Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας για ομόφυλα: “Ο δικαιωματισμός οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις”

5
Κοινοποιήσεις
248
Προβολές
Διαφήμιση

Για το θέμα τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και για την ανακοίνωση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, τοποθετήθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 103.1 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας.

Ο κ. Ανδρέας τόνισε πως υπήρξε μια μακρά και αναλυτική συζήτηση στο πλαίσιο συνεδρίασης της Συνόδου, όπου για πολλοστή φορά τονίστηκε ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία μάλιστα εκλαμβάνονται ως κατακτήσεις του σύγχρονου πολιτισμού.

Ο Μητροπολίτης ωστόσο υποστήριξε πως οι τωρινές διεκδικήσεις σχετίζονται με τον δικαιωματισμό και όχι με τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, εξηγώντας πως ο δικαιωματισμός ιδεολογικοποιεί και οδηγεί σε αδιέξοδο και σε ακραίες καταστάσεις αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Σεβόμαστε τις μειοψηφείς αλλά και οι μειοψηφείς οφείλουν να σέβονται την πλειοψηφία» ανέφερε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης χαρακτηριστικά.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist