Σπύρος Καλλέργης | "Ενωμένο Μαλεβίζι"

Ενωμένο Μαλεβίζι

«Όλοι μαζί μπορούμε» να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο.Τα νέα δεδομένα του «Κλεισθένη»,όπως η απλή αναλογική και η μερική αυτοτέλεια των Δημοτικών Κοινοτήτων δικαιολογούν απόλυτα το όνομα και το έμβλημα της παράταξης μας.

Με στόχο την ενότητα και την κοινωνική συνοχή, δεσμευόμαστε ως Δημοτική Αρχή με πρωτεργάτες τα άξια στελέχη μας να εργαστούμε, στην πολιτική κατεύθυνση που θα εξασφαλίσει ισονομία, ισοπολιτεία και ίσα δικαιώματα για όλους τους Δημότες.

Με όραμα και με αναπτυξιακό σχεδιασμό μπορούμε να εξασφαλίσουμε  ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.    

Σπύρος Καλλέργης

Μετά από ώριμη σκέψη και απόλυτο σεβασμό, ζητώ από τους δημότες μας να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Η εμπειρία και οι γνώσεις που έχω αποκτήσει από την έως τώρα επιχειρηματική και κοινωνική μου δραστηριότητα, με καθιστούν έτοιμο και αποφασισμένο για να συμβάλω τα μέγιστα για τον  τόπο μας.

Με όραμα και με αναπτυξιακό σχεδιασμό μπορούμε να εξασφαλίσουμε  ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.    

Στείλε το μήνυμα σου στον Σπύρο Καλλέργη  info@enomenomalevizi.gr

Τα Νέα Της Παράταξης ``Ενωμένο Μαλεβίζι``

"Ενωμένο Μαλεβίζι" Τα τελευταία νέα της Παράταξης του Σπύρου Καλλέργη

Υποψήφιοι Συνδυασμού

 • Γιώργος Αεράκης
  Γιώργος Αεράκης
  Δημοτικός Σύμβουλος
 • Παναγιώτης Σαββόγλου
  Παναγιώτης Σαββόγλου
  Εκτελεστικός Διευθυντής
 • Κωνσταντίνος Μακριδάκης
  Κωνσταντίνος Μακριδάκης
  Υπάλληλος ΔΕΗ
 • Κωνσταντίνος Σύρμος
  Κωνσταντίνος Σύρμος
  Συγγραφέας

Απόψεις υποψηφίων

Κώστας Μαμουλάκης- Τα νέα της Παράταξης ``Νέοι Δρόμοι``

Μενέλαος Μποκέας- Τα νέα της Παράταξης ``Το Μαλεβίζι Μπορεί!``

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Γιώργος Αεράκης
Δημοτικός Σύμβουλος

Ονομάζομαι Γεώργιος Β. Αεράκης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Λινοπεράματα, και τα τελευταία χρόνια διαμένω στο Γάζι με την οικογένειά μου. Γονείς μου είναι ο Βασίλης Αεράκης (Φραγκοβασίλης), με καταγωγή από τα Ανώγεια, και η Ελευθερία Αναγνωστάκη, με καταγωγή από το Αστυράκι. Έχω δύο αδέρφια, το Μιχάλη και την Κατερίνα.

Είμαι παντρεμένος από την Τύλισο με την Στέλλα Παπάζογλου, και έχω μία κόρη, την Μαρία. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον Πρωτογενή τομέα, και στον τομέα του Τουρισμού.

Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως και σήμερα.

Επίτιμο και βραβευμένο μέλος της UNESCO, για την προσφορά μου στα κοινά και στον Πολιτισμό (2015).

Διετέλεσα: - Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού του Δ. Μαλεβιζίου (2010 - 2015). - Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δ. Μαλεβιζίου (2010 - 2016). - Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λινοπεραμάτων (2014 - 2016). - Πρόεδρος της Επιτροπής <<EL GRECO FODELE 2014>> (2012 - 2016). - Πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου (2014 - 2015) - Πρόεδρος Σκοπευτικού Συλλόγου "Αγ. Γεώργιος Επανωσήφης". - Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού "ΥΔΡΑΥΛΙΣ".

• Κατέρχομαι στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, συμμετέχοντας στο συνδυασμό <<ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ>> με επικεφαλής τον Σπύρο Καλλέργη και συνυποψηφίους αξιόλογους με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο μας.

 *Ο Γιώργος Αεράκης, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ενωμένο Μαλεβίζι" του Σπύρου Καλλέργη.

Παναγιώτης Σαββόγλου
Εκτελεστικός Διευθυντής

Βιογραφικό Σημείωμα Σαββόγλου Παναγιώτη

 Γεννήθηκα το 1984 στην Καβάλα και από το 2010 είμαι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Μαλεβιζίου. Διαμένω στην Ροδιά με τα δύο μου παιδία και την σύζυγο μου Αγγελική Ρεράκη καθηγήτριας πληροφορικής, κόρη του λυράρη Αντώνη Ρεράκη και της Ελένης Καλλέργη από το Καβροχώρι.

 Είμαι πτυχιούχος Χρηματοοικονομικών & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστήμιο του Portsmouth της Αγγλίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου Highbury και έχω φοιτήσει στο μεταπτυχιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Greenwich του Λονδίνου στα Χρηματοοικονομικά & Πληροφοριακά Συστήματα.

 Στην 15ετή και πλέον εργασιακή μου εμπειρία έχω διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε διάφορες καταξιωμένες εταιρείες της αγοράς στους κλάδους των επενδύσεων, κατασκευών, της αεροπορίας, των ξενοδοχείων και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι ως Εκτελεστικός Διευθυντής σε τουριστική εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο.

 Αποτελώ επίτιμο μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Τεχνικών Αναλυτών του Λονδίνου και πρωτεργάτης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη, όντας συνιδρυτής της εταιρείας Κοινωνικό Επιχειρείν Κρήτης.

 Στόχος μου είναι με την επιστημονική μου κατάρτιση και εκμεταλλευόμενος την έως τώρα εργασιακή μου εμπειρία, να συμβάλω τα μέγιστα για τον τόπο αυτό. 

 Τον τόπο που επέλεξα να ζήσω, να κάνω οικογένεια και να μεγαλώσω τα δύο μου παιδία. Ένα τόπο μου με αγκάλιασε και τον αγάπησα.

 Σήμερα με την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου, καλούμαι να κατακτήσω ίσως την σπουδαιότερη κορυφή στην ζωή του ανθρώπου. Το να μπορέσω να προσφέρω στην κοινωνία, κερδίζοντας συγχρόνως την εκτίμηση των συμπολιτών μου.

 Δεσμεύομαι απέναντι στα δύο μου αγγελούδια, ότι με σωστό σχεδιασμό και όραμα, το αύριο του τόπου μας θα είναι αυτό που του αξίζει. 

 Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Σαββόγλου Παναγιώτης

 

 Παναγιώτης Σαββόγλου, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ενωμένο Μαλεβίζι" του Σπύρου Καλλέργη.

Κωνσταντίνος Μακριδάκης
Υπάλληλος ΔΕΗ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος  Μακριδάκης Κωνσταντίνος του Μιχαήλ.

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1974 από μια μέση οικογένεια με καταγωγή από τον Κρουσώνα Μαλεβιζίου.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Κροντηρά με την οποία  έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά και ζούμε μόνιμα στο Πολύδροσο Γαζίου .

Είμαι διπλωματούχος μηχανικός με πιο πρόσφατο δίπλωμα μηχανικού αεροσκαφών όπου και ασχολούμαι τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στον ελεύθερο χρόνο μου σε ιδιωτικά αεροπλάνα .

Είμαι μόνιμος υπάλληλος ΔΕΗ στην ΑΗΣ Λινοπεραμάτων ως αρχιτεχνίτης τορναδόρος από το 2005 .
Με τα κοινά η σχέση μου ξεκινάει από τα μαθητικά μου χρόνια στο γυμνάσιο και λύκειο ως  μέλος στα πενταμελή και δεκαπενταμελή ενώ έχω και θητεία ως  εκκλησιαστικός επίτροπος στην Ενορία του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου & Ελένης στο Πολύδροσο Γαζίου .

Ασχολούμαι με το συνδικαλισμό από την αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας και είμαι  εκπρόσωπος της ΔΕΗ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου τα τελευταία δέκα χρόνια , αντιπρόεδρος στην λέσχη προσωπικού της ΔΕΗ , και αντιπρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Αλμυρού Μαλεβιζίου .

Εντάχθηκα στο πλευρό του Σπύρου Καλλέργη για την έξωθεν καλή μαρτυρία του , το ήθος
που τον διακρίνει , και την ακεραιότητα του. Μαζί ενωμένοι μπορούμε και θέλουμε να οδηγήσουμε το Μαλεβίζι ψηλά .

*Ο Κωνσταντίνος Μακριδάκης, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ενωμένο Μαλεβίζι" του Σπύρου Καλλέργη.

Κωνσταντίνος Σύρμος
Συγγραφέας

Είμαι ο Κωνσταντίνος, 40 ετών. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης και διαμένω μόνιμα στο Παλαιόκαστρο, του Δήμου Μαλεβιζίου. Είμαι συγγραφέας, στιχουργός και αρθρογράφος.

Είμαι ένας προβληματισμένος πολίτης, που θέλει να κάνει κάτι παραπάνω για τον τόπο που ζει, που θέλει, μέσα από την συμμετοχή του στα κοινά, να δώσει προτεραιότητα στον πολιτισμό και στην ισοτιμία μεταξύ των ανθρώπων. Ως εκ γενετής άτομο με κινητική αναπηρία, είχα την ευκαιρία να δω την ζωή από ένα άλλο πρίσμα. Θέτοντας διαφορετικές προτεραιότητες, κατανοώντας την αξία της κάθε στιγμής και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου.

Κατανόησα, από την θέση που βρίσκομαι, πως η αναπηρία δεν θα έπρεπε να είναι κάτι, που ο εκάστοτε άνθρωπος κουβαλά με ντροπή, πως δεν θα έπρεπε να είναι μία προσωπική τραγωδία. Κατανόησα πως, αναπηρία είναι η ανικανότητα της κοινωνίας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στον ανάπηρο άνθρωπο να έχει τον έλεγχο της ζωής και των επιλογών του.

Η συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές, δεν περιορίζεται και δεν στοχεύει μόνο στα θέματα των ατόμων με αναπηρία, θέλω ο πολιτισμός να μπει σε πρώτο πλάνο, γιατί, ακράδαντα πιστεύω πως ο πολιτισμός κι η ενασχόληση των παιδιών με τις τέχνες και τις διαφορετικές κουλτούρες, μπορεί να μεγαλώσει ανθρώπους που θα απεχθάνονται τον φασισμό και τον ρατσισμό, ανθρώπους που θα σέβονται το χρώμα, το φύλο, τα πιστεύω, την κάθε επιλογή του άλλου ανθρώπου.

Και λίγα λόγια για την επαγγελματική και κοινωνική μου δραστηριότητα. Από το 2018 διατελώ Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου. Είμαι μέλος του Οργανισμού Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδας «iliving» ενώ υπήρξα και μέλος της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών.

Το μυθιστόρημά μου: «Το Μπλε Τετράδιο», (εκδ. Λυκόφως, 2017), βραβεύτηκε ως βιβλίο της χρονιάς 2017, από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.). Το διήγημά μου: «Πορφυρό νερό» επιλέχθηκε για την συλλογή διηγημάτων «Παράξενες μέρες στο Ηράκλειο». Στιχουργικά συμμετείχα στο μουσικό CD «Σε τόπους που δεν ξέρω». Επίσης αρθρογραφώ στις ιστοσελίδες τέχνης και πολιτισμού: olograma.art και iart.gr. Διηγήματα μου αναρτώνται entropiaradio.gr.

 *Ο Κωνσταντίνος Σύρμος, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ενωμένο Μαλεβίζι" του Σπύρου Καλλέργη.