Από την Πέμπτη, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα

220
Προβολές
Διαφήμιση
Την Κυριακή 28 Απριλίου ανοικτά καταστήματα και την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα κλειστά.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας, που θα ισχύσει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 9:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

«Μετά τα τεκμηριωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον δείκτη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τα οποία καταγράφουν πτώση 3% στο τέταρτο τρίμηνο του 2023 για τα μικρά καταστήματα που λειτουργούν με απλογραφικά βιβλία και ύστερα από τρεις δύσκολους μήνες στο ξεκίνημα του 2024, εύχομαι και ελπίζω τούτη η εορταστική περίοδος να σημάνει την απαρχή της αύξησης της αγοραστικής κίνησης» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης.

Εκπρόσωποι του λιανεμπορίου επισημαίνουν ότι οι τιμές κινούνται στα περυσινά επίπεδα κι ευελπιστούν ότι ο τζίρος τους θα αγγίξει το 1,5 δισεκ. ευρώ. «Ευελπιστούμε ότι το δώρο των ιδιωτικών υπαλλήλων, οι συντάξεις που θα μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, όλα αυτά θα τονώσουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών ούτως ώστε να εισπράξει και η αγορά» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Νικόλαος Κουγιουμτζής.

Αναλυτικά η λειτουργία των καταστημάτων

 

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist