Γλυκάδια, κοκορέτσι ή γαρδούμπες; Μερακλίδικοι κρεατομεζέδες που θα κλέψουν την παράσταση στο πασχαλινό τραπέζι.
Μπορεί όλο τον χρόνο να περιμένουμε το σουβλιστό αρνί του Πάσχα, έλα όμως που στο τραπέζι της Λαμπρής συχνά την παράσταση καταφέρνουν να κλέβουν τα «τριγύρω», όλοι εκείνοι οι μερακλίδικοι κρεατομεζέδες που ανοίγουν την όρεξη και δίνουν το σύνθημα της γιορτής. Επειδή έχουν τα κόλπα τους και τα μυστικά τους, μαζέψαμε εδώ μερικές από τις αγαπημένες μας συνταγές για επιτυχημένα μαγειρέματα.
Ο δημοφιλέστερος μεζές του πασχαλινού τραπεζιού, το κοκορέτσι, μπορεί να φαίνεται δύσκολη υπόθεση αλλά δεν είναι, αν ακολουθήσει κανείς μερικούς βασικούς κανόνες στην επιλογή των υλικών.
Λεπτομερείς οδηγίες βήμα-βήμα και μερικά μικρά μυστικά θα εξασφαλίσουν το λαχταριστό αποτέλεσμα. Και έπειτα υπάρχουν και οι παραλλαγές -από κοκορέτσι σε τηγανιά μέχρι κοκορέτσι σε τερίνα με ρίγανη, σκόρδο και λεμόνι.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ