Δημήτρης Πιτσικάκης | "Συνεργασία Ευθύνης"

Συνεργασία Ευθύνης

Το λογότυπο της νέας Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης» δημιουργήθηκε με γνώμονα τους τρεις βασικούς πυλώνες, που είναι και το πνεύμα της παράταξης: Συνεργασία-Ευθύνη-Όραμα.

Πέρα από το ίδιο το όνομα, που εκφράζει αυτές τις αξίες, χρησιμοποιήθηκε μια στιβαρή αλλά μοντέρνα γραμματοσειρά, σε συνδυασμό με μία χειρόγραφη δηλώνοντας ακριβώς πως η πόλη μας ενώνει όλους ανεξάρτητα από ποια παράταξη προερχόμαστε.Η τεχνοκρατική ματιά και η γνώση ικανών στελεχών συνδυάζεται με τη δημιουργικότητα των νέων προσώπων, με κοινό όραμα την προσφορά και την βελτίωση της ζωής όλων των κατοίκων.

Τα χρώματα που επιλέχθηκαν συμβολίζουν όχι μόνο τις πολιτικές παρατάξεις, αλλά και την αγάπη για το περιβάλλον, για την οικογένεια και για τον άνθρωπο.

Δημήτρης Πιτσικάκης «Συνεργασία ευθύνης»

Με όραμα για το Μαλεβίζι

Δημήτρης Πιτσικάκης

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

Θέλω να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, για να βοηθήσω ετούτο τον τόπο, να πάει ένα βήμα παρακάτω.

 

Με αγώνα, πίστη και όραμα για το Μαλεβίζι θέλω να χτίσω ένα αύριο διαφορετικό για εμάς και τα παιδιά μας!

 

Στείλε το μήνυμα σου στον Δημήτρη Πιτσικάκη  [email protected]

Τα Νέα Της Παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης Με Όραμα για το Μαλεβίζι»

"Συνεργασία Ευθύνης !" Τα τελευταία νέα της Παράταξης του Δημήτρη Πιτσικάκη

Επίσημη ανακοίνωση της Συνεργασίας Ευθύνης για τα μέλη της παράταξης που θα αποτελέσουν τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 2024-2028

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Συνεργασίας Ευθύνης για τα μέλη της παράταξης που θα αποτελέσουν τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου για ...

Περισσότερα

Υποψήφιοι Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι»

  • Δημήτρης Πιτσικάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Βιογραφικό
    Δημήτρης Πιτσικάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Βιογραφικό
  • Δημήτρης Δακανάλης
    Δημήτρης Δακανάλης
  • Κώστας Μπουμάκης
    Κώστας Μπουμάκης
  • Στέφανος Τερζάκης
    Στέφανος Τερζάκης
  • Γιώργος Μπαλάσκας
    Γιώργος Μπαλάσκας
  • Γεωργία Σμαργιανάκη
    Γεωργία Σμαργιανάκη
  • Ανδρέας Απλαδάς
    Ανδρέας Απλαδάς
  • Μαρία Χαχλιουτάκη
    Μαρία Χαχλιουτάκη
  • Μαρία Πιτσικάκη
    Μαρία Πιτσικάκη
  • Κατερίνα Αεράκη
    Κατερίνα Αεράκη
  • Γιώργος Ταμπακάκης
    Γιώργος Ταμπακάκης

Απόψεις υποψηφίων

Κώστας Μπουμάκης: Το Μαλεβίζι ως Δήμος πρότυπο που θα συνδυάσει αρμονικά όλες τις μορφές Τουρισμού σε 12μηνη διάρκεια

Άρθρο του Κώστα Μπουμάκη * Αμμουδάρα, Παντάνασσα, Παλαιόκαστρο, Μαδές, Λυγαριά, Αγία Πελαγία, Ψαρομούρα, Μονοναύτης, Φόδελε, καθώς και πολλά μικρά κολπάκια...

Επιστολή Γεωργίας Σμαργιανάκη για τις σημερινές αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου

Από την Γεωργία Σμαργιανάκη, υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης- Όραμα για το Μαλεβίζι», πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω...

Μενέλαος Μποκέας- Τα νέα της Παράταξης

Δημόκριτος Σαλούστρος- Τα νέα της Παράταξης

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Δημήτρης Πιτσικάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Πιτσικάκης είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, επικέφαλης της παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης, γεννήθηκε το 1975, στον Κρουσώνα, και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια.

Μια παραδοσιακή Κρητική οικογένεια, εργατική που μεγάλωσε πέντε υπέροχα παιδιά δουλεύοντας σκληρά.

Κτηνοτρόφος ο πατέρας του, ο Λευτέρης Πιτσικάκης.

Μαγείρισσα η μητέρα του Κατερίνα (το γένος Γωνιανάκη) , στο Κέντρο ειδικών Παιδιών, σήμερα απολαμβάνει τους κόπους μιας ζωής, βλέποντας παιδιά και εγγόνια να προοδεύουν.

Οι ρίζες της οικογένειας είναι από γενιά σε γενιά Κρουσιανιώτικες.

Διδάγματα ζωής δεν πήρε μόνο από τους γονείς του, ο Δημήτρης Πιτσικάκης, αλλά και από τις γιαγιάδες και τους παππούδες του.

Τη Μαρία Σκουλά και τον Γιάννη Γωνιανάκη (Μανιακογιάννη), γνωστοί για τους αγώνες τους στην Εθνική Αντίσταση.

Τη Δημοκρατία Ξυλούρη και τον παππού του, Δημήτρη Πιτσικάκη, τον Κουτουλό –Δημήτρη που φέρει και το όνομά του.

Παρατσούκλι που ο ίδιος διατηρεί και συνεχίζει τιμώντας την οικογενειακή παράδοση.

Έχοντας ως φάρο, τις αρχές αυτής της μεγάλης οικογένειας, ο Δημήτρης Πιτσικάκης ο νεότερος, μεγάλωσε στη γενέτειρά του, όπου και πήγε σχολείο.

Μόλις ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις αναχώρησε για την Αθήνα όπου έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα.

Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, αυτοδημιούργητος, και χάρη στην οξυδέρκειά του, έχει αναπτυχθεί πλέον σε πολλούς τομείς, όπως την εστίαση, τον τουρισμό, τη ναυτιλία, τη βιοτεχνία, τον χώρο του αυτοκινήτου.

Τιμώντας την παράδοση της οικογένειας διατηρεί ακόμα και σήμερα την κτηνοτροφική του μονάδα.

Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με τον χώρο του αθλητισμού, στην τοπική ομάδα του Κρουσώνα.

Ο ίδιος ευτύχησε και δημιούργησε επίσης μια μεγάλη οικογένεια και σήμερα βλέπει να μεγαλώνουν και να προοδεύουν τα έξι παιδιά του. Οι δυο μεγάλες κόρες του εισήχθησαν στο ελληνικό πανεπιστήμιο, και οι δύο μικρότερες, φοιτούν στη δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Οι δυο γιοί της οικογένειας εργάζονται στις επιχειρήσεις ενώ παράλληλα συνεχίζουν τον δρόμο της μάθησης. Οι οικογενειακές επιχειρήσεις είναι το δεύτερο σπίτι όλων των παιδιών. Μαζί με τη σύζυγό του Αργυρώ Κουμάκη, δίνουν έναν διαρκή αγώνα για την ανατροφή τους.

Η αγάπη του, για τον τόπο του και το γεγονός ότι ήθελε τα παιδιά του να μεγαλώσουν στα πάτρια εδάφη, τον οδήγησαν να επιστρέψει πίσω στην Κρήτη, όπου και χαράσσει ανοδική πορεία τα τελευταία 20 χρόνια.

Το έμφυτο επιχειρηματικό του δαιμόνιο, η δημιουργικότητα και η μεθοδικότητά του και πάνω από όλα η υψηλή αντιληπτική ικανότητα σε συνδυασμό με τα όσα διδάχτηκε από τους γονείς του, τον σεβασμό, τη συνέπεια, την εργατικότητα, πολύ γρήγορα τον έκαναν έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες.

Δυνατό του σημείο επίσης οι διαπροσωπικές σχέσεις, η εμπιστοσύνη που χτίζει με τους ανθρώπους και η αμείωτη διάθεση για προσφορά.

Τον Ιούνιο του 2023, έχοντας πλέον γεμάτη τη φαρέτρα του, με εμπειρία, γνώση και εφόδια, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ηγηθεί της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης», διεκδικώντας την ψήφο των Μαλεβιζιωτών, αφουγκραζόμενος την ανάγκη της ίδιας της κοινωνίας.

Μια σημαντική απόφαση με ένα μόνο γνώμονα ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.

Δημήτρης Δακανάλης

*Βιογραφικό Δημήτρη Δακανάλη

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1979 και έχω καταγωγή από τα Ανώγεια Μυλοποτάμου. Γονείς μου είναι ο Κωνσταντίνος Δακανάλης και η Αικατερίνη Στρατίδου. Είμαι κάτοικος Μαλεβιζίου από το  1989 και σίγουρα ο τόπος που έχω επιλέξει να μεγαλώσουν τα παιδιά μου .

Κατοικούσα στο Τσαλικάκι για πολλά χρόνια . Την περίοδο του covid μετακόμισα στο Κεραμούτσι ένα χωριό που αγαπώ ιδιαιτέρα καθώς εκεί έχω μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια .Τα τελευταία 2 χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος Γαζιού   

Είμαι παντρεμένος με την Δαριβιανάκη Ελένη και πατέρας 2 παιδιών, της Κατερίνας και του Κωνσταντίνου .

Ως ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ «Κατερίνα», δραστηριοποιούμαι 23 χρόνια στο χώρο των ψυχαγωγικών πάρκων, εντός και εκτός Κρήτης.

Συγχρόνως, έχω ασχοληθεί με την δημιουργία εκδηλώσεων με θέμα το παιδί.

Είμαι πρόεδρος στο σωματείο πάρκων αναψυχής Ελλάδος ΣΩ.Π.Α.Ε που δραστηριοποιείται στον κλάδο παιχνιδιών ψυχαγωγίας σε πανελλήνιο επίπεδο .
Λόγο της θέσης μου στο σωματείο είμαι σε επιτροπές δήμων της Ελλάδος σαν γνωμοδοτικό όργανο για ότι αφορά οργάνωση εκδηλώσεων ( χριστουγεννιάτικες – αποκριάτικες κ.α. εκδηλώσεις ) όπως και για ότι αφορά εκδόσεις αδειών , θέματα ασφαλείας , δημοπρασίες χώρων στα πάρκα ψυχαγωγίας – λούνα παρκ .

Τέλος , ήμουν μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου & 2ου νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας καθώς και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας. Εκεί κατάλαβα πότε κάποιος δουλεύει πραγματικά για τον συνάνθρωπο του και πότε δουλεύει για την προσωπική του προβολή μέσα από τα παιδιά .

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές γιατί :

Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να βοηθάω τους συνανθρώπους μου και να προσφέρω στο σύνολο μίας κοινωνίας χωρίς προσωπικές ανταμοιβές .

Μέσα από την οικογένεια μου αλλά και την καθημερινότητα μου στο επαγγελματικό μου τομέα, έχω κατανοήσει ότι πρέπει όλοι να προσπαθούμε, καθημερινά για το μέλλον και την ασφάλεια  των παιδιών μας. Αυτός είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο θα εργαστώ σ'αυτόν τον τόπο όπου ζούμε.

Μέσα από τη δουλειά μου, συνεργάζομαι με πολλούς δήμους της Ελλάδος με αποτέλεσμα να βλέπω πολλές θετικές κινήσεις τους πάνω σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και όχι μόνο αυτά. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να με εμπιστευτείτε, ώστε να προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε και στον δικό μας Δήμο.

Όταν μου έγινε πρόταση από την παράταξη του κ. Πιτσικάκη Δημήτρη, αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του γιατί είναι ένας άνθρωπος με  όραμα , θέληση και ζει στην πραγματικότητα και όχι σε ουτοπίες. Επίσης, πιστεύω πως αξιολογώντας από την πλευρά μου σωστά  τους υπόλοιπους της ομάδας του, αποτελεί το τελικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος.

Το ποιο βασικό για μένα και δεν ξεχνώ να το αναφέρω , ακόμη και μέσα στα υπουργεία για θέματα σωματείου είναι ότι

Πρέπει να δουλεύουμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

 * Ο Δημήτρης Δακανάλης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

Κώστας Μπουμάκης

*Βιογραφικό Κώστα Μπουμάκη

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι μέλος της τρίτεκνης οικογένειας του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΥΜΑΚΗ (το γένος ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ).

Με την σύζυγο μου ΧΑΙΡΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με καταγωγή από τα ΑΝΩΓΕΙΑ έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά τον Μιχάλη και την Πέπη !

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου από το 2011.

Τα τελευταία 6 χρόνια (2017-2023) είχα διατελέσει ΠΡΟΕΔΡΟΣ στον ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ με αποκορύφωμα την φετινή κατακτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ φέρνοντας για άλλη μια φορά το τρόπαιο στο ΜΑΛΕΒΙΖΙ

Δεχόμενος την πρόταση – πρόσκληση του καλού μου φίλου ΠΙΤΣΙΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ δεν σας κρύβω ότι μπροστά μου είδα μια τεράστια πρόκληση να συμμετέχω και εγώ ενεργά πλέον στο όραμα και στις ιδέες του υποψηφίου δημάρχου μας, που είναι ταυτόσημές με εμένα και σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας του δήμου μας κακώς και στο πρόγραμμα της οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης που θα εφαρμόσει για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας!

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας νέοι άνθρωποι από κάθε γωνία και περιοχή του δήμου μας μαζί με εκείνους που έχουν την εμπειρία, αποτελούν ένα κράμα ανθρώπων που εγγυάται την σκληρή δουλειά και την επιτυχία!

Σήμερα έχοντας ως εφόδιο την αγάπη μου για τον τόπο και κοιτάζοντας σας στα μάτια νοιώθω την ανάγκη να σας ζητήσω, όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια που μοναδικό σκοπό έχει ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας, χτίζοντας γέφυρες αλληλεγγύης, πολιτισμού και κατανόησης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου μας, σε κάθε πόλη, χωριό ή οικισμό με αίσθημα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον τούτου του ευλογημένου τόπου!

 * Ο Κωνσταντίνος Μπουμάκης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

Στέφανος Τερζάκης

*Βιογραφικό Στέφανου Τερζάκη

Γεννήθηκα στον Αίμονα Μυλοποτάμου, στον νομό Ρεθύμνης και κατοικώ στο Γάζι. Είμαι Γιος του αείμνηστου Χαράλαμπου Τερζάκη και της Αναστασίας Παλαμιανάκη. Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Παπαδάκη και έχουμε έναν γιο, τον Χαράλαμπο.

Είμαι έμπορος και Συνιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Ζωοτροφών «ΤΕΡΖΑΚΗΣ» απο το 2009,που εδρεύει χρόνια τώρα στο Γαζι, με αγροτικά είδη-εξοπλισμό για παραγωγικά & κατοικίδια ζώα, ζωοτροφές κ.α.

Όραμα μου είναι λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με τον πρωτογενή τομέα,να μπορέσω να αναδείξω τα τοπικά προίοντα που παράγει το Μαλεβίζι.

Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε σε συνεργασία με τους Παραγωγούς Συνεταιρισμούς, Επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα και Πολιτιστικούς Συλλόγους,με την δημιουργία Τοπικών Εκθέσεων Παραδοσιακών Προϊόντων σε όλα τα Διαμερίσματα του Δήμου μας, ώστε συμβάλλουμε όλοι μας τα μέγιστα για την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στον ευλογημένο τόπο μας.

Με Εκτίμηση,
Στέφανος Χαρ.Τερζάκης.

 * Ο Στέφανος Τερζάκης  είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

Γιώργος Μπαλάσκας

*Γιώργος Μπαλάσκας

 

 

Ονομάζομαι Μπαλάσκας Γιώργος και είμαι πτυχιούχος Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κλάδο των αυτοκινήτων και ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Είμαι παντρεμένος με την Άσπα Τερζάκη και έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά τον Γιάννη και την Μαρίλια

Η αγάπη μου για τον τόπο που ζώ με έκανε να δηλώσω υποψήφιος για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

*Ο Γιώργος Μπαλάσκας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

Γεωργία Σμαργιανάκη

* Βιογραφικό Γεωργίας Σμαργιανάκη

Ονομάζομαι Γεωργία Σμαργιανάκη.

Είμαι η δεύτερη κόρη του αείμνηστου Γιάννη Σμαργιανάκη και της Στέλλας Στρατήγη, με καταγωγή από το Αηδονοχώρι Μαλεβιζίου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γάζι, όπου ζω με την οικογένειά μου μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Μάρκο Αγιαννιωτάκη , πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής που εργάζεται στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών « Η Ζωοδόχος Πηγή» και μαζί έχουμε αποκτήσει μία υπέροχη κόρη 11 ετών , την Ιωάννα, μαθήτρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου.

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ο.Π.Α (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Ο.Π.Α.

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (με εξαιρετική διάκριση) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Έχω πτυχίο Αγγλικών (Proficiency Michigan University) και Γερμανικών (Zertifikat Goethe Institut).

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Εργάζομαι στο Τμήμα Λογιστηρίου της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης από τον Μάρτιο του 2023 , οπότε και μετατάχθηκα από τον Δήμο Μαλεβιζίου κατόπιν αιτήσεώς μου στο πλαίσιο του Β’ κύκλου κινητικότητας έτους 2022.

Εργάστηκα για 17 έτη ως δημοτική υπάλληλος ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού στον πρώην Δήμο Γαζίου και στον Δήμο Μαλεβιζίου , αναλαμβάνοντας σημαντικά καθήκοντα και αρμοδιότητες σε απαιτητικά αντικείμενα εργασίας και θέσεις ευθύνης.

Τα έτη 2005-2010 διετέλεσα διευθύντρια της Δημοτικής Αναπτυξιακής Επιχείρησης Γαζίου, η οποία μετέπειτα τροποποιήθηκε σε Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γαζίου με κύρια καθήκοντα τη διεκδίκηση και διαχείριση των ευρωπαϊκών κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Γαζίου: Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας κ.α

Στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Μαλεβιζίου επιμελήθηκα τη συγχώνευση όλων των Νομικών Προσώπων των πρώην Δήμων Γαζίου, Τυλίσου & Κρουσώνα και τη σύσταση του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας & Παιδείας Μαλεβιζίου, Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ στον οποίο υπηρέτησα έως το 2016 με αρμοδιότητες οικονομικής διαχείρισης του Οργανισμού: Σύνταξη προϋπολογισμού, στοχοθεσίας, εκκαθάρισης δαπανών, διεκδίκησης χρηματοδοτήσεων και διαχείρισης των ευρωπαϊκών κοινωνικών προγραμμάτων. Παρακολούθηση της υλοποίησης του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ , τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) Γαζίου και Τυλίσου και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία. Παρακολούθηση υλοποίησης προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η).

Από το 2016 -2023 υπηρέτησα στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου με κύρια καθήκοντα τη διενέργεια διαγωνιστικών διαδικασιών (εθνικών και διεθνών ηλεκτρονικών διαγωνισμών μέσω Ε.Σ.Η.Δ.ΗΣ – συνοπτικών διαγωνισμών) ανάθεσης προμηθειών και υπηρεσιών, συντάσσοντας αμέτρητες μελέτες προμηθειών και υπηρεσιών, διακηρύξεις, εισηγήσεις προς την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμμετείχα ως τακτικό μέλος σε πολλές Επιτροπές του Δήμου, Επιτροπές Διαγωνισμών , Επιτροπές Ενστάσεων & Προσφυγών και Ομάδες Εργασίας.

Από τον Φεβρουάριο του έτους 2021 έως την μετάταξή μου τον Μάρτιο του 2023 διετέλεσα προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού Λογιστηρίου & Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου με αρμοδιότητες κατάρτισης προϋπολογισμού, σύνταξης εισηγήσεων αναμορφώσεων προϋπολογισμού, ελέγχου και εκκαθάρισης δαπανών, τήρηση αρχείου συμβάσεων, έλεγχος μισθοδοτικών καταστάσεων κ.α.

Τη περίοδο Σεπτέμβριο 2019 έως τη μετάταξή μου τον Μάρτιο του 2023 πέραν των άλλων καθηκόντων μου, διετέλεσα Γραμματέας της Κοινότητας Γαζίου.

Έχω την πεποίθηση ότι η γνώση είναι η μόνη βέβαιη και ασφαλής επένδυση, γιατί κανείς δεν μπορεί να στην «κλέψει». Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης και εξέλιξης των δυνατοτήτων μου, έχω παρακολουθήσει πολλά πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες. Παρατίθενται, όσα είναι σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση και την οικονομική διαχείριση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού και των Νομικών Προσώπων των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού:

Δείτε ΕΔΩ την δήλωση υποψηφιότητας της Γεωργίας Σμαργιανάκη

* Η Γεωργία Σμαργιανάκη είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαλεβιζίου με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

 

Ανδρέας Απλαδάς

Βιογραφικό:

Ονομάζομαι Ανδρέας Απλαδάς και κατάγομαι από το Αηδονοχώρι Μαλεβιζίου. Μεγάλωσα και ζω στο Γάζι έναν τόπο που σέβομαι και αγαπώ πολύ.

Έχω πτυχίο Β. Νοσηλευτή. Τα τελευταία 23 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, όπου καθημερινά συνομιλώ με τους συντοπίτες μου για τα προβλήματα του δήμου μας.

Είμαι παντρεμένος με την Πόπη Κοκκάλη η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του Decor Interior Design και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, τη Μαριάννα και το Βασίλη.

Η οικογένεια είναι ο πυρήνας των αξιών μου και ο κινητήριος μοχλός για όλα όσα φιλοδοξώ να πετύχω.

Ζητώ την στήριξη σας στην προσπάθεια μου για ένα καλύτερο Μαλεβίζι, για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας καλώ λοιπόν να συμπορευτείτε με τη «Συνεργασία Ευθύνης» και οδηγό τον Δημήτρη Πιτσικάκη για την ανάπτυξη και βελτίωση του τόπου μας, το Μαλεβίζι!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξη σας.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Απλαδάς

 

Τί επιδιώκω για το δήμο μας:

Με κίνητρο την ανάπτυξη του τόπου μας, δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, της προστασίας του περιβάλλοντος και τη βελτίωση των υποδομών με την προώθηση κατάλληλων προγραμμάτων.

Επιδιώκω την στήριξη της τοπικής οικονομίας, αξιοποιώντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, προοδευτικού και φιλόξενου δήμου .

Με τη στήριξή σας και την ενεργή συμμετοχή όλων μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Μαλεβίζι για εμάς και τα παιδιά μας!

 * Ο Ανδρέας Απλαδάς είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

 

Μαρία Χαχλιουτάκη

Βιογραφικό Μαρίας Χαχλιουτάκη

Ονομάζομαι Μαρία Χαχλιουτάκη, είμαι γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγαλωμένη στο Γάζι. Είμαι κόρη του Μύρων Χαχλιουτάκη από το Κεραμούτσι και της Βασιλείας Απλαδά από τον Καμαριώτη.

Οι ρίζες μου βυθίζονται βαθιά στον πολιτισμό και την παράδοση της περιοχής μας. Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου και κατέχω το πτυχίο Περιβαλλοντολόγου-Ωκεανογράφου από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Είμαι επίσης πτυχιούχος "Παιδαγωγικής επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ". Η εκπαίδευσή μου και η αγάπη μου για το περιβάλλον με έχουν εξοπλίσει με την αίσθηση της υπευθυνότητας για την προστασία και την αειφορία του περιβάλλοντος.

Έχω πτυχίο Αγγλικών & Γερμανικών και παράλληλα κατέχω πιστοποίηση πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού

Στην επαγγελματική μου πορεία, ξεκίνησα ως υπεύθυνη καταστήματος σε μια οικογενειακή τουριστική επιχείρηση στην Αμμουδάρα Γαζίου για δύο χρόνια.

Στη συνέχεια, ανέλαβα τη θέση της υπεύθυνης ομάδας πωλήσεων μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Κρήτη και την Περιφέρεια Αιγαίου για τρία χρόνια.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είμαι διευθύντρια του καταστήματος μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην πλατεία Κορνάρου, ενώ παράλληλα διοικώ και τη δική μου εταιρία διαχείρισης και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και σύμβουλος επιχειρήσεων. Επιπλέον, έχω αναλάβει τα καθήκοντα των δημοσίων σχέσεων στη "Ωκεανίς" Ναυαγοσωστική Σχολή Κρήτης.

Η αγάπη μου για τη φύση και τις εξωτερικές δραστηριότητες με έχει οδηγήσει να ασχολούμαι με την εξερεύνηση της εξοχής και τα θαλάσσια σπορ. Διαθέτω πολυετή πείρα στην οργάνωση, διοίκηση και στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο στόχος μας πρέπει να είναι η εκμετάλλευση του πλούτου του δήμου μας μέσω της παράκτιας ανάπτυξης. Επενδύοντας στον τουρισμό, τη γεωργία, προσφέροντας ταυτόχρονα υποστήριξη και ευκαιρίες για τη νεολαία μας.

Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Μαλεβιζίου με «Συνεργασία Ευθύνης» και οδηγό τον Δημήτρη Πιτσικάκη.

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

 Με εκτίμηση, Χαχλιουτάκη Μαρία
Instagram: Maria_Xaxl
Email: mchachlioutaki@gmail.com
Τηλ: 6941610423
 * Η Χαχλιουτάκη Μαρία είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

 

Μαρία Πιτσικάκη

* Μαρία Πιτσικάκη Βιογραφικό 

Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κρήτης στην Ευρώπη, Επίτιμο Μέλος του οργανισμού ALL Ladies League – ALL-Sisters Beyond Borders

Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης. Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ΟΕΒΕΝΗ, ΓΣΕΒΕΕ, ΠΛΟΗΓΟΥ και ΕΕΔΕΓΕ

Ιδιοκτήτρια του Κέντρου Εστίασης Τέχνης & Πολιτισμού, τουριστικά καταλύματα «ΞΑΘΕΡΙ».

Συνδικαλιστικές Δράσεις. Ενεργό Μέλος:

* Η Μαρία Πιτσικάκη είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη
Κατερίνα Αεράκη

*Βιογραφικό Κατερίνα Αεράκη

Πάμε να γνωριστούμε καλύτερα.. και ξανά
Ονομάζομαι Κατερίνα Αεράκη και είμαι κόρη του Βασίλη Αεράκη ή Φραγγοβασίλη από τα Ανώγεια Μυλοποτάμου και της Ελευθερίας Αναγνωστάκη του Αρνομάλλη από το Αστυράκι Μαλεβιζίου.
Είμαι παντρεμένη με τον Μαρίνο Παπαγεωργίου από το 2015 και έχουμε αποκτήσει δύο κορίτσια που σήμερα ειναι οκτώ ετών και ζούμε στα Λινοπεραματα-Ροδιας τον τόπο γέννησης και ανατροφής μου έως και σήμερα.
Επίσης είμαι μητέρα άλλων δύο παιδιών της Ελευθερίας και του Βαγγέλη 28 και 33 ετών αντίστοιχα.
Απασχολήθηκα πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα σαν ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκινώντας από το Κρητοραμα 97,9 το 1998 με την πορεία να με βρίσκει σε διάφορες ραδιοφωνικές στέγες ασχολούμενη πάντα με την παράδοση της Κρήτης αποκλειστικά! 
Η ενασχόληση μου με τη ιδιότητα της παρουσιάστριας από το μετερίζι της τηλεόρασης ξεκίνησε από το Κύδων tv παρουσιάζοντας σε ζωντανές εκπομπές καλλιτέχνες και στιχουργούς και συνεχίζοντας με βρήκε στο Κρήτη tv με τον ίδιο ρόλο αλλά διαφορετικό ύφος εκπομπής προβάλλοντας ντοκυμαντέρ με περιεχόμενο πάλι κρητικού ύφους αλλά δίδοντας μεγαλύτερο βάρος στην λαογραφία ,τα ήθη και έθιμα χωριών της Κρήτης με τίτλο "Χαρώσε Κρήτη".
Η συνέχεια της επαγγελματικής μου πορείας συνεχίζοντας με την αγάπη για την φωτογραφία και μαζί με τον σύζυγό μου με βρίσκει να έχουμε το δικό μας συνεργείο βιντεο-φωτογραφιας που καλύπτει κοινωνικες εκδηλώσεις έως και σήμερα. 
Ενδιάμεσα κάναμε την έκπληξη για τα κρητικά δεδομένα και για πολλά χρόνια εκδίδοντας το Κρητικό περιοδικό "Ξαθέρι" με μεγάλη επιτυχία έχοντας απλώσει τα φτερά του ακόμα και στο εξωτερικό. Εκτός από ιδιοκτήτρια ήμουν και η αρχισυντάκτης του.
Η αγάπη για την Κρήτη και την παράδοση της με ενέπνευσε ώστε να αρχίσω να γράφω..από πολύ μικρή ηλικία μιας και ανατραφηκα σε μια οικογένεια που η μουσική και γενικά η λέξη παράδοση είχε τον κυρίαρχο ρόλο.
Το 2005 εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο με μια συλλογή στίχων κάνοντας δύο επανεκδόσεις.
Το 2007 ακόμα μια εξειδικευμένη έκδοση στίχων με θεματικές ενότητες και με την συνεργασία και άλλων στιχουργών ακόμα και σήμερα ταξιδεύει ανά το κόσμο κάνοντας γνωστή την ιδιαιτερότητα των Κρητικών να κάνουν τη καθημερινότητα τους στίχο.
Έχω συνεργαστεί δισκογραφικά με το μεγαλύτερο ποσοστό εν ενεργεία καλλιτεχνών αλλά και πολλούς που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους και δεν ζουν πλέον.
Παρουσιάσεις βιβλίων…δισκογραφιών είναι πολλές στο ενεργητικό μου μιας και όλα αυτά που διαβάζετε αυτή τη στιγμή για μένα έχουν σχέση με τον τόπο μας..τη Κρήτη!!
Ο Νιόκριτος και η Ροδαυγή είναι ένα νέο βιβλίο που ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα το έχω στα χέρια μου μιας και ποτέ δεν ήμουν σε εφησυχασμό όσων αφορά τον στίχο.
Η πληρωμή μου γι αυτην μου τη πορεία είναι αρκετές βραβεύσεις αναγνώρισης της πένας μου. Και τους ευχαριστώ όλους όσους θεώρησαν ότι η γραφή μου τους εξέφρασε στολίζοντας τα μουσικά τους κομμάτια με αυτή..με τελευταία την βράβευση μου ανάμεσα σε κορυφαίους στιχουργούς ανά την Κρήτη στο Σπήλι από την ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας με συνδιοργανωτή τον δήμο Αγίου Βασιλείου.
Από το 2018 εργάζομαι στόν ΑΗΣ Λινοπεραματων στον τομέα παραγωγής έως και σήμερα.
Όντας ανήσυχο πνεύμα αλλά και θέλοντας να προσφέρω στον τόπο μου,στο τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας η επιλογή ήταν ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ!!
Συνεργασία Ευθύνης -Δημητρης Πιτσικάκης ή Κούτουλος 
Και πολλά άλλα που έχω αναφέρει ξανα σε παλιότερες αναρτήσεις μου. Η ουσία είναι μια.
ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ‼️‼️
Λίγα και σταράτα!!
Όποιος με ακολουθεί θα δουλέψει Κατερίνα…‼️‼️
Αυτό θέλω κι εγώ..‼️
Η παράδοση και το παρελθόν αυτού του τόπου είναι τόσο πλούσιο και ανεκμετάλλευτο που χρειάζεται ΜΙΑ ευκαιρία ‼️

Και πάνω απ'όλα ΑΛΉΘΕΙΕΣ ‼️‼️

Τέλος σας ζητώ να μας δώσετε την ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλους εσάς που θα μας εμπιστευτείτε αν άξιζε η ψήφο σας..
Γιατί αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο εμείς και τα παιδιά μας!! 
Ας ανοίξουμε τους ορίζοντες του μυαλού μας και ας οραματιστουμε ΜΑΖΙ‼️
Από όποια παράταξη και αν είμαστε.
Μόνο όταν θελήσουμε το κοινό καλό θα πάει ο τόπος μας μπροστά!! Χωρίς μικρότητες και εγωισμούς‼️‼️
Ακολουθήστε την Συνεργασία Ευθύνης μαζί με όλους εμάς να γίνουμε μια μεγάλη παρέα να δώσουμε στο Μαλεβίζι αυτό που του αξίζει ‼️
Γιατί και θέλουμε και μπορούμε να γίνουμε οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ‼️‼️
Μας αξίζει και θα το κερδίσουμε ‼️

 * Η Κατερίνα Αεράκη είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαλεβιζίου με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

Γιώργος Ταμπακάκης

Ο Γιώργος Ταμπακάκης του Γεωργίου είναι μια ξεχωριστή υποψηφιότητα για τη «Συνεργασία Ευθύνης – Με όραμα για το Μαλεβίζι».

Για 25 χρόνια ήταν στον χώρο της εστίασης, γνωστός σεφ με εξαιρετικές επιδόσεις στην υψηλή γαστρονομία. Πιάτα με γεύσεις γνωστές και περίπλοκες ήταν το μεγάλο του ατού ενώ η  αγάπη του για τις καλές πρώτες ύλες τον οδήγησαν σε ξεχωριστά γευστικά μονοπάτια.
Αγαπά την ζωή, παλεύει για το όμορφο και του αρέσει να χαμογελά. Η υποψηφιότητα του στο πλευρό του Δημήτρη Πιτσικάκη που ζέστανε την ψυχή και αποφάσισε να αγωνιστεί για το κοινό καλό, από το δικό του μετερίζι.
Η συμβολή του είναι πολύτιμη, αφού με ευθύνη ο Γιώργος Ταμπακάκης θα  μάθει σε όλους εμάς αυτά που γνωρίζουμε αλλά δεν συνειδητοποιούμε…

 * Ο Γιώργος Ταμπακάκης είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Γαζίου με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης για το Μαλεβίζι» του Δημήτρη Πιτσικάκη

Προσθήκη Νέας Playlist