Από τον Στέλιο Παρλιάρο και την Γωγώ Δελογιάννη μια εκπληκτική αξεπέραστη συνταγή.Σαρλότ σοκολάτας.Υλικά:
1 πακέτο σαβαγιάρ
300 γρ. γάλα
30 γρ. ρούμι ή κονιάκ
Για τη Μους
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο
150 γρ. γάλα
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή
Για τη διακόσμηση
200 γρ. φύλλα σοκολάτας για γαρνίρισμα
Φρούτα του δάσους για διακόσμηση
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο.