Μια εύκολη συνταγή
Υλικά
1/2 Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 Αβγά
1 κεσεδάκι Γιαούρτι Στραγγιστό
1/2 κεσεδάκι του γιαουρτιού ελαιόλαδο
250 γραμμάρια φέτα
150-200 γραμμάρια μιξ τυριών
Για το άλειμμα
1 Κρόκος Αυγού χτυπημένος
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μία λεκάνη το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τα αυγά, το στραγγιστό γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την θρυμματισμένη φέτα και τα τριμμένα κίτρινα τυριά.
Ανακατεύουμε καλά και έπειτα πλάθουμε στο μέγεθος που θέλουμε εμείς.
Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και από πάνω τα αλείφουμε με το αυγό και με λίγες σταγόνες νερό αν θέλουμε να βάλουμε προαιρετικά σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 20 λεπτά περίπου στον αέρα.
φωτό:pixabay