Yλικά
1 μήλο
200 γρ. κεράσια
4 βερύκοκα
1 αχλάδι
1 κουτ. σταφίδα
100 γρ. φρούτα κάντιτα
10 κουτ. αλεύρι
1 κουτ. μαγιά σε σκόνη
10 κουτ. ζάχαρη
λίγο αλάτι
200 γρ. βούτυρο
300 γρ. μαρμελάδα
μερικά βατόμουρα
4 αυγά
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά όλα τα φρούτα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Κόβουμε και τα φρούτα κάντιτα και τα ανακατεύουμε με 1 κουταλιά αλεύρι.
Κοσκινίζουμε το υπόλοιπο αλεύρι σε μια λεκάνη και προσθέτουμε την μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά
Προσθέτουμε και τα αυγά χωρίς να σταματήσουμε να ανακατεύουμε,έπειτα ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο τα φρέσκα φρούτα και ταφρούτα κάντιτα.
Όταν το μείγμα δέσει καλά το ρίχνουμε σε ένα αλευρωμένο και βουτυρωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία και μισή ώρα.
Το βγάζουμε από το φούρνο και αφού κρυώσει το αλείφουμε με τη μαρμελάδα την οποία έχουμε βράσει με 2 κουταλιές νερό προηγουμένως.