Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει ο 29χρονος που δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από έναν 22χρονο για μία προσπέραση.

6
Κοινοποιήσεις
312
Προβολές
Διαφήμιση

Ανησυχία για τον 29χρονο στην Κρήτη – Εξακολουθεί να έχει τη σφαίρα καρφωμένη στον εγκέφαλό του

Ο 29χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, 3 Αυγούστου, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο νεαρός βρίσκεται ακόμα υπό καταστολή, ενώ οι ιατρικές προσπάθειες επικεντρώνονται στην αφύπνισή του προκειμένου να αξιολογηθεί η νευρολογική του κατάσταση, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου, Ανέστη Κιούλπαλη.

Ο ίδιος δήλωσε στο neakriti.gr ότι ο νεαρός εξακολουθεί να βρίσκεται υπό καταστολή χωρίς να έχουν εκδηλωθεί νέες επιπλοκές. Η αφύπνισή του θα γίνει με σταδιακά βήματα, μετά την υποχώρηση του οιδήματος, προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του κατάσταση, συμπλήρωσε ο κ. Κιούλπαλης.

Η σφαίρα παραμένει καρφωμένη σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο στον εγκέφαλο του 29χρονου. Παρ' όλα αυτά, σχεδιάζονται προσπάθειες για την μελλοντική αφαίρεσή της, πιθανώς σε ειδικό κέντρο νευροχειρουργικής όπου διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία. Ο διευθυντής της ΜΕΘ εξήγησε ότι η διαδικασία αυτή είναι περίπλοκη, καθώς η σφαίρα έχει περάσει κοντά στον ινιακό λοβό του εγκεφάλου και πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά τα ρίσκα.

Ο φερόμενος ως δράστης του περιστατικού, ένας 22χρονος, παραμένει αφανής και δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Αλέξη Κούγια, υπάρχουν πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι και άλλα άτομα μπορεί να έλαβαν μέρος στην επίθεση. Ο δικηγόρος έχει λάβει εντολή να συνδράμει τις αστυνομικές αρχές στη διερεύνηση της υπόθεσης και την εντοπισμό πιθανών άλλων δραστών.

 

 

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist