Διαγνώστηκε με καρκίνο και αφού έκανε χημειοθεραπείες της είπαν ότι έκαναν λάθος διάγνωση

5
Κοινοποιήσεις
248
Προβολές
Διαφήμιση

Μια 39χρονη μητέρα δύο παιδιών στο Τέξας των ΗΠΑ διαγνώστηκε με καρκίνο και άρχισε να υποβάλλεται σε βαριές χημειοθεραπείες, ενώ οι γιατροί της είχαν δώσει 15 μήνες ζωής. 

Ωστόσο, αποδείχθηκε πως οι γιατροί έκαναν λάθος και η γυναίκα δεν είχε καρκίνο.

Η Lisa Monk το 2022 μπήκε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στομάχι. Οι εξετάσεις έδειξαν δύο πέτρες στα νεφρά αλλά και μια μάζα στη σπλήνα της, την οποία και αφαίρεσε, έπειτα από μια πετυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή. Η βιοψία αρχικά στάλθηκε σε τρία διαφορετικά εργαστήρια και στη συνέχεια και σε τέταρτο, το οποίο την ενημέρωσε ότι έχει μια σπάνιας μορφής καρκίνου, ο οποίος παρά τις θεραπείες, δύσκολα αντιμετωπίζεται.

Οι γιατροί της έδωσαν 15 μήνες ζωής και εκείνη έπρεπε να βρει ένα τρόπο να το πει στην οικογένειά της. Προτίμησε να τους πει ότι είναι κάτι σοβαρό και πως θα το παλέψει. Τότε άρχισε ένα αρκετά επίπονο και επιθετικό σχήμα χημειοθεραπειών.

Μετά την πρώτη χημειοθεραπεία έχασε όλα της τα μαλλιά, ενώ η δεύτερη της προκάλεσε συχνούς εμετούς. Κι ενώ η ψυχολογία της είχε αρχίσει να πέφτει, σε ένα ραντεβού ρουτίνας που έκανε με τον γιατρό της μέσα στον Απρίλιο, διαπιστώθηκε ότι η είχε γίνει λάθος στην αρχική διάγνωση.

Ο γιατρός της αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ καρκίνο και της ζήτησε συγγνώμη για το τρομακτικό λάθος που είχε κάνει, το οποίο την είχε υποβάλλει σε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Έναν χρόνο μετά την περιπέτειά της, τόσο η Monk όσο και η οικογένειά της εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις ψυχικές, συναισθηματικές και οικονομικές επιπτώσεις από το φρικτό λάθος του νοσοκομείου.

Φωτό:pronews.gr ,happenednow.gr
Πηγή: pronews.gr

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist