Υλικά
- 2 ντομάτες
- 1 αγγούρι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 4 πίτες για σουβλάκια
- 200 γρ. σε μικρούς κύβους φέτα
- 1 κομμένο σε ροδέλες κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
- 10-12 ελιές Καλαμών
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2-3 κουταλιές της σούπας ξίδι
- αλάτι όσο θέλετε
Εκτέλεση
Λιώνετε τη σκελίδα του σκόρδου μαζί με λίγο αλάτι. Tοποθετείτε τις ντομάτες κομμένες σε φέτες, το αγγούρι, την πιπεριά, το σκόρδο (αν βάλετε) και τα κρεμμύδια σε ροδέλες μέσα σε ένα μπολ και από πάνω σκορπίζετε τη φέτα κομμένη σε κύβους.
Χτυπάτε σε σέικερ το λάδι, το ξίδι, λίγο αλάτι, τη ρίγανη και τον μαϊντανό μέχρι να ομογενοποιηθούν και περιχύνετε τη σαλάτα στο μπολ.
Αλείφετε τις πίτες με το υπόλοιπο ελαιόλαδο κα τις ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές. Βάζετε τις ζεστές πιτούλες σε 4 πιάτα. Από πάνω μοιράζετε τη σαλάτα , σκορπίζετε τις ελιές, τυλίγετε και σερβίρετε.