Για την πίτα
•4 κούπες ελληνική κολοκύθα βρασμένη
• 2 κούπες πλιγούρι ψιλό
1 κρεμμύδι
1/2 κ.γ. κανέλα
• 1/2 κ.γ. μπαχάρι σκόνη
1/2 κούπα αλεύρι
• Αλάτι-πιπέρι
Για την γέμιση
• 2 κούπες ρεβίθια βρασμένα
• 1 κιλό κρεμμύδια • 5 κ.σ. πετιμέζι
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν 1/3 κούπας ελαιόλαδο • 1 κ.γ. κύμινο σκόνη • 2 κούπες σέσκουλα • Αλάτι-πιπέρι
Για το ψήσιμο
• 1/2 κούπα ελαιόλαδο • Αμύγδαλα λευκά
• Γιαούρτι για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο