωνιστές των ταινιών, όπως, μεταξύ άλλων, οι Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Βουγιουκλάκη, να μιλούν για το πόση ζέστη είχε τότε, σαν να μιλάνε για τη σημερινή μέρα.

Βίντεο με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες τις οποίες συσχέτισε με τον καύσωνα Κλέωνα που σαρώνει τη χώρα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Φίνος Φιλμ

Στο βίντεο φαίνονται οι αξέχαστοι πρωταγωνιστές των ταινιών, όπως, μεταξύ άλλων, οι Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Βουγιουκλάκη, να μιλούν για το πόση ζέστη είχε τότε, σαν να μιλάνε για τη σημερινή μέρα.

Η Φίνος Φιλμ συνόδεψε με μια λεζάντα το βίντεο που ανήρτησε στα social media: «έφτασε και ο καύσωνας “Κλέων” μαζί με θερμές αέριες μάζες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά!».

Στο κλιπ, φαίνονται σκηνές από τις ταινίες «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Βάλτος», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Έλα στο Θείο», «Ο Κατεργάρης», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Ταξίδι», «Εκείνος και Εκείνη», «Η Αμαρτία της Ομορφιάς» και «Ο Τσαρλατάνος»

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist